- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.451
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #51.201
Belli bir açılmadan sonra olabilirmiş canım. Bazıları kolay dogurabiliyormuş. Zaten doğum anında da tuvaletin var gibi bir ıkınma hissi geliyor. Tedbir amaçlı göndermiyorlar. Lavman yapsalar öncesinde sıkıntı yok da yapmayınca sıkıntı oluyor maalesef:/Ay ne kötü tuvalete bile göndermemek nedir yahu sanki orda doğacak
Heee anladımBelli bir açılmadan sonra olabilirmiş canım. Bazıları kolay dogurabiliyormuş. Zaten doğum anında da tuvaletin var gibi bir ıkınma hissi geliyor. Tedbir amaçlı göndermiyorlar. Lavman yapsalar öncesinde sıkıntı yok da yapmayınca sıkıntı oluyor maalesef:/
Belli bir açılmadan sonra olabilirmiş canım. Bazıları kolay dogurabiliyormuş. Zaten doğum anında da tuvaletin var gibi bir ıkınma hissi geliyor. Tedbir amaçlı göndermiyorlar. Lavman yapsalar öncesinde sıkıntı yok da yapmayınca sıkıntı oluyor maalesef:/
Korkma canım ama neler yasayacagini da doğuma gitmeden öğrenmekte yarar var. Kendini hazirlarsan daha stressiz olur :)doğum korkusu yüklenmedi desem yalan olur
Sweet suyum geliyor ya hastane yolu göründü banaKızlar tabloyu güncelledim isimleri yazdım hatırladığım kadarıyla. Bana yazarsanız bebişlerin isimlerini ekleyim
Evet 3 dikisim vardı diqtan görünen, içeriyi bilmiyorum:))Yani olabilir canım bu daha mantıklı. Çünkü normal doğumda bağırsakları çıkarma fln gibi bişe söz konusu değil . Dikişin var mıydı peki
Aynı ben:)) çok terliyoruz benceBuara donumda hep ıslaklıkk hissediyorum anamm
O da beter bisey galibayapsalar bi türlü yapmasalar bi türlü, dogumdan önce de yapiyolarmis sanirim normal dogum yapilacaksa, yoksa baska sekil kazalar olabiliyomus ikinmadan dolayi, ay dogru mu bu
GöktürkKızlar tabloyu güncelledim isimleri yazdım hatırladığım kadarıyla. Bana yazarsanız bebişlerin isimlerini ekleyim
BurakKızlar tabloyu güncelledim isimleri yazdım hatırladığım kadarıyla. Bana yazarsanız bebişlerin isimlerini ekleyim
Aaa gerçekten doğru demek yanlız değilmişimvalla aynısından 2-3 gündür bende var hatta eşimde duyup içerde napıyor o dediği için duyduğuma kesinlikle emin olabildimbenim doktorda eklem sesi olabilir sorun değil o ses dedi
Canim panik yapma doktorunla konuştun muErken gelecek bu bebişte
Sakin ol canım emin misin suyun geldiğine kac haftalıksın şuan?Kızlar benim suyum geliyor
Vallaha bugün hava çok sıcak beni gerdilerrEvet 3 dikisim vardı diqtan görünen, içeriyi bilmiyorum:))
Aynı ben:)) çok terliyoruz bence
Bilemiyorum. Benim öğlen 1de yatisim yapıldı, doktor yiyip içmeyi yasakladı o dakikadan itibaren, 6bucukta kızım doğdu. Ne sonda ne lavman/lağman nasıl yazılıyorsa artık onları yapmadilar:)) çok şükür bir kaza da olmadı
Devlet hastanesine gidiyorum canım,eşim gelsin hemen gidicezCanim panik yapma doktorunla konuştun mu
Eminim baya geldi hala da sızıyor :/Sakin
Sakin ol canım emin misin suyun geldiğine kac haftalıksın şuan?
Kızlar tabloyu güncelledim isimleri yazdım hatırladığım kadarıyla. Bana yazarsanız bebişlerin isimlerini ekleyim
Korkma canım ama neler yasayacagini da doğuma gitmeden öğrenmekte yarar var. Kendini hazirlarsan daha stressiz olur :)
Kızlar benim suyum geliyor
Aaa gerçekten doğru demek yanlız değilmişim
İlk duydugumda yok bana öyle geldi heralde dedim akşam eşimde duydu karnindan mi geldi o ses diyince araştirdimevet sorun değilmiş ama cok enteresan geldi
Devlet hastanesine gidiyorum canım,eşim gelsin hemen gidicez
Eminim baya geldi hala da sızıyor :/
33 e yeni girdim
AlmiraKızlar tabloyu güncelledim isimleri yazdım hatırladığım kadarıyla. Bana yazarsanız bebişlerin isimlerini ekleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?