- 9 Ekim 2021
- 6.010
- 12.379
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #51.301
Ay sabah bana bir ağrı vurdu dedim bende galiba doğuruyorum neyseki 1-2 dk sürdü zaten doktorum demişti yalancı sancılar olabilir sakin ol diyeAaayy bi kramp girdi şuan bana anlatamamm aklım çıktı çiğlık attım evde
Evettt doğuma hazirlık mış bunlarrAy sabah bana bir ağrı vurdu dedim bende galiba doğuruyorum neyseki 1-2 dk sürdü zaten doktorum demişti yalancı sancılar olabilir sakin ol diye
Anlık olan bile çok garipti yani ben korktum birazEvettt doğuma hazirlık mış bunlarr
Aynı gidiyoruzz kuzu
Evett evett yanii kramp ama böylesini yaşamadım benAnlık olan bile çok garipti yani ben korktum biraz
Kız işemiş olsam vallah anlarım suyum geldi bence ama işte doktorlar ikna olmadı hala sabaha kaldı benim iş inşallah da altıma kacirmisimdirHahahaha bu iyiydii
Aynen ilk defa bu sabah oldu bana da bakalım kuzu yaklaştık artıkEvett evett yanii kramp ama böylesini yaşamadım ben
Çok çok aminAyy insallah altina işemissindir ve zamanini bekler kuzucuk
Kız altınamı kaçırdın yoksa benim gibi ay ben suyum gelse anlamam hapşursam kaçırıyorum çünküKız işemiş olsam vallah anlarım suyum geldi bence ama işte doktorlar ikna olmadı hala sabaha kaldı benim iş inşallah da altıma kacirmisimdir
Inşaallahhh kuzuu gelse hala devam ederdi ama bence belkide buda yalancı suKız işemiş olsam vallah anlarım suyum geldi bence ama işte doktorlar ikna olmadı hala sabaha kaldı benim iş inşallah da altıma kacirmisimdir
Normal ya bunlar son aylar hep yaşanıyormuş bunlar birşekilde çıkaracazAynen ilk defa bu sabah oldu bana da bakalım kuzu yaklaştık artık
Onu da düşündüm gelmiyor bir şey akıntın çok dedi belki de sıvı akintiydi :/Inşaallahhh kuzuu gelse hala devam ederdi ama bence belkide buda yalancı su
ALPKızlar tabloyu güncelledim isimleri yazdım hatırladığım kadarıyla. Bana yazarsanız bebişlerin isimlerini ekleyim
Aman sağlıklı olsunlardaNormal ya bunlar son aylar hep yaşanıyormuş bunlar birşekilde çıkaracaz
Yaniiii nebileyim bukadar durmazdı yanii benceOnu da düşündüm gelmiyor bir şey akıntın çok dedi belki de sıvı akintiydi :/
Oyle oylee bile bile yaptıhhh çekecezAman sağlıklı olsunlarda
Büyük ihtimalle öyle olmuş canım hiç te kalmadıydı şimdiye kadar ama öyle olsun tek ya daha çok erkenKız altınamı kaçırdın benim gibi ay ben suyum gelse anlamam hapşursam kaçırıyorum çünkü
Gecmis olsn cnm keciboynuzu pekmezi de iyi geliyor oksurugeUff sorma çok bunaldım artık zencefilli bal yaptım zehir gibi ama biraz işe yaradı sanki
İnşallah canım benimYaniiii nebileyim bukadar durmazdı yanii bence
Inşaallah öyledirde enazından içerde birazdaha gelişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?