• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

namhani doğunca

Canim benm suan ne durumdalar bilmiyorum ama haftalarında donmustuler karnim birz küçük daha çünkü büyümedi 2 haftadır doktora gidince size yazicam :) ben daha bise almadım eşimin görev bitmesini bekliyorum doktorum çok korkutuyor beni her gitmeme ayrı bir konuyla korku veriyor yaa Aralık ayı için de aynı şekilde beni çok korkuttu
ahhh ya neden böyle yapıyor o doktor tamam gerçekçi olmak zorunda olabilir ama bunun anlatış şekli önemli hamilesin sonuçta neden stres ile geçirtiyor bu dönemleri :( çok sağlıklı bir şekilde bitireceksin inşallah sende :dua: sağlıkla gelsinler herşey olur yatak da dolapta :)

selam kizlar bez stoklayanlar ne aldiniz kac adet aldiniz
ben şimdilik prima premium 3 paket 0 numara 30*3 90 adet
3 paket de 1 numara aldım 70*3 210 adet aldım
bu ay 2 numara da alacağım ama geçen kuzenim Goo.n diye bir bezden bahsetti denedim gayet iyi 2 aylık falan olduktan sonra dene en azından gündüz kullanırsın malum iki bebek var senin yetiştirmek zor olur dedi mantıklı geldi denerim dedim. fikri olan varmı bilmiyorum ben ilk kez duydum markayı.

ahhh ya neden böyle yapıyor o doktor tamam gerçekçi olmak zorunda olabilir ama bunun anlatış şekli önemli hamilesin sonuçta neden stres ile geçirtiyor bu dönemleri :KK43: çok sağlıklı bir şekilde bitireceksin inşallah sende :dua: sağlıkla gelsinler herşey olur yatak da dolapta :)
Aynen kuzum inan hani olsa hemen başka doktora geçerim

selam kizlar bez stoklayanlar ne aldiniz kac adet aldiniz
Ben Sleepy bio natural 1 numaradan 320 adet aldım. Aynısının 2 numarasından 136 adet aldım şimdilik. İkisi birbirine çok yakın geldi boyut olarak bilemedim tecrübede olmayınca sonra alırım diye 2 numarayı fazla almadım.

Kızlar biberon ve emzik olarak ne aldınız anne memesine benzeyenler oluyormuş birde reflü engelleyen gaz engelleyenlwe varmış

Günaydın canım ben iyiyim çok şükür. İyice ağırlaşmaya başladım yatakta dönmek kalkmak vs zorlaştı baya. Az da olsa hâlâ kaşınıyorum. Arada mide yanması oluyor. Bel ağrısı kötü. Ama çok şükür yinede Rabbim başka sıkıntılar vermesin bebişler sağlıklı olsun yeter ki. Sen nasılsın canım
Senin yaşadıklarının aynısı bende de var kuzum üstüne iğne yapacak yerim kalmadı karnim büyüdükçe korkar oldum kola da geçemedim tek yapamıyorum diye

Canım magnezyum kullanmıyorum, vermedi bana sordum hatta kullanmalı mıyım diye gerek yok dedi. Ama sorduğumda böyle olmuyordu tekrar bi sorayım o zaman. evet canım 3. doz öneriliyor ve dünyada da bizde de uygulanıyor uzun süredir. omicron varyantı yüzünden ise önceden 6 ay olan süre 3 aya indirildi yani 2. dozu olduktan 3 ay sonra uygulanabilirmiş. ama benim 6 ay dolmuştu
Perinatolog bana magnezyum rahmi yumuşatır demişti kasilma önlüyor galiba kullanmadım bilmiyorum tabi ama bilgisi olanlar daha iyi aciklarlar

Kızlar biberon ve emzik olarak ne aldınız anne memesine benzeyenler oluyormuş birde reflü engelleyen gaz engelleyenlwe varmış
Biberon ikili avent almıştım baya uygundu fiyatı o zaman. Emzik de çok araştırdım damaksız kauçuklar moda olmuş ama yeni doğanda damaklı daha sağlıklı olduğu sonucuna vardım.chicco nun 2li 0 2 ay olan yenidoğandan aldım

oglumda hep avent kullandim. bunlar icn de oyle aldim ama emzik birer tane aldim tutmayabilirler baska markalar denemek zorunda kalabilirim. biberonda cam sağlıklidir yalnız aşırı pahali artik mecbur avent natural aldim

Kızlar bir de göğüs pedi de aldım ama ne işe yaradığını bile bilmiyorum 🙈 sonuçta bebişler habire emecek onu habire tak çıkar mı yapacağız ne işe yarar bunlar :)

Kızlar bir de göğüs pedi de aldım ama ne işe yaradığını bile bilmiyorum 🙈 sonuçta bebişler habire emecek onu habire tak çıkar mı yapacağız ne işe yarar bunlar :)
bebekler emmezken göğsün akacak sutyenin islanacak. araya koyuyorsun sutyenin islanmiyor. ama kimisi kullanamamis bunlardan şans işi. yara olan memeucuna yapistigini soyleyenler var. kimisi de kalkan kullanip akan sutleri toplamaktan yana. ben gümüş kapak aldim yara olmasin nerem islanirsa islansin

Back