Kizlar,
Yardim edin. Halimden bir siz anlarsiniz.
Oyle bir haldeyiz ki anlatamam. Burclara bakayim dedim ondanmidir. Sonra aklima burasi geldi haziran ayi dogum yapanlar da en az yarisi ayni bizim gibi İkizler burcundandir. belki careyi bulmuslardir diye dusunup geldim baktim.
Oglum, onceden beri cok hareketli bir cocuk. Henüz konusamadigi icin de derdini anlatamiyor . Kafasini yerlere, duvarlara vuruyor. Ama öyle böyle degil. alnı hep morluk icinde. Doktora sordugumuzda bu dönemlerde olur diyor. Nasil dönemmis yahu.. Aylardir "bu dönemler" geçmedi. Bir ara vurmayi azaltmistik nasil derseniz ; kafasini vuracagi anda degisik bir tonla uyariyordum tekrar vurmaya firsat vermeden yanindan uzaklasiyordum. arada kacirddiklarimiz oluyordu ama yine de azaltmistik. ama kafayi duvara vurma konumuna biz gelmistik anca oyle diyebilirim. Sonrasinda annem bize 1 ayligina gelince oglum hemen bu durumu kullanarak istediklerini ona yaptirmaya basladi. kasla göz arasinda sil bastan ayni konuma tekrar dönüverdik. Degisik ses tonumu da iplemiyor artik.. Yanindan uzaklastigimda da yanima geliyor gene kafayi vuruyor son durumumuz maalesef bu. Ha Bu arada 1 haftadir da geceleri uyanip deli gibi agliyor ama nasil aglamak.. Canindan can alınıyor sanki , cırpınıyor , bir oyana bir buyana tekmeler savuruyor. ruya mi görüyor anlayamadim. Arastirmalarimda uyku terörü diye birsey varmis. Ya gercekten terör gibi birsey. icmiyor yemiyor alti temiz..Sebebpsiz sanki..
Kucagima aliyorum gezdiriyorum sonra tekrar yatiriyorum.
Veya oyun oynarken elimden tutuyor yanina oturturuyor. oturuyorum. Inanin kipirdamaya korkuyorum cunku ne yapsam agliyor. birsey demesem agliyor söylesem agliyor. elimi kaldirsam agliyor. oyuncagini tutsam agliyor.
Yani anliyorum ki "ben aglayacagim sen de beni seyret.... " diye yanina getiriyor beni.
Bu herhalde sebebi.
Anlamis degilim. Durup dururken aglayabiliyor. ve sonrasinda hicbirsey olmamis gibi gülüyor. kahkahalar atiyor, sevimli hallere bürünüyor.
Ya bu arada yeminle alt degistirmeyi gectim. kiyafetlerini degistiremiyoruz canimizdan bezdirdi. Nasil agliyor inatla giymek istemiyor. Elimden gelse o kiyafetleri haftalarca cikarmam üzerinden o haldeyiyiz. Aman kirlenmesinler diye kiyafetlerin gözünün icine bakiyorum artik o konumdayim. Bu arada calisiyorum ya eve gitmek istemedigim anlar geliyor bunalima girdim kizlar