Cnm şoyle mesela benim de transferim oldugunda reglime 6 gün vardı. Ama kullandigimiz progestan icerikli ilaclar regli geciktirme ihtimalleri yuksek. Yani regl olmasamda ben pozitifim kesin diyemedim cünkü igneler ve vajinal tablet tamamen progestan icerikli.İnşallhh canım umarım bugun belli olur artık normalde bugun benim bugun yumurtlama günüm Önümüzdeki hafta transfer demişti ama benim regl döngüm hep 26 günyani reglime 13 gün kaldı Bu hafta transfer yapılırsa 12 gün beklememe gerek kalmamıs mı oluyor acaba Regl günümde olmazsam pozitif olmaz mı benim hiç şaşmaz çünkü kendimi bildim bileli döngüm hep böyle birtek opu sonrası 4 gün normal döngümden önce olmustum sonra yine bu ay 26 ya döndüm Ay benim kafam iice karıştı
Evet o yüzden kullandiriliyor güzel yumoşlarin olsun inşallahAdetime bir hafta kala doktorum bunu kullanmamı istediyumurtalarını baskılasın diye cok var cünkü pcosum. Tüp bebeğe başlıyorum bende
Ay hadi cnm masallah onlara. Kolaylıkla pozitif haberlerini verirsin insallah
Bende progestan fitil ve oksapar kullanacağım inşallah sağol canm aminAy hadi cnm masallah onlara. Kolaylıkla pozitif haberlerini verirsin insallah
Tek embriyo mu acabaSelam kızlar rabbim hepiniz kucağını doldursun inşallahbende 3 kasım da 5 gün transferi oldum dün transfer gününü saymazsak 6 günüydü dayanamadım ve test yaptım baya belirgin silik çizgiyi gördüm
Evet tek embriyo bugun kan verdim 8 günüm 138 çıktıTek embriyo mu acaba
Opudan önce kullanmıştım canım, doktor yumurtaların kontrolünün bizim elimizde olması için dedi. Pkos var bende , aşılamalarım aniden fazla yumurta büyüdüğü için iptal olmuştu.Kızlar aranızda gonapeptyl kullanan oldumu ?
Tebrik ederiiiimmmmEvet tek embriyo bugun kan verdim 8 günüm 138 çıktı
Hayırlı olsun canım
Aminnn canmHayırlı olsun canımİnşallah güzel haberlerimizi vermek de nasip olur
Anladım canım çok teşekkür Ederim verdiğin bilgiler için benim şimdi doğal siklusla ilerlediğim için bir tek divina var corasprin var folik ve dekort var sonradan progestan ekleyecekmi acaba o zaman bana yaa doğal siklusla ilgili çok bilgi olmadığı için kafam karısıyor benimde bakalım bugun soracagım artık umarım cevaplarımı alabilirimCnm şoyle mesela benim de transferim oldugunda reglime 6 gün vardı. Ama kullandigimiz progestan icerikli ilaclar regli geciktirme ihtimalleri yuksek. Yani regl olmasamda ben pozitifim kesin diyemedim cünkü igneler ve vajinal tablet tamamen progestan icerikli.
Hahahh zamanla alışırsın canımCan-ı gönülden söylüyorum, inşallah güzel sonuçlar a
Can-ı gönülden söylüyorum, inşallah güzel sonuçlar alırsınız o güzel gündemesaj yazmaya tam alışamadım buraya , kusura bakma canım
Yazdım canımbenimde 1 Kasım'da transfer oldu 5.hün embriyosu 12 Kasım test günüm
Aayyyy çok şükürrr
Gözün aydın canım, katlanarak artsın inşallahEvet tek embriyo bugun kan verdim 8 günüm 138 çıktı
Aminn canim sağlıkla hepimizin güzel sonuçları olsun aminnnHahahh zamanla alışırsın canımay aminn inşallah çoook sağ ol
Yazdım canım
Aayyyy çok şükürrrsımsıkı tutunsunlar sana annesii seni de ekliyorum tabloya artık
Gözün aydın canım, katlanarak artsın inşallahhangi gün transfer olmuştum, seni de tabloya ekleyeyim
Hayırlı olsunEvet tek embriyo bugun kan verdim 8 günüm 138 çıktı
Hayırlı olsun çok güzel maşallah ,Evet tek embriyo bugun kan verdim 8 günüm 138 çıktı
Hayırlı uğurlu olsun canım benimEvet tek embriyo bugun kan verdim 8 günüm 138 çıktı
Yatıyorum canm
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı uğurlu olsun canım benimne güzel maşallah pozitifler gelmeye başladı Allahım devamında sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin inşallah