- 21 Ekim 2022
- 6
- 10
- 30
Kızlar bende transfer hazırlığına başladım 24 ekim kontrolüm var o gün +5günlük daha iğne verecekmiş muhtemelen 29 ekim gibi transfer olacakMerhaba canim gözün aydin hayirli olsunbende opudan sonra yeni regl oldum bir sonraki reglide transfer surecine baslayacagiz benimde ekim sonu kasim basina denk geliyor. ins ilk seferde olumlu sonuclar aliriz
Aa ayni ilerliyoruz seninle bizde transfer hazirligina basladik 6 gundur estrofem kullaniyorum sadece ve haftaya kontrol var transfer tarihi belirlicez buyuk ihtimal benim de 29-30 ekim civari olurKızlar bende transfer hazırlığına başladım 24 ekim kontrolüm var o gün +5günlük daha iğne verecekmiş muhtemelen 29 ekim gibi transfer olacak
Estrofem benimde çok miğdemi bulandırıyor. Birde koltukaltı göğüs ağrısı çok yapıyor bana ya bugün özellikle iyice arttı ağrı napcam bilmiyorum.yok valla sadece folik asit ve estrofem kullanıyorum şimdilik. estrofem de sarhoş gibi gezmeme sebep oldu. ama sanırım progesteron daha fenaymışçok heyecanlııııı
ayy galiba biraz sinir yapıyormuşEstrofem benimde çok miğdemi bulandırıyor. Birde koltukaltı göğüs ağrısı çok yapıyor bana ya bugün özellikle iyice arttı ağrı napcam bilmiyorum.
Progesten gelince nolcakmış ayy nasıl geçicek acabadoktor bugün estrofemi gebelik olursa 10. Haftaya kadar kullanıcaksın dedi
Merhaba, cetrotide elinizde kaldı mı. Almak istiyorum varsa1 ad citrotide var elimde ücretsiz verebilirim. İstanbul Avrupa yakası
Ay evet bazen kendime şaşırıyorum beynim bi gidip geliyor. Bugün mesela kahve yaparken kahve kavanozunun kapağını kapatayım diye kahve dolu cezvenin içine atmışımayy galiba biraz sinir yapıyormuşbenim doktorum da aynısını söyledi 10. haftaya kadar estrofem kullanacakmışım inşallah olursa. Bende ağrı yok ama zihnim çok yavaş çalışıyor hahahh
ben sürekli bir şeyler unutuyorum, cüzdan telefon anahtar gibi. ve normalde unutkan değilimdirAy evet bazen kendime şaşırıyorum beynim bi gidip geliyor. Bugün mesela kahve yaparken kahve kavanozunun kapağını kapatayım diye kahve dolu cezvenin içine atmışım
Dünde eşimin yanağında kirpik vardı onu alırken çimdikledim farkında değilim. Napıyosun sen dedikten sonra farkettim
Bence bu ilaç yapıyo ben eminim beni aptallaştırdıben sürekli bir şeyler unutuyorum, cüzdan telefon anahtar gibi. ve normalde unutkan değilimdir
10. Haftamı o kadar estrofem i nasıl bulacağızEstrofem benimde çok miğdemi bulandırıyor. Birde koltukaltı göğüs ağrısı çok yapıyor bana ya bugün özellikle iyice arttı ağrı napcam bilmiyorum.
Progesten gelince nolcakmış ayy nasıl geçicek acabadoktor bugün estrofemi gebelik olursa 10. Haftaya kadar kullanıcaksın dedi
beni de beni de hahahahhBence bu ilaç yapıyo ben eminim beni aptallaştırdı
Ankara'da 1 eczanede buldu eşim ama siz istanbul'dasınız değil mi?10. Haftamı o kadar estrofem i nasıl bulacağızbenim transferin 2. Günü elimde 2 kutu kaldı
Evet ben o Zaman yavaş yavaş eczanelere sorayım elimdekiler bitmedenAnkara'da 1 eczanede buldu eşim ama siz istanbul'dasınız değil mi?
Malesef bulmakta gerçekten zorlanıyoruz. Dün bir eczanede buldum ben 4 tane falan vardı hepsini alsammı diye düşündüm ama almadım keşke alsaydım diyorum 1 kutusu 1 hafta gidiyor nerdeyse zaten10. Haftamı o kadar estrofem i nasıl bulacağızbenim transferin 2. Günü elimde 2 kutu kaldı
İstanbul anadoludayım benim bi eczacı arkadaşım var o Avrupa’da bu zaman a kadar estrofemleri parça parça o işyerime getirmişti artık transfer oldum yatışa geçtim bir yere de çıkamam şimdi konuşulunca aklıma geldi elimde 2 kutu var ama 2 haftası var şimdi mahallemizde bi eczaneyi aradım sordum bir sürü varmıs ama maksimum 2 kutu verebilir miş sanırım kara borsaya engel olmak içinMalesef bulmakta gerçekten zorlanıyoruz. Dün bir eczanede buldum ben 4 tane falan vardı hepsini alsammı diye düşündüm ama almadım keşke alsaydım diyorum 1 kutusu 1 hafta gidiyor nerdeyse zaten
Nerede yaşıyorsun
İyi bari oradan alırsın senin için daha iyide olur. Ben dün şişlide gezdim çoğunda yoktu. Ama sanırım orada tüp bebek bölümüde çok olduğundan çok çabuk tükeniyor. Doktorum yaşadığın semtte belki buradan daha rahat bulursun dedi. İnşallah sıkıntı yaşamayoz birde ilaç aramakla uğraşmayız. Pazartesi gittiğimde 2 kutu daha alırım aldığım eczanedenİstanbul anadoludayım benim bi eczacı arkadaşım var o Avrupa’da bu zaman a kadar estrofemleri parça parça o işyerime getirmişti artık transfer oldum yatışa geçtim bir yere de çıkamam şimdi konuşulunca aklıma geldi elimde 2 kutu var ama 2 haftası var şimdi mahallemizde bi eczaneyi aradım sordum bir sürü varmıs ama maksimum 2 kutu verebilir miş sanırım kara borsaya engel olmak için
Merhabalar inşallah hepimiz pozitifleri alırızMerhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
Merhaba canım. Başarı oranı nedir bilemiyorum ama benim dondurulmuş embriyo transferim olacak. Rahim dinlendirme yapıldı çünkü.Merhabalar inşallah hepimiz pozitifleri alırızbenimde 1 oğlum ve 1 dondurulmuş embriyom var. Kasım ayı regl ile birlikte transfer sürecine başlayacağım inşallah ya strese girdim sanırım. Başarı oranı nasıl acaba dondurulmuş embriyo 'nun
Ne gibi yordu seni bende yeni kulanmaya başladım gün de 3kere açıklama.yaparsan çok mutlu olurumEstrofem beni çok kötü yaptı ya yumurta büyütmede bu kadar olmamıştım
Bugün bende başladım delmelere nolcaz bakalım
Bende tek olucam pgtli olduğundan tek dedi doktor. Aslında pgtli de iki yapanlar varmış ama hem zaten yaşım kurtarmıyor bende zorlamadım