- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.941
Bide 1 ayı daha mi var diyo haböyle bakıyoo
Ay çok az kaldı gerçekten çok heyecanlı.Ne güzel bir günde doğacak annesi 23 nisan da:) Rabbim yardımcınız olsun iifa versin inşallah.Öğleden sonra doğumum var canım
Vuuu kızz siz baya yenisinizz haaKız bir benimki bu konuda aşırı sabırlı heralde normalde de adamla resmen tartışıyordum artık.Daha 2.5 yıllık evliyiz
Aaa cok yenisiniz dahaKız bir benimki bu konuda aşırı sabırlı heralde normalde de adamla resmen tartışıyordum artık.Daha 2.5 yıllık evliyiz
Hahaha belkide kızzo 1 ayla da bitmiyor daha lohusalık var 40 gün bidaha cocuk istemicekler
Merhabalar sizlere bı sorum olacakti ben 3 lu test yaptırdım eğer yaptirdiysaniz bana bilgi verir misiniz doktora gitmem daha 1 ay var ben sonuçlardan pek anlayamdim e nabiza böyle bir sonuç cikmisHahaha belkide kızz2ci bebeyi artık yeni ev alanaa kadar yapamam masrafı çok genede buna yetişir ama ikinciye pek yetişmez kiradayız herşey pahalı artık epey sıkışırızz allah yardım ediyorr ama zorlanırız
Canım ben üçlü test yaptırmamıştım 2li de birşey çıkmadığı için ama değer normal yazıyor bence bir sıkıntı yokMerhabalar sizlere bı sorum olacakti ben 3 lu test yaptırdım eğer yaptirdiysaniz bana bilgi verir misiniz doktora gitmem daha 1 ay var ben sonuçlardan pek anlayamdim e nabiza böyle bir sonuç cikmis
Ah işte benden biri kuzu bundan alıcaksan pudrasıda var oda güzelvalla çok kadınsı gösteriyor ben daha naif, sade olmak istiyorum.
Kuzum olsun ya şimdi vaktinde doğanda girebiliyo küveze sağlıklı olsun da eminim sen sabredersinAh birde kucağıma alıp dönseydim evime benden mutlusu yoktu ama bunada şükür
Biz en son bebeğin temelini atmıştıkHahahaahhaadam birazdaha sabrediversin vallahaa biz baya uzun zamandır etmiyoruzz şu zamandan sonra daha hiç dokunmaz bana
Öyle düşünme 1.cide her şeyi sıfırdan alıyorsun. 2. De sadece eksikleriHahaha belkide kızz2ci bebeyi artık yeni ev alanaa kadar yapamam masrafı çok genede buna yetişir ama ikinciye pek yetişmez kiradayız herşey pahalı artık epey sıkışırızz allah yardım ediyorr ama zorlanırız
Yaniiii ettinizzzAh işte benden biri kuzu bundan alıcaksan pudrasıda var oda güzel
Kuzum olsun ya şimdi vaktinde doğanda girebiliyo küveze sağlıklı olsun da eminim sen sabredersin
Biz en son bebeğin temelini atmıştık
Genede yeme içme var oğlan olursa mesela oda enbaştanÖyle düşünme 1.cide her şeyi sıfırdan alıyorsun. 2. De sadece eksikleri
Kız yok hamilelikte ben karşıyımYaniiii ettinizzz
HarikaaaKızlar ben kontrolden çıktım. 2 kilo olmuşuzhaftası ile uyumlu dedi doktor.
İlk defa NST ye girdim onun sonucuda güzel.. İdrarda enfeksiyon devam.. Şerefe monurol saşeeeextra antibiyotikte vermiş bu sefer 3 gün kullanılıyormuş 3 hafta sonra bir sonraki kontrol.. Ve 32. Hafta raporu alındı belirsizlik bitti
Hiç etmedinizz demii enson 4 5 ayında etmiştikKız yok hamilelikte ben karşıyım
Bazı şeyleri unisex al kızGenede yeme içme var oğlan olursa mesela oda enbaştan
Almadım vallahaaBazı şeyleri unisex al kız
Maşallah büyümüş iyi çok şükür kuzu burdan herkes doktordan güzel haberlerle dönünce seviniyorumKızlar ben kontrolden çıktım. 2 kilo olmuşuzhaftası ile uyumlu dedi doktor.
İlk defa NST ye girdim onun sonucuda güzel.. İdrarda enfeksiyon devam.. Şerefe monurol saşeeeextra antibiyotikte vermiş bu sefer 3 gün kullanılıyormuş 3 hafta sonra bir sonraki kontrol.. Ve 32. Hafta raporu alındı belirsizlik bitti
Yok hiç benim düşük geçmişim var biraz açıkcası ikimizdede korku kalmış doktor yasaklamadı ama biz bu kararı aldık eşim de sağolsunHiç etmedinizz demii enson 4 5 ayında etmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?