Yaaa çok tatlısın. Ben de liste bakıp duruyordum. Çok sağ ol canımTransferden sonra uygulanması gerekenleri bir arkadaş iletmişti ben transfer öncesi de uyguladım bu hususları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok tatlısın. Ben de liste bakıp duruyordum. Çok sağ ol canımTransferden sonra uygulanması gerekenleri bir arkadaş iletmişti ben transfer öncesi de uyguladım bu hususları
Canm bende sıramı saldım hadi bismillah bende başlayacağım sanırım:)Ban yemiş sanırım
Aynı anda başlıyoruz tedaviyeCanm bende sıramı saldım hadi bismillah bende başlayacağım sanırım:)
Evet ) hadi beraber güzel haberler alırız inşallahAynı anda başlıyoruz tedaviye
Bu kağıdı bana verdiler arkadaşlar için bilgilendirici olmuştur yine deBu da benden olsun kızlar
Sayılı zaman çabuk geçerMerhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı. 1 kasım dedi doktor transfere bir değişiklik olmazsa. Varmı o günü bekleyen
Sonu güzel olsunda ay bekleriz biz ama heyecan bastıSayılı zaman çabuk geçer
Heyecanlarımız güzel sonuçlansın Benim de içim kıpır kıpır. Umarım neşemiz, heyecanımız sönmez. Aksine katlanıp artarSonu güzel olsunda ay bekleriz biz ama heyecan bastı
Benim de yarın kontrolüm var, bir değişiklik olmazsa haftaya perşembe -27 ekim transferMerhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı. 1 kasım dedi doktor transfere bir değişiklik olmazsa. Varmı o günü bekleyen
Hayırlı uğurlu olsun ilaçlar verildi mi bizimde sonucunuz 1 kasıma inşallahMerhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı. 1 kasım dedi doktor transfere bir değişiklik olmazsa. Varmı o günü bekleyen
Amin inşallah güzel sonuçlar alalım emeklerimizin karşılığı gelsin inşallahHeyecanlarımız güzel sonuçlansın Benim de içim kıpır kıpır. Umarım neşemiz, heyecanımız sönmez. Aksine katlanıp artar
Çok az kalmış seninde ne güzel heyecanlar neler yapıyorsunn ekstra bir hazırlık yapıyormusunBenim de yarın kontrolüm var, bir değişiklik olmazsa haftaya perşembe -27 ekim transfer
Estrofem kullandım 1 hafta günde 3. Ve corasprin, folikasit. Bugün günde 4e çıkardı birde enox kan sulandırıcı iğne eklediHayırlı uğurlu olsun ilaçlar verildi mi bizimde sonucunuz 1 kasıma inşallah
evet transfer sürecine girdikçe estrofem artıyor çok yorucu bir süreç Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın göbeğim delik deşik oldu artık acıyı hissetmez oldum tek embriyo transferi oldum ben sende bir seçenek var mı çift embriyo tek embriyo falanEstrofem kullandım 1 hafta günde 3. Ve corasprin, folikasit. Bugün günde 4e çıkardı birde enox kan sulandırıcı iğne ekledi
Pozitif sonuç gelsin inşallah ben bebeme kavuşurken sende bebeğinin güzel haberini al
Estrofem beni çok kötü yaptı ya yumurta büyütmede bu kadar olmamıştımevet transfer sürecine girdikçe estrofem artıyor çok yorucu bir süreç Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın göbeğim delik deşik oldu artık acıyı hissetmez oldum tek embriyo transferi oldum ben sende bir seçenek var mı çift embriyo tek embriyo falan
Benim yaş 33 burdan gördüğüm kadarı ile yaşı genç olup çift embriyo transfer eden çoktu bende güya doktorumla konuşup çift embriyo diyecektim Nerdeee dün beni bi aldılar götürdüler ameliyathaneye kendi doktorum sadece kasıklarımda ultrason aletinin ucunu gezdirdi gelip transferi yapan başka bi Prof du kimse bana bişi sormadıEstrofem beni çok kötü yaptı ya yumurta büyütmede bu kadar olmamıştım
Bugün bende başladım delmelere nolcaz bakalım
Bende tek olucam pgtli olduğundan tek dedi doktor. Aslında pgtli de iki yapanlar varmış ama hem zaten yaşım kurtarmıyor bende zorlamadım
Tek olsun senin olsun inşallah olsun. Bunu büyütünce kardeş alırsın diğerinide. Vardır herşeyde bir hayırBenim yaş 33 burdan gördüğüm kadarı ile yaşı genç olup çift embriyo transfer eden çoktu bende güya doktorumla konuşup çift embriyo diyecektim Nerdeee dün beni bi aldılar götürdüler ameliyathaneye kendi doktorum sadece kasıklarımda ultrason aletinin ucunu gezdirdi gelip transferi yapan başka bi Prof du kimse bana bişi sormadı
yok valla sadece folik asit ve estrofem kullanıyorum şimdilik. estrofem de sarhoş gibi gezmeme sebep oldu. ama sanırım progesteron daha fenaymış çok heyecanlıııııÇok az kalmış seninde ne güzel heyecanlar neler yapıyorsunn ekstra bir hazırlık yapıyormusun