- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
- #9.741
Anladım kuzummm sancı sık olmasa da devam 2 gün daha dayansa bari 34 doluyorO haftalarda bana da öyle dedi kuzum bazen yanlış ölçüm oluyor yada bebek ödem atiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım kuzummm sancı sık olmasa da devam 2 gün daha dayansa bari 34 doluyorO haftalarda bana da öyle dedi kuzum bazen yanlış ölçüm oluyor yada bebek ödem atiyor
Sakinim kuzum şükür yine bugünlere geldiGelecekler ise durdurmak ne mümkün kuzum yeter ki sağlıkla gelsinler sakin kalmaya çalış
Mama almadım canım hastanede doktorun önerisi ile alırım diye düşündüm aptamil ve hipp arasındayım bir de keçi sütlü mama verin diye çok okudum eğer doktor önerirse golden geat diye bir marka var. Hastanede verdiklerini hangi mama iyi gelirse onunla devam ederim büyük ihtimalle.Amin kuzum mama aldin mi aldıysanız hangisi iyi
İkizleri olan bir arkadaşım doğumdan bir hafta önce sancısın ve kasılmalarının başladığını söylemişti senin de bir hafta sürsün en azından inşallahSakinim kuzum şükür yine bugünlere geldi
Hastaneler genelde aptamil veriyor ama kafam çok karıştı benmde sma dan çok memnun kalan olmusMama almadım canım hastanede doktorun önerisi ile alırım diye düşündüm aptamil ve hipp arasındayım bir de keçi sütlü mama verin diye çok okudum eğer doktor önerirse golden geat diye bir marka var. Hastanede verdiklerini hangi mama iyi gelirse onunla devam ederim büyük ihtimalle.
İnşallah canımmm inan 3 gün bile 3 gündür bir de doktor dedi aslında kasılmalar bebekler için iyidir dedi korkmamız gerekmişİkizleri olan bir arkadaşım doğumdan bir hafta önce sancısın ve kasılmalarının başladığını söylemişti senin de bir hafta sürsün en azından inşallah
Kasılma benmde var bugün sabahtan beri kazıkların bazen aşırı agriyor dr yat bise olmaz dedi ama kotulesirsem gidicemİnşallah canımmm inan 3 gün bile 3 gündür bir de doktor dedi aslında kasılmalar bebekler için iyidir dedi korkmamız gerekmiş
1 hafta daha dursalar mis gibi olur var yaaaİkizleri olan bir arkadaşım doğumdan bir hafta önce sancısın ve kasılmalarının başladığını söylemişti senin de bir hafta sürsün en azından inşallah
Korkmamamız yazacaktım yanlış yazmışım canım... sıklığı önemli canım benim 15 dk da 2 şiddetli vardı mesela şimdi nadir oluyor yine 15 dk da 2 olursa gideceğim ben de bakalım artık hakkımızda hayırlısı hiç yaşamamıştım ama insan anlıyormuş kasılmayııKasılma benmde var bugün sabahtan beri kazıkların bazen aşırı agriyor dr yat bise olmaz dedi ama kotulesirsem gidicem
Ayy ne de iyi yapmış kuzum bugün hastaneye eşimle ben gitmişiz bi çöp almadık yanımıza ama almak gerekiyormuşş her şeyi tamamla kuzumEşimi bugun bir sürü yere yolladım humana almis gelmiş bir de eczacı arkdsm damla var onu kullan sütun gelir sorun olmaz dedi ama siz neler kullanıyorsunuz özel nene kürlerim var onları ben yapicam ama malt içeceği de alsam mı
Tsk ederim canım ara ara kasilmalarim devam ediyor enfeksiyona bağlı agrilarimda varCanım şimdi nasılsın inşallah bir sıkıntı olmayacak cumartesiye birşey kalmadı Allahın izniyle içini ferah tut bendede enfeksiyon ve kısalma var evde yatıp su içiyorum bol bol Dualarımız seninle
Aynen aynen anlıyorsun yani baya agri oluyor adım atamadım bende ayaktayken oldu benimde dusucektim ağrıdan esim tuttu yanımdaydı diğerinde de tezgahtan tutundum bakalım ne zaman isterlerse o zaman gelsinler hayirlaKorkmamamız yazacaktım yanlış yazmışım canım... sıklığı önemli canım benim 15 dk da 2 şiddetli vardı mesela şimdi nadir oluyor yine 15 dk da 2 olursa gideceğim ben de bakalım artık hakkımızda hayırlısı hiç yaşamamıştım ama insan anlıyormuş kasılmayıı
Evet canm cok okuma bencede psikolojik olarak etkileniyor insanKızlar tek tek alintilayamadim hepinizden Allah razı olsun biraz modum düştü bugün
Öğlen kızım Anaokulunu gidince yattım uyumusum 2saatten fazla
2gundur sırt agrım vardı buda bi erken doğum belirtisiymis netten okudum morelim bozulmasın diye daha fazla bakmadım
Rabbim bütün hamilelere vaktinde dogurmayi nasıp etsin
Canım ben hastanede yatarken konuşmuştum bebek hemşiresi ile ne alayım diye alma biz kendimiz doktorun önerisi ile hangisi uygunsa onu kullanıyoruz demişti. Bebeğin kilosuna göre hastaneden ayarlıyorlar onu çıkarkende doktorun tavsiyesine göre alırsın. Süt içinde şimdilik humana yeterli hatta bana hastanede hipp verdiler bunuda içersin diye sütün yeteri kadar olursa ekstra birşeye gerek kalmaz onada duruma göre bakarsın .Gene ben gene sorular kizlar mama hangi marka almalıyım?hastane çantasında dursun nolur nolmaz ve süt yapması için humana cay aldim ama malt içecekleri hangisini almalıyım ?
Canım normalde 48 saat kalınıyor. Ama ben bende ve bebeklerde bir problem olmadığı için doktorum bu hastalıkta daha fazla kalmana gerek yok istersen çıkabilirsin deyince doğumun ertesi günü çıktım.Doğum yapan annelere iki sorum olacak;
- hastanede kaç gün kaldınız?
- doğum çantasına şunu koymamışım, keşke koysaydım dediğiniz birşey var mı?
Şimdiden teşekkürler
Eczaneden bir damla varmış suya 10 tane damlatilan çok güzel sut yapan onu alacam istersen bir bak canCanım ben hastanede yatarken konuşmuştum bebek hemşiresi ile ne alayım diye alma biz kendimiz doktorun önerisi ile hangisi uygunsa onu kullanıyoruz demişti. Bebeğin kilosuna göre hastaneden ayarlıyorlar onu çıkarkende doktorun tavsiyesine göre alırsın. Süt içinde şimdilik humana yeterli hatta bana hastanede hipp verdiler bunuda içersin diye sütün yeteri kadar olursa ekstra birşeye gerek kalmaz onada duruma göre bakarsın .
Canım bu damlanın adı ne ki ben de bi sorayım eczaneyeEczaneden bir damla varmış suya 10 tane damlatilan çok güzel sut yapan onu alacam istersen bir bak can