• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar suyum geldi birden hastaneye koştuk doğum yaptım 🥰 Çok şükür bebislerim yanımda 20:40 da geldiler dünyaya kızım 2940 oğlum 2500 🙏🙏🙏🙏 darısı doğum yapmamış annelerin başına inşallah 🙏🙏🙏🙏
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Şubat'ın son bebeleri oldular grupta 🥰

Kızlar suyum geldi birden hastaneye koştuk doğum yaptım 🥰 Çok şükür bebislerim yanımda 20:40 da geldiler dünyaya kızım 2940 oğlum 2500 🙏🙏🙏🙏 darısı doğum yapmamış annelerin başına inşallah 🙏🙏🙏🙏
Gözün aydın ❤️ kolay oldu mu doğum, o sirtina iğne girmesi filan zor oluyor mu epidural işleri... Hafta içi muayenede 2500 demişlerdi sana, baya yakın çıkmışlar ölçümlere.

Tatli badem yağı sürüyorum kuzum ama yirtilacaksa eğer ne yaparsan yap cart curt gidiyor yani benm hem aciyor hem yırtıliyor hemde oksapar yapıyorum göbekten kolonyalı silerken sanırım tahriş ettim oralar var ya yuvarlak olmus böyle göz göz onlar da yanık hale gelmiş oyle bir acı oluyor yani hamileligimin hiç tadı olmadı özler miyim diye düşünüyorum insan acı çekmeyi neden özlesin ki 😑
Koldan iğne yapacak biri olsaydi sana azicik rahatlardin. Az önce bebeklere aldığım losyonu karnima boca ettim kaşıntıyı alsin diye. İnşallah çok catlamadan kurtuluruz.

Gözün aydın ❤️ kolay oldu mu doğum, o sirtina iğne girmesi filan zor oluyor mu epidural işleri... Hafta içi muayenede 2500 demişlerdi sana, baya yakın çıkmışlar ölçümlere.
Saol canım ❤️ Spinal yaptılar zor olmadi rahattı ne yapıyorlarsa hissettim acı yok tabi kalktım yürüdüm oturdum çok şükür iyiyim 🙏🙏 ikiside 2500 demişti kızım hep oğluma göre azdi kilosu ama tam tersi çıktı 🥰

Canım yatışımın yapıldığı gün iki büklüm olmadım alt karında kasılma vardı ama bayağı doğummuş herkeste bir olmuyor işte... zaten yatışyan önce nst çektirdim doktor bakıp yatış verdi belki gitmesem doğum olacaktı.. ama ebeler bana dayanıklısın acı eşiğin yüksek dedi benim ondan sanırım.. senin varsa sen de en azından bi nst çektir kuzum her ihtimale karşı ben en azından bi 36+ ları görmek isterim yine nasip hayırlııs
O kadar problemime dr normal normal diyip geri gönderdiği için geçen hafta full panik ve isyan halindeydim. Bu haftaya aşırı rahatlıkla giriyorum nedense. Bir genişlik geldi bana, sanki su gelmesi dışında her şeyin normal olduğunu kabullendim.

Gözün aydın canım maşşallah kuzulara 🤗💙 allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin analı babalı büyüsünler inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Koldan iğne yapacak biri olsaydi sana azicik rahatlardin. Az önce bebeklere aldığım losyonu karnima boca ettim kaşıntıyı alsin diye. İnşallah çok catlamadan kurtuluruz.
Benm için artık çok geç canim ben bildiğin enkaz oldum karnımdan cnku o değil sorunum yanma oluyor artik sanki yüzülmüs derim gece 4 e kadar ağladım acidan yavaş yavaş uyumusum sonra Rabbim evlatlarimiza hayırlı sağlıklı güzel ömür versin geçer bunlar inşallah doğumdan snra napacam bilmiyorum bu deriyi

Gözünüz aydın. Maşallah bebişlere sağlıkla büyüsünler inşallah. Allah analalı babalı büyütsün.

Canm gözünüz aydin masallah kilolarıda iyi kuzularn rabbim anali babali büyütsün ins canm kacinci haftada dogum oldu

O kadar problemime dr normal normal diyip geri gönderdiği için geçen hafta full panik ve isyan halindeydim. Bu haftaya aşırı rahatlıkla giriyorum nedense. Bir genişlik geldi bana, sanki su gelmesi dışında her şeyin normal olduğunu kabullendim.
Kuzum bir de artık şöyle düşünüyoruz bence artık gelirlerse baş göz üstüne :) ben de senin gibiyim sancılarım var ama gitmiyorum inann zaten sıra bizde geliyor gelmekte olan :) benim bacaklarım çok ağrımaya başladı sanırım artık karnımı taşıyamıyolar hayırlısıyla bizde doğursaydık

Back