2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

merhaba kızlar herkese hayırlı olsun şimdiden gonapeptyl yarım ve gonal f 175 iğne vuruluyorum e2 değerim benim 735.9 lh 8.72 çıkmış bu ilaçları kullandığım için mi böyle e2 ne oluyor

Derken şimdi yine Adet olacakmışım gibi oluyor şimdide sola geçti 🤦🏻‍♀️Bu süreç en kötüsü yaa Beklemek
bir arkadaşım pozitif sonuç aldı oda adet olacakmışım gibi sancım var demişti gaz oluyormuş karnında şişlik çok fenayım çok rahatsızım diyordu kötü düşünmeyin belkide olumlu şeyler oluyordur 🤗

bir arkadaşım pozitif sonuç aldı oda adet olacakmışım gibi sancım var demişti gaz oluyormuş karnında şişlik çok fenayım çok rahatsızım diyordu kötü düşünmeyin belkide olumlu şeyler oluyordur 🤗
İnşallah öyledir 🙏 Bence de tamamen ilacların etkileride olabiliyor elbet ama insanda düşünmeden edemiyorki illa bi sebep bulmaya çalışıyoruz

Kızlar merhaba bir şey sorucam ya sabah akşam progestan fitilim var sabahki yaptığım fitil baktım gibi nerdeyse olduğu gibi elime düştü yuvarlaklığı bile kaybolmuş bende kalktım tekrar fitil koydum acaba bi zararı olur mu doktoruma sormayı çekiniyorum

Kızlar merhaba bir şey sorucam ya sabah akşam progestan fitilim var sabahki yaptığım fitil baktım gibi nerdeyse olduğu gibi elime düştü yuvarlaklığı bile kaybolmuş bende kalktım tekrar fitil koydum acaba bi zararı olur mu doktoruma sormayı çekiniyorum
olacağını sanmıyorum benim doktor aşılamada günde 4 kez diyordu

Benimde bugün transfer günü hariç 7.gün hiçbir hissiyat yok ilk kimyasaldan sonra duygularım alınmış gibi test yapmaya korkuyorum günümü bile pas gecebilirim şu an ki düşüncem böyle hayirlisi çok yorulduk Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 🤲

Yaa cnm merak ediyordum seni üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda saglikli evlatlar versin. Kimyasal olması aslında vucud hamilelige hazır dondurulmusun varsa ara vermeden devam et
Bende öyle istiyorum canm yine başlamayı ama nasip bakalim ya bu adette ya diğer adette düşünüyorum bakalım ♥️ amin canim cümlemize versin bende senin adına sevindim Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin

X