- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.451
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #51.521
Ne ateli canım ne oldu? KaçırmışımHaklısın canım yavaş yavaş düzeliyor zaten
Atelli eldiven olduğu için yazamıyordum kaç gündür
Bu da geçer ya hu diyorum
Kucaklıyor ve öpüyorum seni
Verirsin ya benceBunda da verebilirim inşallah insan yaş aldıkça vücudu da değişiyor
Taburcu olduk canım bebegimin suyu vs iyi,sancıda çıkmayınca serviks uzunluğu da iyi çıkınca çıkardılar. Buna şükür
Çok şükür canım bende çok rahatladım kendimi nasil kastıysam banyo yapıp bor yatmışım 8 saat sonra açtım gözümü
Sağ ol sweetim
Teşekkür ederim siz nasılsınız bebisler nasıl iyisinizdir inşallah
Hastanede çok yoruldum canım dogmadik çocuğu doğuracaktım neredeyse alttan muayene vs çok ugrastırdılar sürekli nst,ultrason. Her şey minik prensin iyiliği için tabi ki ❤
Dinlendim iyiyim şimdi çok şükür teşekkür ederim
İnşallahVerirsin ya bence
Tendon zedelenmesi olmuş elini pek kullanamıyormuşİnşallah
Fatma86 nin eli mi sakatlandı ne oldu bilgin var mı canım? Kendi derdime düştüm takip edemedim kimseyi :/
Hmm tüh ya kötü olmuş,onunla geçmiş olsun inşallahTendon zedelenmesi olmuş elini pek kullanamıyormuş
Evet kremi de ekledim listeye aldım zaten kuzu pijamada eklerim aldım nasılsa 2-3 takım tarak kime kız banamıPişik önleyici kremi unutma canım.Biberon emzik mama gerek yok bence.Doğumu nerde yapacaksın?Hastanede lazım olursa mama veriyorlar.Bebeğe toplam 3 tane zıbın takımı kıyafet olarak yeterli.Bebeğe çoraba gerek yok patikli alt giyeceği için.
Kendin için 1 tane daha gecelik/pijama koysan daha iyi olur kanama vs dısına cıkıp kirlenebiliyor. Nevresim takımı da lazım değil bence.Yeni yıkanmış seriyorlar.
Tarak koymayı unutma:)
Iyi geceler canim benimmGece öğünümüde yiyip yatayım
Hepinize hayırlı geceler güzel anneler ❤
Ahahah bende aynı yeyip yatcamGece öğünümüde yiyip yatayım
Hepinize hayırlı geceler güzel anneler ❤
Tendon zedelenmiş canım sağ elimi kullanamıyorum şu anNe ateli canım ne oldu? Kaçırmışım
Çok çok geçmiş olsun canım benim hemencecik iyileşir inşallahTendon zedelenmiş canım sağ elimi kullanamıyorum şu an
Kuzum çok geçmiş olsun o ne olakiTendon zedelenmiş canım sağ elimi kullanamıyorum şu an
Geçmiş olsun canımTendon zedelenmiş canım sağ elimi kullanamıyorum şu an
Sana kız:) saç taramicakmısın bebişle foto vs...Evet kremi de ekledim listeye aldım zaten kuzu pijamada eklerim aldım nasılsa 2-3 takım tarak kime kız banamı
Gün içinde az yemek de güzel aslında,gece de açlığını hafif birşeyler l bastrsan kilo da almazsn güzel olurValla benim gün boyu canım pek bişey istemiyor ama gece 2 den sonra midem gurul gurul
Rahat bir karakter demekki sen hamilelikte boşver canını sıkma kendini de yorma doğumdan sonra bağır çağır,ben de öyle yapcamCanım yapmaz ki asla
4 ay önce beşik aldım bırak kurmayı hâlâ holden yatak odasına taşımadı parçaları.
Ah ah söyletmeyin beni a dostlar
Olsun olsun güzel haberlerle çıkınca o yorgunluk gözüne gozukmemistir bileBunda da verebilirim inşallah insan yaş aldıkça vücudu da değişiyor
Taburcu olduk canım bebegimin suyu vs iyi,sancıda çıkmayınca serviks uzunluğu da iyi çıkınca çıkardılar. Buna şükür
Çok şükür canım bende çok rahatladım kendimi nasil kastıysam banyo yapıp bor yatmışım 8 saat sonra açtım gözümü
Sağ ol sweetim
Teşekkür ederim siz nasılsınız bebisler nasıl iyisinizdir inşallah
Hastanede çok yoruldum canım dogmadik çocuğu doğuracaktım neredeyse alttan muayene vs çok ugrastırdılar sürekli nst,ultrason. Her şey minik prensin iyiliği için tabi ki ❤
Dinlendim iyiyim şimdi çok şükür teşekkür ederim
Yeni doğan için en iyisi o pompalar diyorlar canım bende bir tane alacağım, 6 aydan sonrada aspiratör kullanabilirmişiz öyle yazıyor nette. Tabi sınırlı bir şekildeymiş yine. Listeme ekliyorum senin pompalardanBen şu pompa gibi olanı aldım o daha kullanışlı
Tuzu kesmek, bol su ve çok yorulmamak bolca dinlenmek sanırım. Ben sık sık uzanmaya çalışıyorum ayaklarımı dinlendiriyorum henüz şişme yaşamadımEl&ayak şişmesine ne önerirsiniz kızlar?
Geçmiş olsun canımm, seninde elini kullanmaman zorlamaman lazım iyileşene kadar. Sargıda mı elin?Tendon zedelenmiş canım sağ elimi kullanamıyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?