• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Yani anlıyorum tabi ama uyanıp neredeler falan o anı yaşamak da çok kötü ne oldu ne bitti bilmek daha iyi bence. Hem kötü düşünmemek lazım ben duyduysam sen hayli hayli duyarsın canım. Bir de zaten hareket edemiyorsun ve seni bağlıyorlar kollarından istesen de kalkamazsın yani. En kötü olacak şey çok panik yaparsan uyuturlar. Ben dedim şuan çok stresliyim bir şey olacak diye korkuyorum doktorum genel anestezi olabilir demişti ne yapacaksınız diye hiçbir şey olmaz spinal yapıcaz dediler iyi ki ısrar etmemişim canım sen bilirsin sorduğun için yazayım dedim senin için ve bebişlerin için en hayırlısı olsun 💙
Amin kuzum çkk saol hayırlısı artık 2 hafta da geçseydi hayirla sağlıkla

Kızlar bakamadım buraya hiç çok şükür herşey yolunda bebeklerim yanımda. Şuanda sürekli emzir yatır modundayız. O yüzden telefona çok bakamıyorum. Vakti zamanı gelince Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Cok şükür canım ohhh bugün haberler güzel kuveze gitmedi bebisler🙏🙏 gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah 🙏🙏🙏

Yok canım daha belirlemedik bu hafta idrar da protein kaçağı çıktı az da olsa Çarşamba kontrolüm var kesin planlar bu hafta☺️ sen nasılsın yatıyorsun dimi sürekli bir sıkıntı yok inşallah 🙏
Ayyy canim hadi bakalim. Bebiskolar saglikla gelsinler.
Ben de iste surekli bir sertlesme var. Korkuyorum yatiyorum. Ara ara kalkıyorum mecburen. Su içmek tuvalete gitmek yemek yemek gibi aktiviteler icin kalkmam gerekiyor. Cok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Kızlar bakamadım buraya hiç çok şükür herşey yolunda bebeklerim yanımda. Şuanda sürekli emzir yatır modundayız. O yüzden telefona çok bakamıyorum. Vakti zamanı gelince Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ayyy harika 😻 bugün ne güzel haberler verdiniz bize, umut oldunuz 🌈 Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün kuzucuklarını 🙏🏻🧿

Söylemiyor ki kuzum dr açılma var mi rahim boyu ne kadar faln nstye covit oldum diye acil aldılar sancim çıktı kendi de korktu beni de korkuttu
Acilma olsa mutlaka soyler canim ve haftan itibariyle sancin cok normal duzenli olmamasi onemli olan inan ki ikiz hamilelil zorlugu yasiyosun sadece masallah hamileligin guzel gidiyor🤗

Acilma olsa mutlaka soyler canim ve haftan itibariyle sancin cok normal duzenli olmamasi onemli olan inan ki ikiz hamilelil zorlugu yasiyosun sadece masallah hamileligin guzel gidiyor🤗
Insallah kuzum çok saol motivasyonunun için 🥰🥰🥰 adam bana söylemesi gerekeni soylemeyip soylememesi gerekeni söyleyen değişik bir doktor bırakamıyorum da doğum yaklaştı diye

Insallah kuzum çok saol motivasyonunun için 🥰🥰🥰 adam bana söylemesi gerekeni soylemeyip soylememesi gerekeni söyleyen değişik bir doktor bırakamıyorum da doğum yaklaştı diye
Doktor o kadar onemli ki benim duzenli sancim var 10 dakikada bir o gun diyoki ikizya normal dogsalar da olur artik haftam 32😂

Sağolasın canım inşallah daha iyiye gideceğiz 🤲🏻 mochiyi duydum ama bu kadar işe yaradığını bilmiyordum. Mochiyi takacağımız göğsü hiç önceden sağmıyoruz sanırım yani bir göğsü komple mochi halledeiyor değil mi? Bilsem tekli pompa alırdım ne kadar zormuş ikili kullanmak 😑 bir göğüste hep mochiyi kullanmanın bir dezavantajı olur mu acaba 🤔 herkes çok övmüş çok da pratik duruyor yani iki mochiyi takıp gezmek bile mantıklı geliyor şu an 😅
Mochi o göğüsten sütlerin boşuna akmasını engelliyor çünkü birini sağarken diğerinden de süt geliyor bir o kadar da o topluyor kendi kendine hem de zamandan tasarruf ediyor ama tek başına az gelir canım ben önce birine mochi birine pompa yapıyorum sonra tam tersine çeviriyorum daha kısa sürede göğüslerin ikisi de boşalmış oluyor ☺️ İkisine de mochi takıp gezme fikri benim de aklıma geldi ama denemedim o kadar da olmaz heralde dedim 😂

Bebişlerin yanında olmasına çok sevindim canım 🙏🏻 Analı, babalı ve sağlıkla büyüsün kuzular

Ayyy canim hadi bakalim. Bebiskolar saglikla gelsinler.
Ben de iste surekli bir sertlesme var. Korkuyorum yatiyorum. Ara ara kalkıyorum mecburen. Su içmek tuvalete gitmek yemek yemek gibi aktiviteler icin kalkmam gerekiyor. Cok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Korkma canım inşallah çok çabuk geçsin günler sağlıkla ilerlesin sertleşme için bir şey verdi mi doktor? aminnnn Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🙏🙏

Arada oluyor sertlesme normale dönüyor sonra
Sertlesmeden baska ağrın fln varmi
Bebek hareketleri nasıl Dr ara istersen ona göre gidersin Stres yapma kendine yarinda gidebilirsin ha bi gün önce ha sonra
Kuzum yok hiç normale dönmedi 2 gündür sert yani ağrı falan yok bebekler de hareketli anlamadımm ki

Bence bizim haftamız da normal canim benmde bugun cok sertleşme oldu karnimda magnezyum yumuşatır diye 1 tane ictim bakalim tabi de artik sanırım gelmeye hazırlanıyorlar kaçıncı haftadasin
33 canım magnezyum içiyorum aslında ağrı falan yokk göbek de düşmemiş iki haftacık dayansaydı bari kuzularrr

Canim mantar olsa kasinti vs olurdu sanki. Ama bunların hiç biri yok.

