Merhabalar. Bir aksilik çıkmazsa Kasım da transfer olacağım.
Pco var onun dışında bir problem yok.
2 başarısız aşılama denemesi ile tüp Bebek tedavisine başladık. Amh fazla olduğundan uzun prosedür yönetmeni uyguladılar
Eylül adetiyle doğum kontrol
adetin 2. Haftası falan tam hatirlamiyorum gonopepty ignesine başladık 7 Ekim de
16 Ekim de adet oldum.
18 Ekim de gonopepty ignesine ilave olarak meriofert başladık. Kontrollerde ml değişti.
Bugün en büyüğü 14 mm ama çok fazla yumurta var.xok olması da sıkıntı
Kan testi verdim sonuca göre bir yol çizilecek
Benimle tedaviye aynı gün başlayanların yumurtalar büyüdü.
Tamamen kişiden kişiye değişen bir süreç bu bunu anlamış oldum. Bazılarında az ama çabuk büyüyen bazılarında çok ama az gelişen yumurtalıklar oluşabiliyor ve bu transfer süresini etkiliyor. Herşey yolunda giderse Kasım ayının ilk transferi olabilirim.
Hepimize hayırlı, sağlıklı, sonuna kadar bizimle olabilecek minnaklarla gelsin Kası
AminYeni yıla bebeklerimiz ile girmeyi nasip etsin rabbim
Bende natürele başladım kontrol oldunuz mu hiçMerhaba kızlar benımde dondurulmuş embrıyo transferım kasım ayında olacak gıbj bı aksılık olmazsa.3. Denemem ılk ıkısı kımyasal oldu bu 3. Denemem doktorum natural transfer yapalım dedı 2 embrıyo transferı olacak umarım herkesın pozıtıf olurnatural transfer olan varmı acaba
Amin hepimizinMerhabalar. Bir aksilik çıkmazsa Kasım da transfer olacağım.
Pco var onun dışında bir problem yok.
2 başarısız aşılama denemesi ile tüp Bebek tedavisine başladık. Amh fazla olduğundan uzun prosedür yönetmeni uyguladılar
Eylül adetiyle doğum kontrol
adetin 2. Haftası falan tam hatirlamiyorum gonopepty ignesine başladık 7 Ekim de
16 Ekim de adet oldum.
18 Ekim de gonopepty ignesine ilave olarak meriofert başladık. Kontrollerde ml değişti.
Bugün en büyüğü 14 mm ama çok fazla yumurta var.xok olması da sıkıntı
Kan testi verdim sonuca göre bir yol çizilecek
Benimle tedaviye aynı gün başlayanların yumurtalar büyüdü.
Tamamen kişiden kişiye değişen bir süreç bu bunu anlamış oldum. Bazılarında az ama çabuk büyüyen bazılarında çok ama az gelişen yumurtalıklar oluşabiliyor ve bu transfer süresini etkiliyor. Herşey yolunda giderse Kasım ayının ilk transferi olabilirim.
