Bugün de yaptım :)Ay test tarihine de çok varmış. Bu beklemek kötü ama sizin test bence pozitif ya
bence yarın ilk idrar tekrar deneyin hazır evde test varmış
Bende daha yumurta toplama olmadı ama ben bile test günümü sabırsızlıkla bekliyorum
Yok canım hiç kullanmıyorumHerhangı bı ılac kullanıyomusun canım su an amın ınsAllah
Kan ver en iyisi testlerle ugraşma koyulaşır koyulasmadi strese giriceksinBugün de yaptım :)
Beni muayene etmedi sanırım rahim kalınlığı yeterli diye, bildiğim kadarıyla 2. günden itibaren ilaç verilirse rahim hazırlanıyor, yeterli kalınlığa ulaşsın diye.3 ay önce kalbi durmuştu bebeğimin. Şimdi tekrar deneyeceğiz. Beni çağırdığı gün 13. Gün,yumurta çatlamasını takip edip ona göre transfer yapacağız dedi, sanırım transferden sonra progestan takviyesi olacak fitil ile bazıları iğne de veriyormuş kişinin hikayesine göre değişyor canım.Ben birde ekstradan intralipid serum takviyesi alacağım transferden bir gün önce ve eğer inşallah tutarsa 15 günde birBen de 2. günü muayene oldum canım. 10. günü tekrar randevu için çağırdılar da iğne mi başlayacak acaba diye soracaktımBenim eşten kaynaklı olduğu için ilk kez transfer aşamasına geçtik, çok şükür dondurulmuş 1 embriyo transferi olacak
Ay hadi İnşallah hayırlısı olsun hakkınızda, bu yolda herkese rabbim kolaylik ve güzel sonuclar versinBen transfer oldum cuma gunu sonucu bekliyorum artik taze 2. Gun embriyosuydu zeynep kamilde 1 tane transfer edildi
İnşallahMerhaba ınsAllah bu sefer güzel sonuç alırız hepımız debenımde 2 Tup bebek kımyasal oldu şimdi dondurumus 2 embrıyo transferı ıcın baslayacaz pazartesı kasımda veya Aralıkta transferım olscsk ınsAllah bu sefer sağlıkla ılerler
Bugün kan da verdimKan ver en iyisi testlerle ugraşma koyulaşır koyulasmadi strese giriceksin
İnşallah ya bakalım kan da verdim sonuç çıkınca yazarımBence herşey ortada
Hayırlı olsun
Hadi inşallah sımsıkı.tutunsun canımevet aynen pgt yaptırmak istedik. o yüzden dondurmuştuk, normal gelen embriyo transfer oldu bugün
Anladım çok teşekkür ederim ayrıntılı bilgi verdipiniziçinİlaçlı transfer hazırlıgı olacaksa adetın 2. Günü başlanıyor canjm tedavıye genelde estrofem duphaston coraspın ve folık asıt başlanıyor yaklaşık bunları 2 hafta kullandıktan sonrq kontrole çağırıyor progestan ve estradıol ve rahım kalınlığına bakılıyor eger Hersey uygunsa kontrolden 4-5 gun sonra transfer oluyor yanı adetın 19-21. Günü ortalama transfer oluyor.benımkı natural transfer olucak bu sefer yanı ılacsız bakalım
Amin amin inşallahYeni yıla bebeklerimiz ile girmeyi nasip etsin rabbim
Ayy ne heyecanlı bende heyecanlandım şimdi sonuç çıkınca hemen bize de haber verBugün kan da verdim
Sen attıkça ben heyecanlanıyorumBugün de yaptım :)
Öncelikle başın sağ olsun canımBeni muayene etmedi sanırım rahim kalınlığı yeterli diye, bildiğim kadarıyla 2. günden itibaren ilaç verilirse rahim hazırlanıyor, yeterli kalınlığa ulaşsın diye.3 ay önce kalbi durmuştu bebeğimin. Şimdi tekrar deneyeceğiz. Beni çağırdığı gün 13. Gün,yumurta çatlamasını takip edip ona göre transfer yapacağız dedi, sanırım transferden sonra progestan takviyesi olacak fitil ile bazıları iğne de veriyormuş kişinin hikayesine göre değişyor canım.Ben birde ekstradan intralipid serum takviyesi alacağım transferden bir gün önce ve eğer inşallah tutarsa 15 günde birinşallah sen de, ben de güzel sonuçlar alırız Çok heyecanlı aynı zamanda çok stresli bir süreç
çook teşekkür ederim amin inşallah :)Hadi inşallah sımsıkı.tutunsun canım
Rica ederım hersey gönlünüzce olsunAnladım çok teşekkür ederim ayrıntılı bilgi verdipiniziçin
Tabi canım yazarım ben de çok heyecanlıyım 2 yıldır bu anı bekliyorumAyy ne heyecanlı bende heyecanlandım şimdi sonuç çıkınca hemen bize de haber ver
Çarşamba günü normalde kan testi günüm :) ama ben bugünden verdm dayanamayıpSen attıkça ben heyecanlanıyorumKan testine ne kadar süre kaldı canım?
Sonuçtan bizi de haberdar etÇarşamba günü normalde kan testi günüm :) ama ben bugünden verdm dayanamayıp