• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar dün idrar yolu enfeksiyonu yüzünden acile gittim agrim vardı test yapıldı tekrar bol lökosit çıktı Dr bi damla akıntı bile gitse idrara enfeksiyon çıkar dedi çok ağrıyor ama dedim idrarimi yaparken

Muayene etti bebisler iyi sanci kasilma görünmüyor dedi mesane dolu bir şekilde rahim ağzı uzunluğuna bakti 41mm dedi gayet iyi dedi
Bişey demedim mesane doluyken rahim ağzı uzunluğu dogru sonuç vermez diye okumuştum bi yerde
Kendi Dr hep 31mm cikiyor
Persembe Kendi Dr gidecegim kontrole

Kızlar bu arada cumartesi alışveriş yaptik cıvıl mağazasından bayaga indirimli ürün vardı en iyisi 800gr aptamil 0_6 aylik mamayi indirimli 160tl aldik avent emzik biberonlardada indirim vardi

2022 de doğum yapacak ikiz annesi olacaklar bu grupta toplanalım. Heyecanlarımızı paylaşalım.
Rabbim hamile olan herkese yardım etsin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲

YAŞTAHMİNİ
DOĞUM
TARİHİ
ŞEHİRKAÇINCI
ÇOCUK
CİNSİYETİSİMdogum
@Yasemen522420-30.01.2022Mardin1.Kız&ErkekAzra- Metehan(37+2)
2400gr+3080gr
@Maatt3120.02.2022Tekirdağ2.Erkek&ErkekKıvanç-Yamaç(36+3)
2680gr+2730gr
@Beyaz_lale_3305.03.2022Ankara1.Kız&Erkek(33+6)
2100gr+1980gr
PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu 2908.03.2022İzmir1Kız&Erkek(31+4) 1250gr&1600gr
NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim 2.Kiz&Kız
@Ades_14112815.03.2022Almanya1.Kız&KızSena-Melek
@Mavikus_3124.03.2022Yozgat2.Kız&Erkek(33+0)
1680gr&1780gr
@Nameless Warrior3224.03.2022İstanbul1.Kız&KızÖykü-Masal
@mussmutluu3126.03.2022Diyarbakır1.Kız&ErkekGökçe- Göktuğ(30+0)
1620gr&1310gr
omrum2004 omrum2004 3930.03.2022İstanbul1.Kız&ErkekDefne-Bulut
novaneva novaneva 3313.04.2022Ankara1.Kız&Erkek
Inquisitive Inquisitive 3615.04.2022Sakarya2.Erkek&ErkekMustafa-Kemal
@Cerenace2819.04.2022İzmir1.Erkek&Erkek
@pinkpanters3808.05.2022İzmir1.
@Puffytwins3511.05.2022Kocaeli2.Kız&Erkek
Pembe Lotus Pembe Lotus 3611.05.2022İstanbul2.Kiz&Erkek
Miracelik16 Miracelik16 2915.06.2022Bursa1.Erkek&Erkek
@Elaguldela3317.06.2022İstanbul1.
Kız&Erkek
Armina-Armağan
@Mucizelerim benimle331.
@pamuklupijama?????
@ozn_srk3428.06.2022Bursa1.Kız&Kız
@dleksk3401.09.2022İstanbu1.
Canım isimleri netleşti bizim minnaklarin
Eliz ve eymen🧿 olacak rabbim nasip ederse🤲

Bugun dogan bebislere hayat guzellikler getirsin 💚💚
Vatana hayirli, kooocaman adam olsunlar 😘
Her dogum sonrasi bir sarki geliyor aklima "abim damat oluyor sira bana geliyor".. İste o hesap, beklenmedik birsey olmazsa sirada K Kapikulpu omrum2004 omrum2004 novaneva novaneva ve ben variz degil mi??
Ayy evet sıra bize geliyor hayırlısı ile sağlıkla inşallah 🙏🙏🙏 ne kadar geç o kadar iyi modundayim ama yine de sağlıkla gelecekleri zamanda gelsinler inşallah 🙏🙏

Çok sevindim canım benim maşşallah kuzulara da sana da 🤗💙 allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin bebişlerine analı babalı büyüsünler inşallahh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

