- 25 Ağustos 2019
- 61.112
- 114.046
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.421
Posetsiz olmazz tabiiboşver kız o kova poşetsiz işe yaramıyormuş birde poşetini alıcan sürekli.Kirli bezi odada zaten tutamazsın.2 sene önce 70 liraydı bu arada:)
Merhaba sağlıkla kavuşursunuz inşallah benimde 22 haftalık plasenta aşağıda plasenta yukarı çıktı mı acaba çıktıysa kaçıncı haftada yuları çıktı yardımcı olur musunuzbana doktorum plasentan aşagida ama korkma yukari cikar daha erken dedi en son kontrole gittigimde.Bi sorun yaşamadim sadece bazen cok ayakta kalirsam agrim oluyor asagiya baski oluyor dinlenince geciyor
Hayır evde suda flan doğurtturacak olsa okey diyecem ama :)Eğer oluyorsa Acıbadem'e kabul ettirmeye calismak orda dogum yapmak daha mantıklı sanki, ücretleri bilmiyorum genel olarak ama ne olursa olsun bu ücret çok fazla. Bebisin ilerde baska masraflari da çıkacak sonuçta.
Bende bi bu isleri tekrar arastirayim, ödemem gereken bisey çıkacak mi hastaneye kontrol edeyim
He ya yarında doğurdum diye ayağa kaldırmazsam iyi
Hadi bakalım, bir avazda doğurursun inşallah. Doğum saati fln belli oldu mu peki?Dedim ve yarın sabah doğuma giriyorum kızlar suyu azalmış iyice bebeğin
Hayırlısıyla gelsin bitanemmm herşey güzell olcakkkDedim ve yarın sabah doğuma giriyorum kızlar suyu azalmış iyice bebeğin
Allah kolay, saglikli dogum nasip etsin canim. Ilk bebisimiz geliyooorDedim ve yarın sabah doğuma giriyorum kızlar suyu azalmış iyice bebeğin
Ayy sağlıkla kucağına al canım inşallahDedim ve yarın sabah doğuma giriyorum kızlar suyu azalmış iyice bebeğin
İlk bebiş geliyor ben bir heyecanlandımAllah kolay, saglikli dogum nasip etsin canim. Ilk bebisimiz geliyooor
Rabbim sağlicakla aldirsin kucağina kolaylik nasip estinDedim ve yarın sabah doğuma giriyorum kızlar suyu azalmış iyice bebeğin
Bende çok heyecanlıyım valla, bir taraftan yine stres oldum daha kıyafetleri yikamadigim icinİlk bebiş geliyor ben bir heyecanlandım
Canım ufaktan yıka eşyaları Bi de onun stresine girmeyelimBende çok heyecanlıyım valla, bir taraftan yine stres oldum daha kıyafetleri yikamadigim icin
Ben daha hastane çıkısı iç zibın ve kendime gecelik alamadım aaahhhh ahhhhBende çok heyecanlıyım valla, bir taraftan yine stres oldum daha kıyafetleri yikamadigim icin
Bir an önce yıka iyice ağırlaşıyoruz artık ben de bu hafta hazır ettimBende çok heyecanlıyım valla, bir taraftan yine stres oldum daha kıyafetleri yikamadigim icin
Oofff bende daha yikamadim en iyisini hepsini dalin sıvı detarjan alip makinaya atmak
Ben yeni mobilya isini bitirmek uzereyim, dun esim beşiği kurdu sıra kiyafetlere geliyordu ama en azından bir hastane çantası hazır edeyim bebeğin bazi kıyafetlerini hazır edeyim. Çok tutusucam yoksa. Annemi bekliyordum biraz kıyafetler icin :)Canım ufaktan yıka eşyaları Bi de onun stresine girmeyelimTüm haziran anneleri hazırlıklarını bitirmeye başlasın en azından bebek ve sizin çantanı hazır olsun kızlar
O zaman seninde cantan hazır degil henüz ? Yakaladım seni
At at kuzu ben çoğu yikadim dalin deterjanı aldım geçen şimdi body geldi dün ama bayramda alacaklarımı alıp topluca yıkamak istiyorumm senin geldi zaten doğumun yaaOofff bende daha yikamadim en iyisini hepsini dalin sıvı detarjan alip makinaya atmakBen su pijama islerimide halledeyim de topluca bi yıkama yapayim
Değill vallaha gecelik kaldı istanbula gidebilsek şu bayrama kıyafetlere baktım hep dışardan kıyafet gelmiş hediye insan bi ev içinde alır yaaaBen yeni mobilya isini bitirmek uzereyim, dun esim beşiği kurdu sıra kiyafetlere geliyordu ama en azından bir hastane çantası hazır edeyim bebeğin bazi kıyafetlerini hazır edeyim. Çok tutusucam yoksa. Annemi bekliyordum biraz kıyafetler icin :)
Sizler kıyafetleri utuluyor musunuz ?
Ben ütüledim canım hemen Bi kere bas geçBen yeni mobilya isini bitirmek uzereyim, dun esim beşiği kurdu sıra kiyafetlere geliyordu ama en azından bir hastane çantası hazır edeyim bebeğin bazi kıyafetlerini hazır edeyim. Çok tutusucam yoksa. Annemi bekliyordum biraz kıyafetler icin :)
Sizler kıyafetleri utuluyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?