- 14 Ekim 2022
- 156
- 201
Bende Ankaralıyım aslında da görev icabı istanbuldayım burdan gitmeden tedavimi olayım dedim her yer hastaneben Acıbadem de yim siz ?
Zaten yikiyorlarmia islemi zorlastirmak istemem yaGelirken alması gerekeni çok erken alırsa veya bı seferlik almasa birşey olmaz canm 6 kez transfer oldum sorun olmuyor transfer aşamasında heryere fitil bulasir emmesi lazım transfer aşamasında fitil kalıntısı olmasa daha iyi.
Yinende gidince sorayim su an erken fitil icin sorduktan sonra yine buraya yazarimBen de aynı şeyi düşündüm hemşirelere sorduğumda bu ilaçlar kesilmeyecek dendi hatta 12:00 de transferden çıktım 1 saat yattım hastane de de sordum 13.00 de kullanmam gereken fitil vardı onu da kullan dediler ben ilaçları saati saatine kullandım siz Gine’de doktorunuza bi sorun
Onuda sormuştum sıkıntı yok demişti doktor kahvaltını yap gel demiştiTransfer incesi bi seyler yediniz mi
Atistiriyim ben de ya off hem heyecan hem gerginlik var sacma sapan ruyalar gordum sira bana bi turlu gelmiyorduOnuda sormuştum sıkıntı yok demişti doktor kahvaltını yap gel demişti
Sadece buraya sıkışık gelme dediler buraya geldikten sonra suyunu iç dediler bende dedikleri gibi saat 10.00 da hastaneye gittikten sonra yavaş yavaş 2 pet şişe su içtim o esnada rahmin kasılmasını engellemek için bana serum taktıkar 11.00 gibi aldılar sanırım sıkışık olmazsan geri gönderiyorlar ve yukarıda dediğin gibi önce bi Rahmi in içini temizliyorlarTransfer incesi bi seyler yediniz mi
:)) Heyecandan hepsi canim yemeğini ye birşey olmaz canmAtistiriyim ben de ya off hem heyecan hem gerginlik var sacma sapan ruyalar gordum sira bana bi turlu gelmiyordu
Yaa sen elendin desene sıra bizdeKıızzlarr ben sabah regli oldum. 6 gün gecikmiş oldu. Hastaneyi randevu için aradım. Dosyamı inceleyip dönüş yapacaklarını söylediler. Transfere hazırlıkta iğne, fitil haricinde ne kullanılıyor?
Elenme sırası sendeYaa sen elendin desene sıra bizde
Canm prednol , decortil gibi bağışıklık için ilaçlar kullanılabiliyor , serum bağışıklık için var o tercih edilebiliyor
Progestan estrofem folik asit coraspim oksapar , pruloton Depot progestan gibi fitil igne ilaçlar kullanılıyor doktorun tercihine göre adetin 2nci günü hormon tahlili verip başlatırlar hadi güzel devam etsin sürecin insallah
Valla bı sabah ansızın bana da sıra gelir kimbilirElenme sırası sendeprogestan fitil harici hepsine kabulüm
Valla bı sabah ansızın bana da sıra gelir kimbilir
Ağızdan almıyorsun dimi fitil olarak kullanıyorsun uyuz birşey hakkaten ben hicbi ilaci sevmiyorum ya artık kullana kullana ifrit oldum
Göbeği geç kalça iğnesi var bide felaketi devran... Alev alev yakiyo insanı:)) bu var canm başka yok iğnesi var kalçadan bide haftada 1 olan 3 günde bir veyaEvet ya fitil olan. Yerleştirmesi ayrı dert, çamaşırı mahvetmesi ayrı dert doktora söylicem alternatif hap vs. varsa onu isticem. Ben de göbek iğnelerinden yoruldum
Aa bu arkadaş tek ayak cezası almış o ne olaki :)Ben de içmek istemiyorum bakalım bekliyorum
Ban yemiş sanırımAa bu arkadaş tek ayak cezası almış o ne olaki :)