canım dondurulmuş transfer oldu degıl mı?bu durumdaMerhaba, 2. adet nedir bilmiyorum, ama normal adet olduğum günden 17 gün sonra donmuş embriyo transferi olacağım.
işinize yararsa diye ben yine de yazayım, benim sürecim şöyle oldu:
18 eylül tedavi başlangıcı,
28 eylül yumurta toplama
3 ve 4 ekim embriyo örnek alma (genetik test için) ve dondurma
10 ekim regl
14 ekim genetik test sonuçları
18 ekim kontrol, 22 ekim kontrol
27 Ekim yani yarıninşallah sağlıkla ve güzel sonuç getirecek olan transfer
canım selam, gonapeptyl kac adet kullandın süreçte ?Merhabalar. Bir aksilik çıkmazsa Kasım da transfer olacağım.
Pco var onun dışında bir problem yok.
2 başarısız aşılama denemesi ile tüp Bebek tedavisine başladık. Amh fazla olduğundan uzun prosedür yönetmeni uyguladılar
Eylül adetiyle doğum kontrol
adetin 2. Haftası falan tam hatirlamiyorum gonopepty ignesine başladık 7 Ekim de
16 Ekim de adet oldum.
18 Ekim de gonopepty ignesine ilave olarak meriofert başladık. Kontrollerde ml değişti.
Bugün en büyüğü 14 mm ama çok fazla yumurta var.xok olması da sıkıntı
Kan testi verdim sonuca göre bir yol çizilecek
Benimle tedaviye aynı gün başlayanların yumurtalar büyüdü.
Tamamen kişiden kişiye değişen bir süreç bu bunu anlamış oldum. Bazılarında az ama çabuk büyüyen bazılarında çok ama az gelişen yumurtalıklar oluşabiliyor ve bu transfer süresini etkiliyor. Herşey yolunda giderse Kasım ayının ilk transferi olabilirim.
Hepimize hayırlı, sağlıklı, sonuna kadar bizimle olabilecek minnaklarla gelsin Kasım
inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsunHayırlı olsun canım. İnşallah güzel haberler alırsın
evet aynen pgt yaptırmak istedik. o yüzden dondurmuştuk, normal gelen embriyo transfer oldu bugüncanım dondurulmuş transfer oldu degıl mı?bu durumda
Bence 4. Gün birşey gorunmeyip 5. Gün görünmesi umut verici sonuçta çatlatma iğnesi den olsa 4. Günde de olurdu demi.Herkese merhabalar :) cumartrsi yani 22 ekimde 5. Gün embriyo transferim oldu bugün transferden sonraki 5. Günüm ve dünden itibaren dayanamayp test yaptımsizce var mıdır birşry
Şimdilik 16 tane kullandım 2 tane daha kullanıp toplama işlemine gececegizcanım selam, gonapeptyl kac adet kullandın süreçte ?
Benimkiler dondurulmuş embriyo transferiydi yani çatlatma iğnesi vurmadım ben. Test tarihim 2 kasım normalde, yani haftaya çarşamba :)Bence 4. Gün birşey gorunmeyip 5. Gün görünmesi umut verici sonuçta çatlatma iğnesi den olsa 4. Günde de olurdu demi.
Test tarihini ne zaman
Ay test tarihine de çok varmış. Bu beklemek kötü ama sizin test bence pozitif yaBenimkiler dondurulmuş embriyo transferiydi yani çatlatma iğnesi vurmadım ben. Test tarihim 2 kasım normalde, yani haftaya çarşamba :)
Herhangı bı ılac kullanıyomusun canım su an amın ınsAllahBizde başladık canim 6.gun bugün gittim 11mm yumurta pazartesi bidaha çağırıyor bakalım inşallah güzel gider surex
Iyi yaptin ben de hep takipteyim yaziyorum okuyorum Rabbim istegimize kavustursun hepimizi saglicakla insMerhaba kızlarsenelerdir takip ediyorum ancak ilk kez yazıyorum. Bende Kasım ayında ikinci transferimi olacağım.. Haziran da yumurtalarım toplanmıştı, 2 ay rahim dinlendirme den sonra Eylül ayında ilk transferimi oldum ancak kimyasalla sonuçlandı. 10 gün önce ikinci transfer için başladık bu sefer 2 embriyo transferi olucak, hayırlısı herkez için inşallah zor bir süreç ve bu süreci burda benimle aynı şeyleri yaşayanlarla geçirmek istedim
Amin inşallah hepimizinIyi yaptin ben de hep takipteyim yaziyorum okuyorum Rabbim istegimize kavustursun hepimizi saglicakla ins
Siz de transferimi bekliyorsunuzAmin inşallah hepimizin
Ben transfer oldum cuma gunu sonucu bekliyorum artik taze 2. Gun embriyosuydu zeynep kamilde 1 tane transfer edildiSiz de transferimi bekliyorsunuz
Ay hadi İnşallah hayırlısı olsun hakkınızda, bu yolda herkese rabbim kolaylik ve güzel sonuclar versin..Ben transfer oldum cuma gunu sonucu bekliyorum artik taze 2. Gun embriyosuydu zeynep kamilde 1 tane transfer edildi
Merhaba ınsAllah bu sefer güzel sonuç alırız hepımız deMerhaba kızlarsenelerdir takip ediyorum ancak ilk kez yazıyorum. Bende Kasım ayında ikinci transferimi olacağım.. Haziran da yumurtalarım toplanmıştı, 2 ay rahim dinlendirme den sonra Eylül ayında ilk transferimi oldum ancak kimyasalla sonuçlandı. 10 gün önce ikinci transfer için başladık bu sefer 2 embriyo transferi olucak, hayırlısı herkez için inşallah zor bir süreç ve bu süreci burda benimle aynı şeyleri yaşayanlarla geçirmek istedim
Ben varımDoğal siklusla bekleyen var mı kızlar?
Ben de 2. günü muayene oldum canım. 10. günü tekrar randevu için çağırdılar da iğne mi başlayacak acaba diye soracaktımBen varımBugün adetimin 2.günü kontrole gittim, fakat doktor adetin düzenli olduğu için ilaç kullanmayacağız dedi. Sadece aspirin yazdı ve7 kasıma randevu verdi ultrason için. Yumurta çatlamasını da takip ederek transfer yapacaklarmış. Bu arada 2 dondurulmuş embriyo transferi olacak. Ya sizin?