- 17 Kasım 2021
- 549
- 1.454
- 28
- 36
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.521
Hamilelik benim için = mide problemleri gibi bişe oldu hiç rahat edemedim resmeenBizi orda da bulur
Ay iyi bari rahatladım normal bir durum o zamanAhhaahah bu ben 2 gündür öyleayakları ordaymış meğerse dönmüş bence ondan
Öyle bi oluyor ki bazen kesin altıma kaçırıcam diyorum sonra dediğin gibi geri gidiyorBende de var, bebek hareket ederken aniden altima isicekmis gibi cisim geliyo, sonra birden gidiyoya da yeni tuvalete gittiysem bile bazen cok cisim varmis gibi oluyo gidiyorum yok, icerdeki mesanemizle top oynuyo galiba
İdrar numune kabını al eve git hemen götür kim bilcekKızlar size çok mühim bi soru sorucamşimdi sağlık ocağında idrar tahlili vericemde evde yapıp götürsem olurmu sağlık ocağının wc çok pis oluyo iğreniyorum
Nasıl yani kuzu komple bayıltıldıktan sonrami kötü oluyoGenel anestezide uyanınca daha kötü oluyormuş kuzu.Spinal oldum ben doğum esnasında midem çok bulandı ve nefes darlığı yaşadım.Nefes darlığı gece de oldu oksijen vs bağladılar.Ben de astım var ondandır belki.Bebeğini emziriyorsun erkenden yanına getiriyorlar o herşeye bedel bence
Öyle yaparım kuzu ya çünkü çok pis yani elim ayağıma dolaşıyo ordaİdrar numune kabını al eve git hemen götür kim bilcek
Eeee öyle tabiiiİyi iyi gayet aşağı yukarı herkesin aynı sanırımm
Bana da atın be
Allah korusun canm zamanında olsun inşallah korkma Bi şey olmaz inşallah bence bebeğin konumu ile ilgilidirBenim de öyle Korkuyorum birden su boşalcak diye
Ayy hemen ilaç isteAaayyy midem çok kötü yaaaa dünden berii başladıkmı neee
Benimde aynı mide sorunlu hep 20.haftaya kadar bulantı. Sonra biraz düzeldi derken reflü. Şimdi de yemeklerden tiksinme tekrar geldiHamilelik benim için = mide problemleri gibi bişe oldu hiç rahat edemedim resmeen
Ay iyi bari rahatladım normal bir durum o zaman
Öyle bi oluyor ki bazen kesin altıma kaçırıcam diyorum sonra dediğin gibi geri gidiyordaha neler görcez acaba
Öyle diyorlar ayılma falan zor oluyor diyeNasıl yani kuzu komple bayıltıldıktan sonrami kötü oluyo
Anam bide çok kısaymışEeee öyle tabiii
Hamile & Lohusa Gecelik ve Sabahlık Fiyatları | Civilim
En kaliteli en uygun ve kullanıÅlı hamile & lohusa gecelik ve sabahlık giyim modelleri Civilim.com'da! Hemen online sipariÅ vermek için tıklayabilirsiniz.www.civilim.com
Aha burda işte ama meğer uzunkolluymuş oyüzden vazgeçtim
Bulantı mıAaayyy midem çok kötü yaaaa dünden berii başladıkmı neee
Ben kullanmadım. Önerilmiyor maalesefKızlar ben başka topikten geliyorum ama küçük bi sorum var. Gebelikte tüy dökücü kullandınız mı?
Hayır tabiikii cok zararlıKızlar ben başka topikten geliyorum ama küçük bi sorum var. Gebelikte tüy dökücü kullandınız mı?
Yanarsa al demişti mide koruyucu veya gaviscon dediAyy hemen ilaç iste
Işimiz var bizim swoottt ondan epidurallı girenler rahat kalkıyolarÖyle diyorlar ayılma falan zor oluyor diye
Çayır çayır yanaayyyyyyyyBulantı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?