2022 ikiz annesi olacaklar

Hiç korkmayın benim ilk iki gün aralıklı testimde iki katına Bile katlamamıştı , sağlıksız bir gebelik sanırım derken ikiz olduklarını öğrenmiştik , sorunsuzda doğdular ☺️
Benim de aynen öyle anca 4. Testte iki katına katladı çok şükür. Hep işte onun bir tedirginliği var içimde. İkizler benim de en büyük mucizem o yüzden 😍 korkularım da bir o kadar fazla sanırım aynı sebeple 🙏

Sizinle ayninhaftadayiz suan 10 +2 olduk bizde hayirla sağlıkla inşallah bende burun kemiği ve ense kalınlığında 4 boyutlu usg ile baktircam ve Rabbim ne verirse hayirla sağlıkla versin dun düşündük eşimle aldırır miyim kotu sonuç gelirse diye kıyamam ben Rabbimin emanetine diye düşündüm
Öyle elbette dediğim gibi allahtan gelen herşey kabulümüz bizimde öyle bir düşüncemiz yok. Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏻🙏🏻

Heh süper o zaman ama nifty çok farklı bir test öyle deme kuzum yanlış anlaşılma olmasın çünkü niftyde sonuçlar falan yanlış çıkabiliyormuş güvenilir değil 😅 bizim de çift yumurta ikiziii 🥰 ay hadi hayırlı sonuçlar olsun inşallah hepimizee 🤲🏻💙
Canım bildiğim kadarıyla nifty test bu testlerin genel ismi sonra kendi içlerinde ayrılıyor işte panaroma, harmony vs. Diye yanlış çıkanlar genellikle Türkiye’de yapılanlarmış Amerika’ya gönderilenlerin doğruluk payı çok yüksekmiş. Benim doktorum sakın 300-500 TL için Türkiye’de bakılanlardan yaptırmayın dedi. Ne zaman verdin sen testi ben salı günü verdim heyecanla bekliyorum 🙈🙈

Genetik testi il dışında 4000 civarı falan istiyorlar zaten ben bu bebekleri istiyorum herşeyiyle kabülüm Allah’a şükğr ense kalınlığı burun kemikleri normal çıktı doktorum zaten bana sormadı bile direk ikili yapmıcam ikizlerde riskli çıkıyor genelde geri kalan ayların kuruntuyla geçer çok istiyorsan il dışında dna testi yaptır dedi onu da yaptırmadım detaylıyı da özellikle perinotoloğa gitmemi istedi içimiz rahat olsun dedi kafalarına kendi baktı bi sıkıntı görmedi burda ki doktorum
Kaçıncı haftada gittiniz perinatologa

Henüz perinotoloğa gitmedim 23. Haftada çağırdı ama kendi doktorum baktı perşnatologtan önce 18-19 gibi
Bende çift doktor gidiyorum mecburen birinin bilgisi iyi cihazı kotu ve cok sıra bekliyoruz diğer muayenehanesi var sıra derdi yok cihazı iyi ama çok rahat bu benim hoşuma gitmiyor

Allahım nasip ederse eylülün 2. Haftası 2 tane 5. Gün embriyosu transferim var. Eylül sonu gibi tutup tutmadığı belli olur. ben bu gruba o kadar çok yazmak istiyorum ki ben de aranıza katıldım diye. İnşallah bana da nasip olur sizlerle mutluluğumu paylaşmak.
İnşallah nasip olur kuzum dualarım seninle ve tüm isteyen herkesle

Bende çift doktor gidiyorum mecburen birinin bilgisi iyi cihazı kotu ve cok sıra bekliyoruz diğer muayenehanesi var sıra derdi yok cihazı iyi ama çok rahat bu benim hoşuma gitmiyor
Ben aslında tek devam ediyorum üniversite hastanesine gittim asistan bakıyordu hiç memnun kalmadım özelde devam ediyorum ama perinotoloji için başka bir ile gideceğim Prof bakacak

Ben aslında tek devam ediyorum üniversite hastanesine gittim asistan bakıyordu hiç memnun kalmadım özelde devam ediyorum ama perinotoloji için başka bir ile gideceğim Prof bakacak
Benim kanamam falan var ya canım burda da perinatolog yok o yüzden 3 saat uzakta adanaya gitmem lazım.ama gidemem of

Allahım nasip ederse eylülün 2. Haftası 2 tane 5. Gün embriyosu transferim var. Eylül sonu gibi tutup tutmadığı belli olur. ben bu gruba o kadar çok yazmak istiyorum ki ben de aranıza katıldım diye. İnşallah bana da nasip olur sizlerle mutluluğumu paylaşmak.
İnşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız ☺️

Canım benim gönlünüzce olsun inşallah. Mevlam güzel haberlerini okumayı nasip etsin 😌🙏🏻

Benim kanamam falan var ya canım burda da perinatolog yok o yüzden 3 saat uzakta adanaya gitmem lazım.ama gidemem of
Ikiz gebeliklerde perinatolog takibi şart değil iyi bir kadın doğum doktoru doğru müdahale ederse hicbir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Kanamanın nerde olduğu da önemli kaçıncı haftada olduğun önemli. Progestan proluton falan kullanıyor musun?

Ayyy meraktan, heyecandan kalbi çıkacak gibi oluyor insanın 😁 sağlıklı sıhhatli olsun en başta tabi ama yinede gönlünüzce olsun inşallah
Ya öyle cidden Bi de net öğrensem kıyafet alicam birikirse ihtiyaçlar altından kalkamam diye 🙈 kız olursa ablasindan kıyafeti çok ama erkekse sıfırdan duzmem lazım 😂

Ya öyle cidden Bi de net öğrensem kıyafet alicam birikirse ihtiyaçlar altından kalkamam diye 🙈 kız olursa ablasindan kıyafeti çok ama erkekse sıfırdan duzmem lazım 😂
17+6 da ikisine de kız dedi. 20+0 da gittim değiştirmedi kız diyor üzerine basa basa ama her seferinde kıyafet alma 24. Haftaya kadar diye tembihliyor dayanamadım az biraz bişeyler aldım 😅 detaylıdan sonra artık kısmetse dediğin gibi birikirse zorlar

Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun🙏🏻🙏🏻
Amin canim saol sana da en kısa zamanda nasip olur insAllah
Ikiz gebeliklerde perinatolog takibi şart değil iyi bir kadın doğum doktoru doğru müdahale ederse hicbir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Kanamanın nerde olduğu da önemli kaçıncı haftada olduğun önemli. Progestan proluton falan kullanıyor musun?
Kullanıyorum canim progestan sabah alsam fitil kanama alanı yok sebepsiz kanama oldu bende 1 haftada 2 kere sonra 1 kere daha toplam 3 kere oldu hastanede yattım falan pruluton vuruluyorum smdi haftada 1 kere

X