Gözün aydın, çok sevindim 🥰🐣 darısı bizlerin başına inşallah şimdi ne rahatlmışsındır o karın baskısından kurtulunca 🌷

Çok şükür darısı bizlere 🙏 ☺️

Ohhh süper çok sevindim. Gözünüz aydın🧿 Allah analı babalı büyütsün sağlık, mutluluk, huzur ve sevgiyle 🙏🏻🙏🏻

Aynı güzel haberleri @Nameless Warrior ’dan da bekliyoruz dualarımızla 🙏🏻

Gözün aydın kuzum, Allah analı babalı büyütsün 😍🙏🏻

Çok şükür canım gözünüz aydın sağlıkla evinize dönün inşallah 🙏🙏

Her dogum sonrasi bir sarki geliyor aklima "abim damat oluyor sira bana geliyor".. İste o hesap, beklenmedik birsey olmazsa sirada K Kapikulpu omrum2004 omrum2004 novaneva novaneva ve ben variz degil mi??

Masalllah 🧿çok sevindim Gözün aydın canım bebislerin uzun sağlıklı mutlu ömürleri olsun

Maşallah canım size 🧿🙏🏻

hepinize cok tesekkur ederim kizlar. ikinci sezaryen olunca daha zor oldu acikcasi neyse gecti gitti. kilolari aynı. birbirlerine pek benzemiyorlar cift yumurta oldugu kesinlesti. bir tanesini ilk basta gozleyelim deyip götürdüler ama 1 saat sonra geri getirdiler şükür.
darisi dogum yapmamış arkadaşların basina. bebişi kuvozde olanlar da hemencecik saglikla kavussun insallah

Kizlar sanırım az bise şeker yedim diye hemen mantar tetikledi ve kasılma başladı oysa sadece gunde 1 tane çikolata yedim 3 gündür o da yani oda minik çikolata büyük de degil çoğunda eşime verdim yarısını ayy bal reçel görünce gözüm düşüyor diye yemeye başladım az az ama suan haddimi bildim bir daha şeker yok 😔

Kızlar selam, ben de tüp bebekle ikizlerime hamileyim. Bugün 27. Haftaya girdik. Tüp bebek doktorum proluton depot iğneye kabadan haftada 1 doğuma kadar devam dedi. Ama kendi doğum yaptıracak doktorum bu hafta bırakalım, serviks iyi. Erken doğum da görünmüyor dedi. Perinatolıg da erken doğum görünmüyor demişti. İğneyi bıraktım ama acaba yine de 15 günde 1 olsammı diyorum, benim durumumda olan varmı🙏💐
Canm benimde bugün 27+0.perinatolog benimde kesmisto ama diger dr.um progestan fitil 2tane devam dedi hala.kullaniyrm sonucta tedaviyle oldu ne olur ne olmaz diye ama ne zamana keset bilmyrm sanirim yaklasinca keser

hepinize cok tesekkur ederim kizlar. ikinci sezaryen olunca daha zor oldu acikcasi neyse gecti gitti. kilolari aynı. birbirlerine pek benzemiyorlar cift yumurta oldugu kesinlesti. bir tanesini ilk basta gozleyelim deyip götürdüler ama 1 saat sonra geri getirdiler şükür.
darisi dogum yapmamış arkadaşların basina. bebişi kuvozde olanlar da hemencecik saglikla kavussun insallah
Iyilestiginde ikinci sezeryan nasil birsey anlatirsin degil mi? Cok korkuyorum

Iyilestiginde ikinci sezeryan nasil birsey anlatirsin degil mi? Cok korkuyorum
ilkinin ustunden 3 sene gecti onda hic hazırlıksız acil sezaryen olmustum 8 saat aclik susuzluk yoktu. neyle karşılaşacağımi bilmedigim icin korku da yoktu 😁 spinal anestezi komplikasyonu sadece titreme yasadim.
ikinci sezaryene gelirsek 8 saat gece de olsa susuzluk beni cok yordu. anestezi yapılır yapılmaz titremeye başladım tee ameliyat bitip 2 saat gecene kadar devam etti. ameliyat esnasinda midem bulandı sürekli ense ve basagrisi yaşadım. bir de anestezi gecerken cok siddetli sanci yaşadım parol serumla kesemediler dikloron yaptılar uyuyakaldım yorgunluktan. ama bunların hiçbirini yaşamayabilirsiniz tabii

