Her gittiğimde farkli bir şey söylüyor. Bi dönem bebekleri cok iyi besliyorsun 34gibi aliriz bile diyordu. Heyecanla gittim. 36yi gorelim dedi. En son mukusu takip et, suyun gelirse takip et filan diye anlattı. Ben anlamam doğumun başladığını diye söyledim ama hep kötü seyler düşünüyorsun diye kizdi. 37 38i görelim der gibi oldu bir cümle arasında içim fenalaşti. Ama doğum başlarsa gel diyor. İki arkadasimin kesesi tepeden patlamış, rahim agzinda da bebek kafasi olunca sizinti yapmış sadece, bizde progesteron fitil yüzünden o renksiz akıntı hep var. Su mu akıntı mi ayirt etmem zor. Mukus da herkeste gelmiyormuş, annem iki doğumda da nişan gelmedi bende diye anlatir hep. Biri normal doğum iken hem de. O nişan geldiyse bile ben hiç görmedim diyordu. İki hafta once 3.7, sonraki hafta 2.9, bu haftaici de 1.4 ölçütuğü serviks haftaya muayeneye kadar dayanir mi akil var mantik var. Ver şu ameliyat gününü kurtulalim. Küveze gireceklerini ben kabullenmişim, prematureler için hazirligimi yapmışım sal artik bi beni de huzurla ameliyata gireyim. Panikle travmatik doğum yaptiracaklar illa. Sanki bizden çok düşünüyor gibi davraniyorlar bebekleri, içerde ne kadar tutarsak o kadar iyi biz de biliyoruz ama olmuyor artık hasta sağlığı elden gidiyor, bıktım dayanamıyorum, acı çekmek istemiyorum. Doktorlardan iyice soğudum. Karnımın içi bile aciyor. Özel hastane olsa benim de acılarımı önemserdi.