2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Ne gibi yordu seni bende yeni kulanmaya başladım gün de 3kere açıklama.yaparsan çok mutlu olurum
Estrofem psikolojik olarak yordu beni biraz ondan bahşediyor olabilir unutkanlık başlamıştı bende 5 dakika önce içtiğin ilacı unutup aynı ilacı 5 dakika içinde gene içmeye çalışıyordun düşün 😂

Ne gibi yordu seni bende yeni kulanmaya başladım gün de 3kere açıklama.yaparsan çok mutlu olurum
Miğde bulantısı miğdede şişkinlik. Nadiren başım dönebiliyor. Ama en önemlisi psikolojik olarak iyi değilim ne yaptığımı bazen bilmiyorum 🤣

Kızlar reglinin kaçıncı gününde transfer olacaksınız?

Bende 2. adetimi bekliyorum kızlar 3 gün gecikti ama normal sanırım, ilk denemem dondurulmuş transfer edilecek

Bende 2. adetimi bekliyorum kızlar 3 gün gecikti ama normal sanırım, ilk denemem dondurulmuş transfer edilecek
2. adet gecikiyormuş canım. Benim de 6 gün kadar gecikmişti. Şimdi doğal siklusla muayeneyi bekliyorum. Sonrasında iğneye başlayacağım sanırım

arkadaşlar dondurulmuş transfer 2. adette olacak. 2. adetin kaçıncı günü oluyor transfer.
transferden sonra hangi ilaçlar kullanlıyor ve kaçıncı haftaya kadar bu ilaçlar kullanılıyor. bilen varsa cevaplayabilirmi lütfen

İki gündür aglamaktan gözlerim şişti 2 senedir gitmediğim doktor kalmadı herkes bir şeyin yok deyip gönderdi. Rahim filmi testler sperm testleri hersey yapıldı en son gittiğim doktor cocugun olur bir senede olmazsa iki senede olur bekle dedi. O sırada annemi kanserden kaybettim paikolojik olarak o kadar kötüydüm ki tedavi olmayı gec cocuga bile bakmazdım bende erteledim 2 ay önce güvümü topladım doktora gititm fsh 16 cıkınca menopoz olabilir dedi bir dahaki ay amh bakalım dedi bu ay gittim fsh normal aralıkta 11 amh 1.80 ultrasonda 7 folikül göründü doktor hemen tüp benek menopoza giriyosun gev kalırız dedi aglayarak cıktım doktorun yanından hemen özel bir hastanede baska bir doktora gittim ne menopozu dedi ben hiç takviye kullandınmı dedi folik asit bile kullanmadım hiç dedim prowomen berdi 2 ay sununbir deneyelim mi dedi herseyin normal git gez iç dedi olmazsa iki ay sonra gel yapalım dedi kafam karıstı iki ay gevmi olur kızlar bu degerler cokmu kötü

arkadaşlar dondurulmuş transfer 2. adette olacak. 2. adetin kaçıncı günü oluyor transfer.
transferden sonra hangi ilaçlar kullanlıyor ve kaçıncı haftaya kadar bu ilaçlar kullanılıyor. bilen varsa cevaplayabilirmi lütfen
Bu soruların cevabını ben de çok merak ediyorum umarım bi cevap veren çıkar 😊

Bu soruların cevabını ben de çok merak ediyorum umarım bi cevap veren çıkar 😊

Merhaba, 2. adet nedir bilmiyorum, ama normal adet olduğum günden 17 gün sonra donmuş embriyo transferi olacağım.

işinize yararsa diye ben yine de yazayım, benim sürecim şöyle oldu:

18 eylül tedavi başlangıcı,
28 eylül yumurta toplama
3 ve 4 ekim embriyo örnek alma (genetik test için) ve dondurma
10 ekim regl
14 ekim genetik test sonuçları
18 ekim kontrol, 22 ekim kontrol
27 Ekim yani yarın 😊 inşallah sağlıkla ve güzel sonuç getirecek olan transfer 😊

Bende rahim dinlendirme ve Kasım ayında aksilik olmazsa dınmuş emriyo transferi olcak 2 olumsuz denemem var maalesef 1 ay doğum kontrol kullandım sonra gonopetly diye bir iğneye başladım regli oldum 3 günü günde 4 tane estrofem 6 saat ara ile bugün regli 5 gün bantlara başladım folik asit corospin devam 8 Kasım kontrol var inşallah bu sefer mucizem bana tutunur

2. adet gecikiyormuş canım. Benim de 6 gün kadar gecikmişti. Şimdi doğal siklusla muayeneyi bekliyorum. Sonrasında iğneye başlayacağım sanırım
4 gün gecikmeli oldum, yarın kontrolüm var canım

Doğal siklusla bekleyen var mı kızlar?

Merhaba kızlar benımde dondurulmuş embrıyo transferım kasım ayında olacak gıbj bı aksılık olmazsa.3. Denemem ılk ıkısı kımyasal oldu bu 3. Denemem doktorum natural transfer yapalım dedı 2 embrıyo transferı olacak umarım herkesın pozıtıf olur 🤲natural transfer olan varmı acaba
Merhaba bende kasımda transfer olacağım inşallah benim ilk merak ettiğim konu adette gel dediler hazırlamak için ne kullanıyorlar genel olarak acaba bilginiz var mı

Merhaba bende kasımda transfer olacağım inşallah benim ilk merak ettiğim konu adette gel dediler hazırlamak için ne kullanıyorlar genel olarak acaba bilginiz var mı
Merhaba adetle birlikte bana iğne başladılar. Sizde de muhtemelen iğne yada ilaç baslanir

X