Bende konuşmalardan sonra biraz rahatladımİnşaallah hepimiz güzel sonuclar alırız su anda ağrım yok sanki adet olmusum da rahatlamışim gibi hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende konuşmalardan sonra biraz rahatladımİnşaallah hepimiz güzel sonuclar alırız su anda ağrım yok sanki adet olmusum da rahatlamışim gibi hissediyorum
Valla ne bileyim canım böyle yazdım şimdi solda başladı Ay böyle kendimizi dinlemek hiç iyi değil Düşnmemek Lazım onu bi başarabilsekİnşallah bebisindir ordaki
Degilmi ama sürekli biseyler oluyor insanın aklına kötü kötü şeyler geliyorDerken şimdi yine Adet olacakmışım gibi oluyor şimdide sola geçti Bu süreç en kötüsü yaa Beklemek
Yaaaaa çok üzüldüm canım ya Rabbim en kısa zaman da nasip edersin canım merak etme
Yaaa Doğru Zamanı değilmiş demekki En doğru zamanda olur inşallah saglıkla kucagına aldıgın günleride müjdelersin bize canım
Evet sormaa valla Dinledikçe bişeyler çıkıyor sürekliDegilmi ama sürekli biseyler oluyor insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor
bir arkadaşım pozitif sonuç aldı oda adet olacakmışım gibi sancım var demişti gaz oluyormuş karnında şişlik çok fenayım çok rahatsızım diyordu kötü düşünmeyin belkide olumlu şeyler oluyordurDerken şimdi yine Adet olacakmışım gibi oluyor şimdide sola geçti Bu süreç en kötüsü yaa Beklemek
İnşallah öyledir Bence de tamamen ilacların etkileride olabiliyor elbet ama insanda düşünmeden edemiyorki illa bi sebep bulmaya çalışıyoruzbir arkadaşım pozitif sonuç aldı oda adet olacakmışım gibi sancım var demişti gaz oluyormuş karnında şişlik çok fenayım çok rahatsızım diyordu kötü düşünmeyin belkide olumlu şeyler oluyordur
olacağını sanmıyorum benim doktor aşılamada günde 4 kez diyorduKızlar merhaba bir şey sorucam ya sabah akşam progestan fitilim var sabahki yaptığım fitil baktım gibi nerdeyse olduğu gibi elime düştü yuvarlaklığı bile kaybolmuş bende kalktım tekrar fitil koydum acaba bi zararı olur mu doktoruma sormayı çekiniyorum
Hmm anladım cok teşekkürlerolacağını sanmıyorum benim doktor aşılamada günde 4 kez diyordu
haklısınız insan herşeyi umuyor bakalım ne kendim ne olucam Allahım herkesin gönlüne göre nasip etsin inşİnşallah öyledir Bence de tamamen ilacların etkileride olabiliyor elbet ama insanda düşünmeden edemiyorki illa bi sebep bulmaya çalışıyoruz
Geçmiş olsun canım değerin mı düşük çıktı nasıl anlaşıldı şuan bende yaşıyorum
Yaa cnm merak ediyordum seni üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda saglikli evlatlar versin. Kimyasal olması aslında vucud hamilelige hazır dondurulmusun varsa ara vermeden devam et
geçmiş olsun Allahtan ümit kesilmez inşallah gönlünüze göre olur birdahaki sefere
Bende öyle istiyorum canm yine başlamayı ama nasip bakalim ya bu adette ya diğer adette düşünüyorum bakalım amin canim cümlemize versin bende senin adına sevindim Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsinYaa cnm merak ediyordum seni üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda saglikli evlatlar versin. Kimyasal olması aslında vucud hamilelige hazır dondurulmusun varsa ara vermeden devam et
Değerim düştü canim benmde 9.gun 26 idi bugün 22 çıktı olmadı yaniGeçmiş olsun canım değerin mı düşük çıktı nasıl anlaşıldı şuan bende yaşıyorum