- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 113
- 39
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #51.041
Oyyy kuzum benim hadi gözünüz aydınGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Mide ağrısına incir iyi geliyorKızlar benim midem çok kötü ağrıyor ya sabahtan beri.
Ne önerirsinizzz üstüne ayıptır söylemesi ishal de oldum
Mide geçsin tek derdim o arada gidiyor sancı, geri geliyoo
Maşallah kuzuyaBenim de bugün kontrolüm vardı, çok şükür yolunda her şey
32+5im
2075gr olmuş bizim oğlan, 43 cm de boy
Masallah ❤
Oohh ohhhAynen elçom ama lazim yani bunlarBelki bir takim daha alirim yeterli olur zaten
Çok kötü ya ilk günden bıktımBen hergün ishalim vallahii
Geçirecek birşey varsada bana da söylesinler gyno içtiğimde hep mide bulantı geçiriyorum
Evett uygulamada bile diyodu artık biran önce doğursam evrene giriceksin demiştiÇok kötü ya ilk günden bıktım( ağrısıda ayrı dert
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünGeldi benim minik belisim çok şükür iyi. 1810 gr doğdu. Toparlanınca ayrıntılı anlatırım size herşeyi hepinizi seviyorum öpüldünüzzz
Soğuk süt de iyi geliyor gelip gidip 1 2 yudum içHiç sevmem ya off of
Tuzlu birşeyde yiyebilirsinHiç sevmem ya off of
Yaaa o doğurduktan sonra giyilmiyomukii hamileyken niye deniyonBu arada lcw dan aldığım kuplu emzirme atleti geldi hiç beğenmedim ya likralı değil hiç 2xl aldığım halde zor girdim içine iade etcem geri çok sıktı
Aa normalde kalıpları geniş olur oranın şaşırdımBu arada lcw dan aldığım kuplu emzirme atleti geldi hiç beğenmedim ya likralı değil hiç 2xl aldığım halde zor girdim içine iade etcem geri çok sıktı
Aayyyyy çok duygulandım beeeTeşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için. Minikim saat 14 14 de dünyaya geldi. Spinal anestezi aldım. Oturtup Belime iğne yaptılar hiç bişi anlamıyorsun. Sonra yatırdılar. Ve ben bacağımı hissebiliyordum çok korktum. Meğersem öyleymiş hafif neler yaptığını anlıyorsun ama acı hiç yok. Zaten hiç bişi görmüyorsun. Neyse bebişe ulaşınca bi ağlama sesi geldi Allahım işte ozaman ne kadar acı yaşadıysan bütün herşey bi anda silinip gitti hafızadan. Bu nasıl bir mutluluk ya.. Bir süre bebekle ilgilendikten sonra sarıp sarmalayıp yanıma getirdiler. Siyah saçları minik suratı nasıl tatlı bişeydieşimde sonradan yoğun bakıma gitti gördü bebeği. Öğleden beri birbirimize bakıp sırıtıp duruyoruz eşimle Allah hepinize zamanında sağlıkla bebeğine kavuştursun güzel anneler. Allahım isteyen herkese en yakın zamanda da nasip etsin inş
Ayy tüylerim diken diken şuan öyle içten yazmışsın kiTeşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için. Minikim saat 14 14 de dünyaya geldi. Spinal anestezi aldım. Oturtup Belime iğne yaptılar hiç bişi anlamıyorsun. Sonra yatırdılar. Ve ben bacağımı hissebiliyordum çok korktum. Meğersem öyleymiş hafif neler yaptığını anlıyorsun ama acı hiç yok. Zaten hiç bişi görmüyorsun. Neyse bebişe ulaşınca bi ağlama sesi geldi Allahım işte ozaman ne kadar acı yaşadıysan bütün herşey bi anda silinip gitti hafızadan. Bu nasıl bir mutluluk ya.. Bir süre bebekle ilgilendikten sonra sarıp sarmalayıp yanıma getirdiler. Siyah saçları minik suratı nasıl tatlı bişeydieşimde sonradan yoğun bakıma gitti gördü bebeği. Öğleden beri birbirimize bakıp sırıtıp duruyoruz eşimle Allah hepinize zamanında sağlıkla bebeğine kavuştursun güzel anneler. Allahım isteyen herkese en yakın zamanda da nasip etsin inş
Çokk duygulandım ya ne güzel bir duygu bizede yasamak nasip olsun insallahTeşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için. Minikim saat 14 14 de dünyaya geldi. Spinal anestezi aldım. Oturtup Belime iğne yaptılar hiç bişi anlamıyorsun. Sonra yatırdılar. Ve ben bacağımı hissebiliyordum çok korktum. Meğersem öyleymiş hafif neler yaptığını anlıyorsun ama acı hiç yok. Zaten hiç bişi görmüyorsun. Neyse bebişe ulaşınca bi ağlama sesi geldi Allahım işte ozaman ne kadar acı yaşadıysan bütün herşey bi anda silinip gitti hafızadan. Bu nasıl bir mutluluk ya.. Bir süre bebekle ilgilendikten sonra sarıp sarmalayıp yanıma getirdiler. Siyah saçları minik suratı nasıl tatlı bişeydieşimde sonradan yoğun bakıma gitti gördü bebeği. Öğleden beri birbirimize bakıp sırıtıp duruyoruz eşimle Allah hepinize zamanında sağlıkla bebeğine kavuştursun güzel anneler. Allahım isteyen herkese en yakın zamanda da nasip etsin inş
. Amin inş kuzum darısı size inş zamanında tabiAayyyyy çok duygulandım beee
Ne güzel haber bunlar sen kavuştun artık atlattın kuzuömrü uzun olsun sağlıklı bahtı açık olsun hep teyzesinin kuzuuusssu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?