Hepimize hayırlı, sağlıklı, sonuna kadar bizimle olabilecek minnaklarla gelsin Kasım
Bende natürele başladım kontrol oldunuz mu hiç
Adetın 2. Gunu aradım doktorumu adetın 8. Günü gel başlayalım dedı pazartesı gıdecem canım kontrole su an hiç bı ılac kullanmıyorum sız adetın kaçıncı gunundesınız ılac basladımı doktorBende natürele başladım kontrol oldunuz mu hiç
İlaçlı transfer hazırlıgı olacaksa adetın 2. Günü başlanıyor canjm tedavıye genelde estrofem duphaston coraspın ve folık asıt başlanıyor yaklaşık bunları 2 hafta kullandıktan sonrq kontrole çağırıyor progestan ve estradıol ve rahım kalınlığına bakılıyor eger Hersey uygunsa kontrolden 4-5 gun sonra transfer oluyor yanı adetın 19-21. Günü ortalama transfer oluyor.benımkı natural transfer olucak bu sefer yanı ılacsız bakalımMerhaba bende kasımda transfer olacağım inşallah benim ilk merak ettiğim konu adette gel dediler hazırlamak için ne kullanıyorlar genel olarak acaba bilginiz var mı
Herkese merhabalar :) cumartrsi yani 22 ekimde 5. Gün embriyo transferim oldu bugün transferden sonraki 5. Günüm ve dünden itibaren dayanamayp test yaptımMerhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
Bizde başladık canim 6.gun bugün gittim 11mm yumurta pazartesi bidaha çağırıyor bakalım inşallah güzel gider surexAdetın 2. Gunu aradım doktorumu adetın 8. Günü gel başlayalım dedı pazartesı gıdecem canım kontrole su an hiç bı ılac kullanmıyorum sız adetın kaçıncı gunundesınız ılac basladımı doktor
Hemen çıktımı çizgi. 7.gunu bekle inşallah en azından o gün yap daha iyi olur cnmHerkese merhabalar :) cumartrsi yani 22 ekimde 5. Gün embriyo transferim oldu bugün transferden sonraki 5. Günüm ve dünden itibaren dayanamayp test yaptımsizce var mıdır birşry
Çizgi 5 dk içinde belirdi ama ben kuruduktan sonra çektim fotoğrafı, evde çok test var dayanamayıp yapıyorum sanırım yarın da yapıcamHemen çıktımı çizgi. 7.gunu bekle inşallah en azından o gün yap daha iyi olur cnm
Seni anlıyorum bende erkenden yapanlardanim 4.gunden hattaÇizgi 5 dk içinde belirdi ama ben kuruduktan sonra çektim fotoğrafı, evde çok test var dayanamayıp yapıyorum sanırım yarın da yapıcambenim dondurulmuş embriyo bu arada
yumurta toplamadan 1 hafta sonra bir adet , sonrada 2. adet olunuyor ozaman transfer olunacak dendi ondan sordum.cok cok teşekkür ederim tam merak ettiğim şeyi cevaplamışsınız. Allah razı olsun. inşallah sizin transferinizde çok çok güzel geçer. ve müjdeli haberi alırsınız inş. güzel haberleriniz olur inş.Merhaba, 2. adet nedir bilmiyorum, ama normal adet olduğum günden 17 gün sonra donmuş embriyo transferi olacağım.
işinize yararsa diye ben yine de yazayım, benim sürecim şöyle oldu:
18 eylül tedavi başlangıcı,
28 eylül yumurta toplama
3 ve 4 ekim embriyo örnek alma (genetik test için) ve dondurma
10 ekim regl
14 ekim genetik test sonuçları
18 ekim kontrol, 22 ekim kontrol
27 Ekim yani yarıninşallah sağlıkla ve güzel sonuç getirecek olan transfer
Aynen benim de 2 adet geçmişti öyle transfer olunduyumurta toplamadan 1 hafta sonra bir adet , sonrada 2. adet olunuyor ozaman transfer olunacak dendi ondan sordum.cok cok teşekkür ederim tam merak ettiğim şeyi cevaplamışsınız. Allah razı olsun. inşallah sizin transferinizde çok çok güzel geçer. ve müjdeli haberi alırsınız inş. güzel haberleriniz olur inş.
tedaviye başlama tarihi ve transfer tarihini söylemeniz mümkünmüdür. nekadar süre içinde oldu kaç gün sürüyor onu merak ediyorumAynen benim de 2 adet geçmişti öyle transfer olundu
çok teşekkür ederimyumurta toplamadan 1 hafta sonra bir adet , sonrada 2. adet olunuyor ozaman transfer olunacak dendi ondan sordum.cok cok teşekkür ederim tam merak ettiğim şeyi cevaplamışsınız. Allah razı olsun. inşallah sizin transferinizde çok çok güzel geçer. ve müjdeli haberi alırsınız inş. güzel haberleriniz olur inş.
Ben 9 ağustosda regl olmuştum.tedaviye başlama tarihi ve transfer tarihini söylemeniz mümkünmüdür. nekadar süre içinde oldu kaç gün sürüyor onu merak ediyorum