2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba hanımlar bende Kasım ayında transfer olacaklardan im fakat benimde kafama takılan bişey oldu yardım eder misiniz .14 Eylül yumurtam toplandı 2embiryom 5.gun döndürüldü Dr.. iki adet gör ikincisinde görüşürüz dedi fakat dün hemşireyle konuştuk gelip muane olmanıza gerek yok hafif bir ilaç vereceğim hastalığın ikinci günü nasıl baslicagini ve ne zman kontrole geleceğini soylicem dedi şaşırdım.muane etmeden ama ben bu süreçte ginera kulandim.sizce gitmelimiyim muayeneye

Zaten yikiyorlarmia islemi zorlastirmak istemem ya

Yinende gidince sorayim su an erken fitil icin sorduktan sonra yine buraya yazarim

Transfer incesi bi seyler yediniz mi
Sadece buraya sıkışık gelme dediler buraya geldikten sonra suyunu iç dediler bende dedikleri gibi saat 10.00 da hastaneye gittikten sonra yavaş yavaş 2 pet şişe su içtim o esnada rahmin kasılmasını engellemek için bana serum taktıkar 11.00 gibi aldılar sanırım sıkışık olmazsan geri gönderiyorlar ve yukarıda dediğin gibi önce bi Rahmi in içini temizliyorlar

Kıızzlarr ben sabah regli oldum. 6 gün gecikmiş oldu. Hastaneyi randevu için aradım. Dosyamı inceleyip dönüş yapacaklarını söylediler. Transfere hazırlıkta iğne, fitil haricinde ne kullanılıyor?

Kıızzlarr ben sabah regli oldum. 6 gün gecikmiş oldu. Hastaneyi randevu için aradım. Dosyamı inceleyip dönüş yapacaklarını söylediler. Transfere hazırlıkta iğne, fitil haricinde ne kullanılıyor?
Yaa sen elendin desene sıra bizde
Canm prednol , decortil gibi bağışıklık için ilaçlar kullanılabiliyor , serum bağışıklık için var o tercih edilebiliyor
Progestan estrofem folik asit coraspim oksapar , pruloton Depot progestan gibi fitil igne ilaçlar kullanılıyor doktorun tercihine göre adetin 2nci günü hormon tahlili verip başlatırlar hadi güzel devam etsin sürecin insallah

Elenme sırası sende progestan fitil harici hepsine kabulüm

Elenme sırası sende progestan fitil harici hepsine kabulüm
Valla bı sabah ansızın bana da sıra gelir kimbilir
Ağızdan almıyorsun dimi fitil olarak kullanıyorsun uyuz birşey hakkaten ben hicbi ilaci sevmiyorum ya artık kullana kullana ifrit oldum

Valla bı sabah ansızın bana da sıra gelir kimbilir
Ağızdan almıyorsun dimi fitil olarak kullanıyorsun uyuz birşey hakkaten ben hicbi ilaci sevmiyorum ya artık kullana kullana ifrit oldum
Evet ya fitil olan. Yerleştirmesi ayrı dert, çamaşırı mahvetmesi ayrı dert doktora söylicem alternatif hap vs. varsa onu isticem. Ben de göbek iğnelerinden yoruldum

Evet ya fitil olan. Yerleştirmesi ayrı dert, çamaşırı mahvetmesi ayrı dert doktora söylicem alternatif hap vs. varsa onu isticem. Ben de göbek iğnelerinden yoruldum
Göbeği geç kalça iğnesi var bide felaketi devran... Alev alev yakiyo insanı:)) bu var canm başka yok iğnesi var kalçadan bide haftada 1 olan 3 günde bir veya

Transferden sonra uygulanması gerekenleri bir arkadaş iletmişti ben transfer öncesi de uyguladım bu hususları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…