2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Bu da benden olsun kızlar🐣🐣

Eklentiler

• C2B80958-1C7E-46ED-A9FA-85067E8119D2.png
    C2B80958-1C7E-46ED-A9FA-85067E8119D2.png
    210,2 KB · Görüntüleme: 81
Heyecanlarımız güzel sonuçlansın🥰 Benim de içim kıpır kıpır. Umarım neşemiz, heyecanımız sönmez. Aksine katlanıp artar🙏🙏🧿
Amin inşallah güzel sonuçlar alalım emeklerimizin karşılığı gelsin inşallah 🥰

Hayırlı uğurlu olsun ilaçlar verildi mi bizimde sonucunuz 1 kasıma inşallah 🙏🥰🥰🥰
Estrofem kullandım 1 hafta günde 3. Ve corasprin, folikasit. Bugün günde 4e çıkardı birde enox kan sulandırıcı iğne ekledi 🥰
Pozitif sonuç gelsin inşallah ben bebeme kavuşurken sende bebeğinin güzel haberini al 🥰😍

Estrofem kullandım 1 hafta günde 3. Ve corasprin, folikasit. Bugün günde 4e çıkardı birde enox kan sulandırıcı iğne ekledi 🥰
Pozitif sonuç gelsin inşallah ben bebeme kavuşurken sende bebeğinin güzel haberini al 🥰😍
evet transfer sürecine girdikçe estrofem artıyor 🥰🥰🥰 çok yorucu bir süreç Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın göbeğim delik deşik oldu artık acıyı hissetmez oldum 😂 tek embriyo transferi oldum ben sende bir seçenek var mı çift embriyo tek embriyo falan

evet transfer sürecine girdikçe estrofem artıyor 🥰🥰🥰 çok yorucu bir süreç Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın göbeğim delik deşik oldu artık acıyı hissetmez oldum 😂 tek embriyo transferi oldum ben sende bir seçenek var mı çift embriyo tek embriyo falan
Estrofem beni çok kötü yaptı ya yumurta büyütmede bu kadar olmamıştım 🙈
Bugün bende başladım delmelere nolcaz bakalım🤣
Bende tek olucam pgtli olduğundan tek dedi doktor. Aslında pgtli de iki yapanlar varmış ama hem zaten yaşım kurtarmıyor bende zorlamadım 🤣

Estrofem beni çok kötü yaptı ya yumurta büyütmede bu kadar olmamıştım 🙈
Bugün bende başladım delmelere nolcaz bakalım🤣
Bende tek olucam pgtli olduğundan tek dedi doktor. Aslında pgtli de iki yapanlar varmış ama hem zaten yaşım kurtarmıyor bende zorlamadım 🤣
Benim yaş 33 burdan gördüğüm kadarı ile yaşı genç olup çift embriyo transfer eden çoktu bende güya doktorumla konuşup çift embriyo diyecektim 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Nerdeee dün beni bi aldılar götürdüler ameliyathaneye kendi doktorum sadece kasıklarımda ultrason aletinin ucunu gezdirdi gelip transferi yapan başka bi Prof du kimse bana bişi sormadı 😞

Benim yaş 33 burdan gördüğüm kadarı ile yaşı genç olup çift embriyo transfer eden çoktu bende güya doktorumla konuşup çift embriyo diyecektim 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Nerdeee dün beni bi aldılar götürdüler ameliyathaneye kendi doktorum sadece kasıklarımda ultrason aletinin ucunu gezdirdi gelip transferi yapan başka bi Prof du kimse bana bişi sormadı 😞
Tek olsun senin olsun inşallah olsun. Bunu büyütünce kardeş alırsın diğerinide. Vardır herşeyde bir hayır ☺️

Çok az kalmış seninde ne güzel heyecanlar neler yapıyorsunn ekstra bir hazırlık yapıyormusun 🥰
yok valla sadece folik asit ve estrofem kullanıyorum şimdilik. estrofem de sarhoş gibi gezmeme sebep oldu. ama sanırım progesteron daha fenaymış 😊 çok heyecanlııııı

X