Kızlar benimde 3.sezeryanim olacak ilk sezeryanim kizim 37 haftalikken karnimda kalbi durdu melek oldu 2.5 sene sonra 2.sezeryanim oldu 3 sezeryanimda 6 sene sonra olacak korkuyorum nasıl geçecek diye

ilkinin ustunden 3 sene gecti onda hic hazırlıksız acil sezaryen olmustum 8 saat aclik susuzluk yoktu. neyle karşılaşacağımi bilmedigim icin korku da yoktu 😁 spinal anestezi komplikasyonu sadece titreme yasadim.
ikinci sezaryene gelirsek 8 saat gece de olsa susuzluk beni cok yordu. anestezi yapılır yapılmaz titremeye başladım tee ameliyat bitip 2 saat gecene kadar devam etti. ameliyat esnasinda midem bulandı sürekli ense ve basagrisi yaşadım. bir de anestezi gecerken cok siddetli sanci yaşadım parol serumla kesemediler dikloron yaptılar uyuyakaldım yorgunluktan. ama bunların hiçbirini yaşamayabilirsiniz tabii
Aaa çok geçmiş olsun kuzum çok şükür atlattın böyle şeyler mi oluyormuş çok şaşırdım bende hiçbiri olmadı sadece 3-4 gün sonra ense baş ağrısı oldu o da yatınca geçiyordu kalkınca kötü oluyordum anesteziden demişlerdi herkeste farklı mı oluyor acaba

Geçmiş olsun bende 2.sezeryanimda belden uyusturmuslardi bi ara vücutta oksijen seviyem bayaga düşmüştü normale dönmeden ameliyathaneden çıkarmadılar titreme bendede çok olmuştu odaya geçtikten sonra baş ağrısı olmamasi için bol su için demişlerdi ictimde olmadi çok şükür 3.sezeryan nasıl olacak onu düşünüyorum

Kızlar bir süredir konuyu takip edemedim bebeklerim daha fazla duramadı 32.haftada acil sezeryanla doğum yaptım. Bebekleri küvezde olup süt götüren arkadaşlar bu sağma işini nasıl yapıyorsunuz? Yani ben ikisinş aynı anda sağmaya çalışıyorum ama birinden sanki hep daha az süt geliyor. Çok süt biriksin diye daha uzun süre sapmaya çalışıyorum filan kafam çok karışık :( çok küçükler mama yesinler istemiyorum...

Kızlar dün idrar yolu enfeksiyonu yüzünden acile gittim agrim vardı test yapıldı tekrar bol lökosit çıktı Dr bi damla akıntı bile gitse idrara enfeksiyon çıkar dedi çok ağrıyor ama dedim idrarimi yaparken

Muayene etti bebisler iyi sanci kasilma görünmüyor dedi mesane dolu bir şekilde rahim ağzı uzunluğuna bakti 41mm dedi gayet iyi dedi
Bişey demedim mesane doluyken rahim ağzı uzunluğu dogru sonuç vermez diye okumuştum bi yerde
Kendi Dr hep 31mm cikiyor
Persembe Kendi Dr gidecegim kontrole
Kuzum karnında sertleşme var mı benim 2 gündür sert yaa yarın doktora mı gitsem acaba randevum çarşambaya kararsız kaldım :(

Kızlar bir süredir konuyu takip edemedim bebeklerim daha fazla duramadı 32.haftada acil sezeryanla doğum yaptım. Bebekleri küvezde olup süt götüren arkadaşlar bu sağma işini nasıl yapıyorsunuz? Yani ben ikisinş aynı anda sağmaya çalışıyorum ama birinden sanki hep daha az süt geliyor. Çok süt biriksin diye daha uzun süre sapmaya çalışıyorum filan kafam çok karışık :KK43: çok küçükler mama yesinler istemiyorum...
Çok geçmiş olsun , şükür bebeklerin küvezde de olsa kucağına gelecekler inşallah, şu an durumlari nasıl kg vs. Ne kadar kalacaklar daha allah'in izniyle hepsi geçer endişe etmeyin

Back