2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

merhaba kızlar herkese hayırlı olsun şimdiden gonapeptyl yarım ve gonal f 175 iğne vuruluyorum e2 değerim benim 735.9 lh 8.72 çıkmış bu ilaçları kullandığım için mi böyle e2 ne oluyor
e2 yumurtalar ıle alakalı canım gayet normal yuksek cıkması,
benım opudan 3gun once 3471 cıkmıstı e2.

Düşük olan değer yükselmiyormuş arkadaşlar benim 8. Gün 3.85 di bir Umut 12. Günümde yükselir diye bekledim ama 2 ye düşmüş olmadığı kesinleşti. Ama pes etmiyorum 6. Tedavim için tekrar uğraşacağım

Çok geçmiş olsun ..

Arkadaşlar genel olarak sorum var.. bu süreçte dışarı çıkıp yürüyüş, evde hafif işler, yemek yapma vs gibi hareket ediyor musunuz ? Günlük rutinlerinizi de paylaşırsınız sevinirim ben iki gündür kendimi durduramıyorum, yavaş da olsa yürüyüş yapıyorum hava almak için, bazen yokuş da çıkıyorum. Sonrasında pişman oluyorum zararı olmuş mudur diye. İşin içinden çıkamayınca sormak istedim

Benim de negatif

Arkadaşlar gercekten insan ne diyecegini bilmiyor. Ama zamanı var her şeyin Allah en kısa zamanda verdiginiz emeklerin, çabanin mukafatını evlatlarla versin.

Merhaba önceki transferimde ben de kimyasal yaşamıştım. O taze transferdi. Bir sürü belirtim vardı. Kasık batması, adet olacakmış gibi sancı, göğüs hassasiyeti vs. Sürekli kendimde belirti arıyordum, ağlıyordum. Bence bu belirtiler kullandığımız ilaçlardan ve opu den dolayı. Bu ikinci transferim 5. Gün embriyosu 2 tane. 14 kasımda transfer oldum. Hiçbir şey hissetmiyorum. Şimdi de hiçbir şey hissetmediğim için korkuyorum. Zorlu bir süreç . Psikolojik bir savaş olarak görüyorum yaşadığımız durumu. İğneler, ilaçlar aşırı can yakıcı değil aslında. Her gün günde kaç kere insülin vuran insanlar var. Umut ederek beklemek bizi yıpratan tek şey. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyorum. Hepimiz inşallah bebişlerimize kavuşuruz.

Ben zararı olacağını düşünmüyorum o zaman hiçbir bebeğin dünyaya gelmemesi lazım. Aksine kan akışına faydası olur.

Canim ben transferden sonra 10 dk yattım ve 3 saatlik yolculukla evime döndüm. Ertesi gün işe başladım ve öğretmenim. Yani bişey olmaz. Ben öğretmen olduğum için transfer sonramı hep ayakta geçirdim. Ve sorun olmadı. Doktorumun dedigi 5 kg dan ağır kaldırma ve uzanma, esneme çömelme... Bunlara dikkat ettim.

Bende ilk ve ikinci günü evde dinlendim tabiki kalktımda harekette ettim 3.günü Araba kullandım işe gittim çoğunlukta ayakta olduğum bir işim var kendimi unutup çok eğilip dogruldugum uzandıgım oldu agır kaldırmadım sadece yeltendiğimde aklıma geldi hep Halada günlük tempoma devam ediyorum Tam tersi hep yatmak iyi degil kan akısının olması için hareket etmek gerek tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…