• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

ya kıyamam onlara ben ya canım bunarada senin yarın doğum mu var Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bencede girmezlee küveze haftanız iyi maşallah güzel haberlerini bekliyoruz ☺️☺️🥰
Evet canım yarın doğumum var 🤩 Allah hepinize güzel haftalarda doğum nasip etsin herkesin güzel haberlerini alalım 🙏🏻🙏🏻

Nameless Warrior Nameless Warrior NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim iyi doğumlar diliyoruz sizlere. Acısız, sancisiz bir solukta kurtulun inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz kendinizi iyi hissettiğinizde. 🌼
Suan sanki hiç dogurmayacakmis gibi olan hissinden çıkıp doğuma gireceğim stresi sardı beni kizlar sizi okuyunca yaa zor mu acaba doğum nasıl ki

Bugünüde doğurmadan atlatırsam yarına hazırım ben 🙈 inşallah kavuşabilirim yavrularıma alıp evime gelirim şuan onun stresi var kuvöze girecekler mi girmeyecekler mi diye 😕 kendime gelir gelmez yazarım inşallah. Sizlerde bizim için dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻🙏🏻
Dualarım sizinle🙏🙏 ben hic uyuyamamıştım sabaha kadar:)) heyecan dorukta ama harika bir duygu sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza güzel anneler NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim Nameless Warrior Nameless Warrior

Mutlaka agrin olacak ilk 3 gun ozellikle ama dayanilmayacak bir agri olmayacak 10 gun sonra da baya baya duzeleceksin insallah agri kesici alabiliyosun zaten parol ve benzerleri hic korkma
Panik atağım var zaten muhtemelen genel anestezi istycem ben korkuyorum da bilmiyorum nolacak 😑 dünya kadar operasyon geçirdim ama doğum korkutuyor beni ne biliyim

Kızlar selam, ben de tüp bebekle ikizlerime hamileyim. Bugün 27. Haftaya girdik. Tüp bebek doktorum proluton depot iğneye kabadan haftada 1 doğuma kadar devam dedi. Ama kendi doğum yaptıracak doktorum bu hafta bırakalım, serviks iyi. Erken doğum da görünmüyor dedi. Perinatolıg da erken doğum görünmüyor demişti. İğneyi bıraktım ama acaba yine de 15 günde 1 olsammı diyorum, benim durumumda olan varmı🙏💐

Back