2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Heyecanlarımız güzel sonuçlansın Benim de içim kıpır kıpır. Umarım neşemiz, heyecanımız sönmez. Aksine katlanıp artar
Amin inşallah güzel sonuçlar alalım emeklerimizin karşılığı gelsin inşallah

Hayırlı uğurlu olsun ilaçlar verildi mi bizimde sonucunuz 1 kasıma inşallah
Estrofem kullandım 1 hafta günde 3. Ve corasprin, folikasit. Bugün günde 4e çıkardı birde enox kan sulandırıcı iğne ekledi
Pozitif sonuç gelsin inşallah ben bebeme kavuşurken sende bebeğinin güzel haberini al

evet transfer sürecine girdikçe estrofem artıyor çok yorucu bir süreç Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın göbeğim delik deşik oldu artık acıyı hissetmez oldum tek embriyo transferi oldum ben sende bir seçenek var mı çift embriyo tek embriyo falan

Estrofem beni çok kötü yaptı ya yumurta büyütmede bu kadar olmamıştım
Bugün bende başladım delmelere nolcaz bakalım
Bende tek olucam pgtli olduğundan tek dedi doktor. Aslında pgtli de iki yapanlar varmış ama hem zaten yaşım kurtarmıyor bende zorlamadım

Benim yaş 33 burdan gördüğüm kadarı ile yaşı genç olup çift embriyo transfer eden çoktu bende güya doktorumla konuşup çift embriyo diyecektim Nerdeee dün beni bi aldılar götürdüler ameliyathaneye kendi doktorum sadece kasıklarımda ultrason aletinin ucunu gezdirdi gelip transferi yapan başka bi Prof du kimse bana bişi sormadı

Tek olsun senin olsun inşallah olsun. Bunu büyütünce kardeş alırsın diğerinide. Vardır herşeyde bir hayır

Çok az kalmış seninde ne güzel heyecanlar neler yapıyorsunn ekstra bir hazırlık yapıyormusun
yok valla sadece folik asit ve estrofem kullanıyorum şimdilik. estrofem de sarhoş gibi gezmeme sebep oldu. ama sanırım progesteron daha fenaymış çok heyecanlııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…