- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #51.681
Bana hep 32 diyordu 34 dedi kuzum son gittiğimdeFarklı olabilir ben 32+0 da kestim. Ve randevuda 3 haftaya düştü.
Benim 2 dedi baktım bayramla 3 oldu birdenBenim hâlâ 1 ay demişti en son.
Bundan sonra kaç haftada bir çağırır bakacağız
Valla çıkmasın eşime dedikçe kurban oluyum hani bittiydi çantayı kapat artık nolur nolmaz diyorKuzu ben milk tea alıcam çok iyimiş nolur nolmaz
Allah aşkına çıkmasın artık ciğerim soldu
Benim 2 haftaya düştü kuzu
Paketlediklerimi de havalansinlar diye geri actmValla çıkmasın eşime dedikçe kurban oluyum hani bittiydi çantayı kapat artık nolur nolmaz diyor
2 haftada bir geleceksin artık dediKızlar bu arada randevularınız kaç haftaya düştü?
Bu kocaları dövecen vallaKızlar eşimi dövecem en son ben kendime bakamıyorum ablasıgili çağırmış bugün olmaz yarın diyorum daha belli değil zaten diyo.
Kafa mı almıyor neciii zaten kadınla konuşmuyorum vallahi deli edecekler beni
bende humana veya mamsel alıcam dursunKuzu ben milk tea alıcam çok iyimiş nolur nolmaz
Allah aşkına çıkmasın artık ciğerim soldu
Benim 2 haftaya düştü kuzu
Valla bi kapanamadı çantaPaketlediklerimi de havalansinlar diye geri actm
Bu çanta olayı kesin bayramdan sonraya kaldı benim
Niye bu kadar yavasim
Gerçi evin genel temizliği bitti şükür o beni rahatlatıyorben de bittim ama caktrmiyorum
Bu ebebek de kutu içecek gibi var o da iyiymişbende humana veya mamsel alıcam dursun
Ooo gelen birileri varsa hiç dert etme ben ağırlamadan halledeyim dediydimValla bi kapanamadı çanta
Benimde aklımda genel temizlik bayramdan sonra annem teyzem gelicek yapcaz. Ev berbat durumda rahat edemiyorum
Var valla iyi ki varlar bana yapma diye tembih ediyorlarOoo gelen birileri varsa hiç dert etme ben ağırlamadan halledeyim dediydim
Ne büyük şansVar valla iyi ki varlar bana yapma diye tembih ediyorlar
Humana Still Tea kullanmıştım birde kimyondan çay yapıp içiyordum.Kimyon hem süt yapıyor hem bebeğin gazını alıyor.süt artırıcı cay, damla vs. alan varmı kızlaralıp hastane cantama atsam mı onu da diye düşünüyorum
Bana da 3 hafta dedi.Yarın kontrolüm var bakalım.Bizim ilk olmadığı için mi geç çağırıyor doktorlarımız anlamadım ki:)Benim hâlâ 1 ay demişti en son.
Bundan sonra kaç haftada bir çağırır bakacağız
Hastane çantasına koymana gerek yok canım.Bir anda etki etmiyorlar evde kullanırsın.Bebişlerin gazları da 2. haftada başlıyor.Humana Still Tea kullanmıştım birde kimyondan çay yapıp içiyordum.Kimyon hem süt yapıyor hem bebeğin gazını alıyor.
Tatlım benimkinde koku yok. Zaten kokusuz deterjan aldım yumuşatıcıda kullanmama kararı aldığımdan hiç almadım bileKızlar size bı soru
Bebişin kıyafetlerini yıkayanlara
Bu kıyafetler de çok az da olsa deterjan kokusu kaldı ,bebisi rahatsız eder mi acaba?
Sizinkiler 0 koku mu ,tekrar yikasam mi diye düşündüm ama hepsi Utulendi ne dersiniz?
Bana da 3 hafta dedi.Yarın kontrolüm var bakalım.Bizim ilk olmadığı için mi geç çağırıyor doktorlarımız anlamadım ki:)
tmm canımHastane çantasına koymana gerek yok canım.Bir anda etki etmiyorlar evde kullanırsın.Bebişlerin gazları da 2. haftada başlıyor.
Hahahah benimkide çok bunaldı valla ben biraz boş beleş şeylerde almış olabilirimValla çıkmasın eşime dedikçe kurban oluyum hani bittiydi çantayı kapat artık nolur nolmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?