Öyle canm amin inşallahgeçmiş olsun Allahtan ümit kesilmez inşallah gönlünüze göre olur birdahaki sefere
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahhaklısınız insan herşeyi umuyor bakalım ne kendim ne olucam Allahım herkesin gönlüne göre nasip etsin inş
Amin canim cunlemiz inşallah Rabbim sanada güzel haberler nasip etsinYaaaDoğru Zamanı değilmiş demekki En doğru zamanda olur inşallah saglıkla kucagına aldıgın günleride müjdelersin bize canım
Benimde değerim düştü ama doktorum ilacı biraktirmiyor 4 gün sonra tekrar bakalım dediDeğerim düştü canim benmde 9.gun 26 idi bugün 22 çıktı olmadı yani
e2 yumurtalar ıle alakalı canım gayet normal yuksek cıkması,merhaba kızlar herkese hayırlı olsun şimdiden gonapeptyl yarım ve gonal f 175 iğne vuruluyorum e2 değerim benim 735.9 lh 8.72 çıkmış bu ilaçları kullandığım için mi böyle e2 ne oluyor
İlaçlardan olduğu düşünüyorum ama inşaallah bebişin habercisidir tabi :)Derken şimdi yine Adet olacakmışım gibi oluyor şimdide sola geçtiBu süreç en kötüsü yaa Beklemek
Keşke güzel haberini duyabilseydim
Üzülme canım hayırlısı olsun inşallah Allah büyüktür canını sıkma senNegatif
Çok geçmiş olsun ..Benim bacağıma kadar ağrıyor 2 gündür arttı bugün artık hastanede iken nörolojiye muayene oldum, 5 gün gözlemleyeceğiz geçmezse emg dedi. Sinir onarımı için vitamin kompleksi, ağrı kesici jel ve buz kompres önerdi bakalım
Negatif
Düşük olan değer yükselmiyormuş arkadaşlar benim 8. Gün 3.85 di bir Umut 12. Günümde yükselir diye bekledim ama 2 ye düşmüş olmadığı kesinleşti. Ama pes etmiyorum 6. Tedavim için tekrar uğraşacağım
Benim de negatif
Arkadaşlar gercekten insan ne diyecegini bilmiyor. Ama zamanı var her şeyin Allah en kısa zamanda verdiginiz emeklerin, çabanin mukafatını evlatlarla versin.
Ben zararı olacağını düşünmüyorum o zaman hiçbir bebeğin dünyaya gelmemesi lazım. Aksine kan akışına faydası olur.Arkadaşlar genel olarak sorum var.. bu süreçte dışarı çıkıp yürüyüş, evde hafif işler, yemek yapma vs gibi hareket ediyor musunuz ? Günlük rutinlerinizi de paylaşırsınız sevinirimben iki gündür kendimi durduramıyorum, yavaş da olsa yürüyüş yapıyorum hava almak için, bazen yokuş da çıkıyorum. Sonrasında pişman oluyorum zararı olmuş mudur diye. İşin içinden çıkamayınca sormak istedim
Canim ben transferden sonra 10 dk yattım ve 3 saatlik yolculukla evime döndüm. Ertesi gün işe başladım ve öğretmenim. Yani bişey olmaz. Ben öğretmen olduğum için transfer sonramı hep ayakta geçirdim. Ve sorun olmadı. Doktorumun dedigi 5 kg dan ağır kaldırma ve uzanma, esneme çömelme... Bunlara dikkat ettim.Arkadaşlar genel olarak sorum var.. bu süreçte dışarı çıkıp yürüyüş, evde hafif işler, yemek yapma vs gibi hareket ediyor musunuz ? Günlük rutinlerinizi de paylaşırsınız sevinirimben iki gündür kendimi durduramıyorum, yavaş da olsa yürüyüş yapıyorum hava almak için, bazen yokuş da çıkıyorum. Sonrasında pişman oluyorum zararı olmuş mudur diye. İşin içinden çıkamayınca sormak istedim
İnşallh öyledir perşembe normalde adet günüm İnşallah olmam yarın sabah erken gebelik yapıcam İnşllah bizde güzel haberler verebiliriz hayırlısıİlaçlardan olduğu düşünüyorum ama inşaallah bebişin habercisidir tabi :)
Bende ilk ve ikinci günü evde dinlendim tabiki kalktımda harekette ettim 3.günü Araba kullandım işe gittim çoğunlukta ayakta olduğum bir işim var kendimi unutup çok eğilip dogruldugum uzandıgım oldu agır kaldırmadım sadece yeltendiğimde aklıma geldi hep Halada günlük tempoma devam ediyorum Tam tersi hep yatmak iyi degil kan akısının olması için hareket etmek gerek tabiArkadaşlar genel olarak sorum var.. bu süreçte dışarı çıkıp yürüyüş, evde hafif işler, yemek yapma vs gibi hareket ediyor musunuz ? Günlük rutinlerinizi de paylaşırsınız sevinirimben iki gündür kendimi durduramıyorum, yavaş da olsa yürüyüş yapıyorum hava almak için, bazen yokuş da çıkıyorum. Sonrasında pişman oluyorum zararı olmuş mudur diye. İşin içinden çıkamayınca sormak istedim