2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Aklım olsaydı en başta başlardım tüp bebeeğe, aşılama özellikle pişmanlıktı benim için, zaten normaik ilişkiden farkı yok maddi manevi yıprtmaktan başka bende bir işe yaramadı açıkçası

Merhaba, 2. adet nedir bilmiyorum, ama normal adet olduğum günden 17 gün sonra donmuş embriyo transferi olacağım.

işinize yararsa diye ben yine de yazayım, benim sürecim şöyle oldu:

18 eylül tedavi başlangıcı,
28 eylül yumurta toplama
3 ve 4 ekim embriyo örnek alma (genetik test için) ve dondurma
10 ekim regl
14 ekim genetik test sonuçları
18 ekim kontrol, 22 ekim kontrol
27 Ekim yani yarın 😊 inşallah sağlıkla ve güzel sonuç getirecek olan transfer 😊
canım dondurulmuş transfer oldu degıl mı?bu durumda

Merhabalar. Bir aksilik çıkmazsa Kasım da transfer olacağım.
Pco var onun dışında bir problem yok.
2 başarısız aşılama denemesi ile tüp Bebek tedavisine başladık. Amh fazla olduğundan uzun prosedür yönetmeni uyguladılar
Eylül adetiyle doğum kontrol
adetin 2. Haftası falan tam hatirlamiyorum gonopepty ignesine başladık 7 Ekim de

16 Ekim de adet oldum.
18 Ekim de gonopepty ignesine ilave olarak meriofert başladık. Kontrollerde ml değişti.

Bugün en büyüğü 14 mm ama çok fazla yumurta var.xok olması da sıkıntı
Kan testi verdim sonuca göre bir yol çizilecek
Benimle tedaviye aynı gün başlayanların yumurtalar büyüdü.
Tamamen kişiden kişiye değişen bir süreç bu bunu anlamış oldum. Bazılarında az ama çabuk büyüyen bazılarında çok ama az gelişen yumurtalıklar oluşabiliyor ve bu transfer süresini etkiliyor. Herşey yolunda giderse Kasım ayının ilk transferi olabilirim.
Hepimize hayırlı, sağlıklı, sonuna kadar bizimle olabilecek minnaklarla gelsin Kasım
canım selam, gonapeptyl kac adet kullandın süreçte ?

Herkese merhabalar :) cumartrsi yani 22 ekimde 5. Gün embriyo transferim oldu bugün transferden sonraki 5. Günüm ve dünden itibaren dayanamayp test yaptım 🙈🙈 sizce var mıdır birşry
Bence 4. Gün birşey gorunmeyip 5. Gün görünmesi umut verici sonuçta çatlatma iğnesi den olsa 4. Günde de olurdu demi.
Test tarihini ne zaman

Bence 4. Gün birşey gorunmeyip 5. Gün görünmesi umut verici sonuçta çatlatma iğnesi den olsa 4. Günde de olurdu demi.
Test tarihini ne zaman
Benimkiler dondurulmuş embriyo transferiydi yani çatlatma iğnesi vurmadım ben. Test tarihim 2 kasım normalde, yani haftaya çarşamba :)

Benimkiler dondurulmuş embriyo transferiydi yani çatlatma iğnesi vurmadım ben. Test tarihim 2 kasım normalde, yani haftaya çarşamba :)
Ay test tarihine de çok varmış. Bu beklemek kötü ama sizin test bence pozitif ya
bence yarın ilk idrar tekrar deneyin hazır evde test varmış 😀

Bende daha yumurta toplama olmadı ama ben bile test günümü sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba kızlar ☺️ senelerdir takip ediyorum ancak ilk kez yazıyorum. Bende Kasım ayında ikinci transferimi olacağım.. Haziran da yumurtalarım toplanmıştı, 2 ay rahim dinlendirme den sonra Eylül ayında ilk transferimi oldum ancak kimyasalla sonuçlandı. 10 gün önce ikinci transfer için başladık bu sefer 2 embriyo transferi olucak, hayırlısı herkez için inşallah zor bir süreç ve bu süreci burda benimle aynı şeyleri yaşayanlarla geçirmek istedim 🌼☺️

Merhaba kızlar ☺️ senelerdir takip ediyorum ancak ilk kez yazıyorum. Bende Kasım ayında ikinci transferimi olacağım.. Haziran da yumurtalarım toplanmıştı, 2 ay rahim dinlendirme den sonra Eylül ayında ilk transferimi oldum ancak kimyasalla sonuçlandı. 10 gün önce ikinci transfer için başladık bu sefer 2 embriyo transferi olucak, hayırlısı herkez için inşallah zor bir süreç ve bu süreci burda benimle aynı şeyleri yaşayanlarla geçirmek istedim 🌼☺️
Iyi yaptin ben de hep takipteyim yaziyorum okuyorum Rabbim istegimize kavustursun hepimizi saglicakla ins

Merhaba ınsAllah bu sefer güzel sonuç alırız hepımız de 🤲benımde 2 Tup bebek kımyasal oldu şimdi dondurumus 2 embrıyo transferı ıcın baslayacaz pazartesı kasımda veya Aralıkta transferım olscsk ınsAllah bu sefer sağlıkla ılerler🤲😊

merhabaa arkadaslar.benim de 1 basarili tup bebek tedavimde kizim var.2 sene sonra dondurulmus embryom var.Pzartesi transeferim var InsALLAH hep beraber hayirli haberlerimizi duyariz. Allah emeklerimizi bos cikarmasin.bahceci cem hocada olan varmi

Doğal siklusla bekleyen var mı kızlar?
Ben varım☺️Bugün adetimin 2.günü kontrole gittim, fakat doktor adetin düzenli olduğu için ilaç kullanmayacağız dedi. Sadece aspirin yazdı ve7 kasıma randevu verdi ultrason için. Yumurta çatlamasını da takip ederek transfer yapacaklarmış. Bu arada 2 dondurulmuş embriyo transferi olacak. Ya sizin?

Ben varım☺️Bugün adetimin 2.günü kontrole gittim, fakat doktor adetin düzenli olduğu için ilaç kullanmayacağız dedi. Sadece aspirin yazdı ve7 kasıma randevu verdi ultrason için. Yumurta çatlamasını da takip ederek transfer yapacaklarmış. Bu arada 2 dondurulmuş embriyo transferi olacak. Ya sizin?
Ben de 2. günü muayene oldum canım. 10. günü tekrar randevu için çağırdılar da iğne mi başlayacak acaba diye soracaktım 😊 Benim eşten kaynaklı olduğu için ilk kez transfer aşamasına geçtik, çok şükür 🙏 💕 dondurulmuş 1 embriyo transferi olacak😊

X