Biraz sanırım merkez ilçelere bakmak gerekiyor. Büyük sehirin avantajları cok fazla haklisin ama esim artik kargasa istemiyor. Biraz sakinlik ariyor sanirim. Biraz kar zarar hesabı yapıyoruz heralde. Belki çocuklar lise seviyesine gelinceye kadar kendimizde destekleyip sonra geri döneriz. Kalbim hep burada kalacak o kesin çünkü doğduğumdan beri universite dâhil hiç çıkmadım. Ama sağlık konusu beni de düşündürüyor. Sonucta esimin kontrolleri cok sık olacak o yuzden iyi bir hastaneye uzakligimizin cok olmamasi lazim.
Evet konut fiyatlarina bakınca biraz endişelendim açıkçası ama sanirim gelip gezmek gerekiyor. Muzik konusunda ise cok mutlu oldum cunku esim ondan asla kopamaz. Sanirim sapancayi listemize alacağız
Ah bende hayal edemezdim.. kalbim buruk resmen. Ama sartlar bizi buraya itiyor. Kulturel yapidan dolayi ege sahilleri hala daha cazip geliyor cunku alisik oldugumuz bir yapi. Ben öğretmenim istifa edeceğim gibi duruyor ücretsiz izinden sonra ama şu an daha plan aşamasında tabi. Eşim de malulen emekli olacak. Ama serbest calismaya devam edecek.
Şartlar neyi gösterecek bilemiyorum. Çok cazip gelsede apartman dairesinden çıkıp bahçeye doğaya alışmakta kolay olmaz diye düşünüyorum. Balıkesir-ayvalık listemde. Baska onerebilecegin bir ilcesi var mi
Çok teşekkür ederim, inşallah sizinde öyle bir imkanınız olur ❤ bizde hala plan aşamasındayız, şartları gerçekten zorluyoruz maddi olarak
Çok teşekkür ederim , çok naziksiniz ❤❤
Bursa gemlik güzel diye duymuştum. Bir kerede yol üstünde ugramistik çok beğenmiştim. Sizce nasıl bir yer?
Bu arada Izmirde yaşayıp sonrasında başka yere gidip beğenen cok az kisi var. Benimde kalbimin bir yarisi hep burada olacak, kismet belki kesisir bir gun yine yollarimiz ❤
Teşekkür ederim, bakmak aklıma hiç gelmemişti inceleyeceğim bu akşam. Muğla ilçelerini çok severim ama.cok yoğun diye elemiştim. Köyceğiz konusunda haklısınız bugün biraz orasıyla ilgili araştırma yapacağım. Egeden çıkmamak ilk tercihim olur
ayvalık aklımda benimde
çanakkale ilçeleri bana biraz gelişmemiş geliyor, ama buraya bakın dediginiz bir ilcesi varsa söylerseniz çok memnun olurum ❤