- 18 Eylül 2022
- 1.306
- 991
- 35
Estrofem psikolojik olarak yordu beni biraz ondan bahşediyor olabilir unutkanlık başlamıştı bende 5 dakika önce içtiğin ilacı unutup aynı ilacı 5 dakika içinde gene içmeye çalışıyordun düşünNe gibi yordu seni bende yeni kulanmaya başladım gün de 3kere açıklama.yaparsan çok mutlu olurum
Merhaba benimde oglum naturel transfer olmustu iki sene önce daha rahat cok az ilac. Simdi ikinci cocuk icin basladim haftaya transfer bende 2 tane 5. gün embriyosu.du bu 3. Denemem doktorum natural transfer yapalım dedı 2 embrıyo transferı olacak umarım herkesın pozıtıf olurnatural transfer olan varm
İnşAllah hayırlısı olur hakkımızdaMerhaba benimde oglum naturel transfer olmustu iki sene önce daha rahat cok az ilac. Simdi ikinci cocuk icin basladim haftaya transfer bende 2 tane 5. gün embriyosu.
Miğde bulantısı miğdede şişkinlik. Nadiren başım dönebiliyor. Ama en önemlisi psikolojik olarak iyi değilim ne yaptığımı bazen bilmiyorumNe gibi yordu seni bende yeni kulanmaya başladım gün de 3kere açıklama.yaparsan çok mutlu olurum
2. adet gecikiyormuş canım. Benim de 6 gün kadar gecikmişti. Şimdi doğal siklusla muayeneyi bekliyorum. Sonrasında iğneye başlayacağım sanırımBende 2. adetimi bekliyorum kızlar 3 gün gecikti ama normal sanırım, ilk denemem dondurulmuş transfer edilecek
Bu soruların cevabını ben de çok merak ediyorum umarım bi cevap veren çıkararkadaşlar dondurulmuş transfer 2. adette olacak. 2. adetin kaçıncı günü oluyor transfer.
transferden sonra hangi ilaçlar kullanlıyor ve kaçıncı haftaya kadar bu ilaçlar kullanılıyor. bilen varsa cevaplayabilirmi lütfen
arkadaşlar dondurulmuş transfer 2. adette olacak. 2. adetin kaçıncı günü oluyor transfer.
transferden sonra hangi ilaçlar kullanlıyor ve kaçıncı haftaya kadar bu ilaçlar kullanılıyor. bilen varsa cevaplayabilirmi lütfen
Bu soruların cevabını ben de çok merak ediyorum umarım bi cevap veren çıkar
4 gün gecikmeli oldum, yarın kontrolüm var canım2. adet gecikiyormuş canım. Benim de 6 gün kadar gecikmişti. Şimdi doğal siklusla muayeneyi bekliyorum. Sonrasında iğneye başlayacağım sanırım
Hayırlı olsun canım. İnşallah güzel haberler alırsın4 gün gecikmeli oldum, yarın kontrolüm var canım
Merhaba bende kasımda transfer olacağım inşallah benim ilk merak ettiğim konu adette gel dediler hazırlamak için ne kullanıyorlar genel olarak acaba bilginiz var mıMerhaba kızlar benımde dondurulmuş embrıyo transferım kasım ayında olacak gıbj bı aksılık olmazsa.3. Denemem ılk ıkısı kımyasal oldu bu 3. Denemem doktorum natural transfer yapalım dedı 2 embrıyo transferı olacak umarım herkesın pozıtıf olurnatural transfer olan varmı acaba
Merhaba adetle birlikte bana iğne başladılar. Sizde de muhtemelen iğne yada ilaç baslanirMerhaba bende kasımda transfer olacağım inşallah benim ilk merak ettiğim konu adette gel dediler hazırlamak için ne kullanıyorlar genel olarak acaba bilginiz var mı
Anladım teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı inşallahMerhaba adetle birlikte bana iğne başladılar. Sizde de muhtemelen iğne yada ilaç baslanir
Transfer aşamasında hangi iğneyi kullanıyorsunuzMerhaba adetle birlikte bana iğne başladılar. Sizde de muhtemelen iğne yada ilaç baslanir
Bir sonraki mesaj da bir özet geçeyim. Sıradan gelenler de direk okusunTransfer aşamasında hangi iğneyi kullanıyorsunuz