2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Erken gebelik testinde günü geçmiş bile olsa varsa çift çizgi gösteriyor mu acaba ben daha evvel hiç test yapmadım çok hakim değilim Yani ben trasfer sonrası 8.yada 9. Gün düşünüyorum evde bide 10 cu 11 ci gün felan tekrarlarım heralde ama erken gebelik testi mi almalıyım yoksa normal gebelik testi mi acaba ? 3. Embriyosu olduğu için erken gebelik sanki dahamı iyi olur acaba
Ben hic erken gebelik testi yapmadim cnm hep kaset testlerden yaptim dogru da cikti acikcasi. Ama idrara gec karısan kisilerin erken gebelik testi yapsa da olur senin ilk denemen oldugu icin beta nin idrara gec mi erken mi karistigini bilmiyoruz bugün kacinci günün

Ben hic erken gebelik testi yapmadim cnm hep kaset testlerden yaptim dogru da cikti acikcasi. Ama idrara gec karısan kisilerin erken gebelik testi yapsa da olur senin ilk denemen oldugu icin beta nin idrara gec mi erken mi karistigini bilmiyoruz bugün kacinci günün
Transfer günüm hariç 7.günüm bugun canım Ama ben Yarın yapmayı düşünüyorum yani 8. Ci günü o zaman erken gebelik daha garanti olur galiba .

Cnm cok stres yapıyorsun gibi geliyor ilk denemen mi acaba? Adet agrilari cok normal benim de olmustu hatta moralim bozuk sekilde buraya yazmistim. Sonucu görmeden kendini harab etme lutfen
Evet son günler olduğu için kendimi çok strese soktum ağrı da olunca bne normalde adet olunca böyle oluyorum oyuzden bu şekilde içime dert oldu ama kafamdan atmam lazım bunu çok teşekkür ederim canim moral oldu banan

Bende korkuyorum kaset testleri yapıyorum onda kendim ikinci çizgiyi çıkarıyorum en azından umut oluyor dün yaptığım kaset testte vardı ardından erken gebelik testi yaptım çıkmadı gerçi erken gebelik testi ilk idrar değildi ve cok seyreltikti yani cok su içmişti su gibiydi
İşte yinede korktum eczaneye kadar gittim de ama almadan çıktım

Evt yarin yapabilirsin yine erken ama cikmasa da moralini bozma. Ama cikabikir de insallah cıkar da seviniriz 😍😍
Yaaaa İnşallah Canım Ben kendimi olumsuza hazırladım Hem zaten erken diye hemde ne bileyim Olmadı gibi geliyor yaa Hakkımızda hayırlısı Yarın yapıcam bakalım Yazarım Buraya :) İnşallah güzel şeyler yazabilirim

Evet son günler olduğu için kendimi çok strese soktum ağrı da olunca bne normalde adet olunca böyle oluyorum oyuzden bu şekilde içime dert oldu ama kafamdan atmam lazım bunu çok teşekkür ederim canim moral oldu banan
Tamamen İlaçların Etkisi de Olabilir Moralini Bozma Lütfen sen çok etkileniyosun bu yuzden sanki test almaman daha yerinde olmuş gibi Az kaldı bu kadar sabrettin azıcık daha sabır Motivasyonunu düşürme

Tamamen İlaçların Etkisi de Olabilir Moralini Bozma Lütfen sen çok etkileniyosun bu yuzden sanki test almaman daha yerinde olmuş gibi Az kaldı bu kadar sabrettin azıcık daha sabır Motivasyonunu düşürme
Evet ya aşırı etkiliyor benim az kaldı çok şükür Rabbim inşallah beklediğimiz zamanların müjdesini bize verir 🥰🤲

Benim de bir ağrım var bir ağrım yok galiba ilaçlar yapıyorcumartesi test günüm cuma günü evde test yapmayı düşünüyorum(5.gunu çift embriyo) kan testine ona göre kendimi hazırlayacam çünkü pazartesi işe başlayacağım
Benimde cuma günü test günüm

İnşaallah hepimiz güzel sonuclar alırız 😊 su anda ağrım yok sanki adet olmusum da rahatlamışim gibi hissediyorum
Benimde Aynen öyle ara ara hafif batma olur gibi oluyor Sag tarafıma o kadar 🤷🏻‍♀️Bu arada ben adet zamanlarımda hep solda hissederim sagda hiç böyle hissettiğimi bilmem hatırlamam

X