2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Bugün de yaptım :)

Eklentiler

• 039797B6-84D6-47DA-8DD7-E34F34A9DAFF.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 63
Beni muayene etmedi sanırım rahim kalınlığı yeterli diye, bildiğim kadarıyla 2. günden itibaren ilaç verilirse rahim hazırlanıyor, yeterli kalınlığa ulaşsın diye.3 ay önce kalbi durmuştu bebeğimin. Şimdi tekrar deneyeceğiz. Beni çağırdığı gün 13. Gün,yumurta çatlamasını takip edip ona göre transfer yapacağız dedi, sanırım transferden sonra progestan takviyesi olacak fitil ile bazıları iğne de veriyormuş kişinin hikayesine göre değişyor canım.Ben birde ekstradan intralipid serum takviyesi alacağım transferden bir gün önce ve eğer inşallah tutarsa 15 günde bir inşallah sen de, ben de güzel sonuçlar alırız Çok heyecanlı aynı zamanda çok stresli bir süreç

Ben transfer oldum cuma gunu sonucu bekliyorum artik taze 2. Gun embriyosuydu zeynep kamilde 1 tane transfer edildi
Ay hadi İnşallah hayırlısı olsun hakkınızda, bu yolda herkese rabbim kolaylik ve güzel sonuclar versin
İnşallah Doktorum her 10 embriyodan 3 tane bozuk çıkabiliyor dedi her ne kadar kaliteli gözükse de , banada o yüzden ikinci olmasına rağmen iki embriyo transferi olucak , inşallah bu sefer olur herşeyin hayırlısı

Anladım çok teşekkür ederim ayrıntılı bilgi verdipiniziçin

Öncelikle başın sağ olsun canım İnşallah ilk ve son kaybın olur ekstradan takacağın serum niçin ? Ben de sürecimi pazar günü öğreneceğim. Hayırlısı artık

Merhaba sevgili kaderdaşlarım,

kasım ayında transfere niyet ettik. Adetin 2. günü progesterona baktıran var mı? Progesteronun kaçın altında olmalı?
Rabbim bu yolda yürüyen herkese kolaylıklar versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…