Yeni serklaj yapildi ve her an acaba bunlar erken dogum belirtileri mi diye içim ürperiyor. Surekli allahim yardim et diyorum. Her aksam benzer şeyler yaşıyorum. Bu hafta olmamasi gereken şeyler sanki.

Ben bu haftalarda yani 22. Haftalarda karinda sertlik yasayanlar hic duymadim. Sanki bir tek ben de oluyor bu durum. Cok moralim bozuk .
Benim de olmuştu canım o haftalarda azıcık enfeksiyon çıktı şimdi 33 oldum hiç korkma allahın izniyle bi şey olmaz

Biraz once doktorla konustum canim. Zaten verecegi tum ilaclari vermis. Acil e gitmenin anlami yok dedi.
Allah yardım etsin diyorum ben...
Aminnnn aminnn inşallah 🙏🙏🙏senin yapabilecek hicbirseyim yok dünyaya gelmeye karar verirlerse gelecekler inşallah vakitlerini beklesin acele etmesin minikler🙏🙏🙏

Kizlar ilk sezeryanim olacak benmde çok korku var bende de naparim bilmiyorum ki genel anestezi daha mı iyi sizce ? Daha önce t rahim ameliyatı kuretaj ilaçsız dusuk anestezisiz rahim filmi bir çok şey yaşadım operasyon oldum ama bu başka gibi korkuyorum baya baya ama anlatamadığım şey şu kendimden değil bebeklerime bise olur korkusu oldu bende bir de dr bu hafta corasprin kes dedi bana size dedi mi böyle jise oksapar devam ama
Ben ilk sezeryani 10yil once genel anestezi ile oldum, nasilyardiyeyim'in dedigi gibi acil ve aclik vb. olmadan hazirliksiz.. Esim zor yetisti, buz gibi ameliyathaneye girince korkum ayyuka cikti, ekip on hazirliklari yaparken kendimi surekli monitorden takip edip "sakin ol, nabzini dusur, kanaman artmasin, bebek strese girmesin vs" diye telkinledigimi biliyorum. Uyanmada bir sıkinti yasamadim sadece bebegi kucagima almam biraz daha gec oldu lokal anesteziye gore....
Simdilerde genel anestezi bebeklere az da olsa gectigi icin spinal ya da epidural yapmayi tercih ediyorlar (kombineden de vazgecmeye baslamislar diye duydum). Aklimda spinal var, epidural katateri beni hep germistir... Tabi bana mok yemek 🤣 duser, anestezist ne derse o...
Benim kaygim, ayni ameliyat yerini ikinci kez kesmek, dikmek... Agri daha mi cok oluyor insizyon yerinde, toparlayip ayaga kalkmak kolay mi (malum bir degil iki tane muhtac bekliyor, refakatcim tecrubesiz) vb vb.

Canim mantar olsa kasinti vs olurdu sanki. Ama bunların hiç biri yok.

Yeni serklaj yapildi ve her an acaba bunlar erken dogum belirtileri mi diye içim ürperiyor. Surekli allahim yardim et diyorum. Her aksam benzer şeyler yaşıyorum. Bu hafta olmamasi gereken şeyler sanki.

Ben bu haftalarda yani 22. Haftalarda karinda sertlik yasayanlar hic duymadim. Sanki bir tek ben de oluyor bu durum. Cok moralim bozuk .
Pinkbuyu Obayram'i hatirlarmisin bu konunun benden onceki sahibi.. ikizin esini kaybedince ayrilmisti, simdi nisan anneleri topicinde bulabilirsin. Onda da epey sıkinti oldu sonrasinda, akinti, kasilma vb. serklaj yapildi 32'ye geldi cok sukur.. Bir sor istersen serklajli oldugu icin dikise bagli mi, ne yapip rahatlamis sana yardimi dokunur insallah...

Kuzum yok hiç normale dönmedi 2 gündür sert yani ağrı falan yok bebekler de hareketli anlamadımm ki
Sertlik konusunda uc asagi bes yukari ayni durumdayim, gunun cogunda sert karnim. Hareket bolca var. Bebegin birinin basi hep asagida, digeri bi asagi bir yukari donup duruyor, her kontrolde baska yonde... Sadece şunu biliyorum iki kafa da asagi inince alt karinda bir basi oluyor, iki gundur vajen kemiklerinde garip bir agri var tanimlayamiyorum. Randevum cuma idi, yarina aldim, acilma vb. olasi birsey varsa bilelim diye, ben pimpirikli adamim.... onceki dogumda 90 uzeri duzenli sancilari hic hissetmemis insanim, dr. şok, sanci olabilir ve gene hissetmiyor olabilirim.. Bugun 31+4, 34e birsey kalmadi, dayanacagiz sonrasi Allah kerim..

Back