- 2 Ağustos 2013
- 35.652
- 109.776
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #51.341
Ben sleepy aldım farklı farklı birini şu an açtım iyi gibi o. Baby turcoya iyi diyorlardı ondan da aldım ama açmadım hiçKızlar ıslak mendil sleepy mi aldınız?Kızıma kıllanıyorum 1 aydır yenidoğan olanı ama çok kuru mendil.Unibaby de içerik değiştirdi kızartıyor.Oğluma ne alacağım bilemiyorum şu an
Hemen sizi de alalım proluğa efendimHaksızlık bu
Baby Turco için alerjik tenlerde kötü yaptığını okudum kuzu.Sanırım deneme yanılma yöntemi yapacağım.Ben sleepy aldım farklı farklı birini şu an açtım iyi gibi o. Baby turcoya iyi diyorlardı ondan da aldım ama açmadım hiç
Valla canım yaAy inşallah altına kaçırmışsındır
Kız buna da dua eder halegeldik hee
Hastanede misin takip mi ediliyorsun
Yaz bizi merakta bırakma
Evdeyken geliyordu sonra kesildi canım. Benim de kafamda deli sorular ??? Ama aldirdiklari testte amniyotik sıvı olmadığı çıktı. İdrar kokusu değil amniyotik sıvının kendine has bir kokusu var o kokuyu aldım. Suyum iyiymişAltına yapmış olsan sızıntı şeklinde neden gelmeye devam etsin ki?İdrar kokar bir de varmıydı öyle bir koku?
Suyunda azalma var mıymış?
Bence anlardım. Bu böyle birden geldi ve idrar gibi kokmuyordu. Daha önceki gebeligimde şarıl şarıl gelmesine rağmen doğuma kadar gelmeye devam etmişti. Şu an devamı yok bu yüzden altıma kaçırmış olma ihtimali yüksek canımÇ
Yeni gördüm iyi misin gerilim filmi izler gibi okudum sayfaları. Altına kaçırsan anlamaz mıydın ? İnşallah su değildir. Sabah neye bakcakle kuzu ?
İnşallahAnaaa inşallah öyledir
Geç olsun güç olmasın Allah korktuğuna uğratmasın canoİnşallah
Yoruldum valla ya bir an önce evime gitmek istiyorum.
Yaa hepsinde bişey çıkıyor arkadaşBaby Turco için alerjik tenlerde kötü yaptığını okudum kuzu.Sanırım deneme yanılma yöntemi yapacağım.
Amiin Allah razı olsun canım benim tabii orası öyleGeç olsun güç olmasın Allah korktuğuna uğratmasın cano
Aslında geçmişti bugün yine oldu ama maden suyu içince geçti çok şükür. Uyuyamıyorum yaaa bende eşimle sahuru bekliyorum öyle yatıyorumsweetgirlcandy niye uyanıksın canım mide yanmalarin geçmedi mi hala?
Bende öyleydim eşim oruç tutarken. Sahurda da iyice yiyp öyle yatıyordumAslında geçmişti bugün yine oldu ama maden suyu içince geçti çok şükür. Uyuyamıyorum yaaa bende eşimle sahuru bekliyorum öyle yatıyorum
Bende aynı yiyorum yatıyorumBende öyleydim eşim oruç tutarken. Sahurda da iyice yiyp öyle yatıyordum
Dün tartıldım 78,5 olmuşum. Günümü tamamlarsam 85le girerim doguma herhalde
21 kilo almışım tamı tamınaBende aynı yiyorum yatıyorumbende en son geçen haftalarda 87 ydim 13 kilo almıştım şimdi noldum bilmiyorum
Sen kolay veriyormuşsun verirsin yine ya21 kilo almışım tamı tamına
Geçen yapayım dedim de üşendim, burdan gönderirken sıkıntı çıkar mı bilemedimHemen sizi de alalım proluğa efendimgüzel özellikler var
Bebisi emzirirken gider kiloların merak etme canımSen kolay veriyormuşsun verirsin yine yaben zorlanırım muhtemelen
Hee onu bilmiyorum. Yöneticilere sormak lazımGeçen yapayım dedim de üşendim, burdan gönderirken sıkıntı çıkar mı bilemedim
İnşallah emer de çok istiyorum emmesiniBebisi emzirirken gider kiloların merak etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?