- 25 Ağustos 2019
- 61.109
- 114.026
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.221
Anasıyla oyun oynadı heee bak hele sıpayaaÇok saolun kızlar ikimizde iyiyiz çok şükür. Ama ilaçlar sonda falan mahvetti beni. Mimiklerinize söyleyin lütfen acele etmesinler :)
AaaaaKızlar suyum geliyor
Kuzuu sağlıcakla gelsin kızınKızlar hastanedeyim gelene kadar üstüm başım su gibi olduciğer geliştirici yaptılar. Şimdi ilaçlarla biraz idare etmeye çalışıyorlar her an sezeryana alınabilirim. Dün akşam kan sulandırıcı yapmıştım ondan sanırım bekletiyorlar.
Canım neler okudum benÇok saolun kızlar ikimizde iyiyiz çok şükür. Ama ilaçlar sonda falan mahvetti beni. Mimiklerinize söyleyin lütfen acele etmesinler :)
Kıııız doğdu muuuÇok saolun kızlar ikimizde iyiyiz çok şükür. Ama ilaçlar sonda falan mahvetti beni. Mimiklerinize söyleyin lütfen acele etmesinler :)
Sonda demiş canım sonda sezeryan için takılır doğum oldu veya olacak diye anladm benAnasıyla oyun oynadı heee bak hele sıpayaa
Yanii sezaryen gibi bi durum yok dimi
Ay heyecanlandik burda yaaKıııız doğdu muuu
Öyle mi bi doktorda görmüştümÖreke bu değilmiş cnm
O ayakta doğum yapmanı sağlayan bir şeymiş
Bunlara benziyormuş ama tam olarak değilmiş
Onda seni bir kancayla yukarı asıyorlarmış
Bir nevi kendi kendine doğum yapıyorsun öreke sayesinde
Sonda demiş canım sonda sezeryan için takılır doğum oldu veya olacak diye anladm ben
Oldu bence iyiyiz dedi sonda dediAy heyecanlandik burda yaa
Aynen doğdu bence deOldu bence iyiyiz dedi sonda dedi
Anasıyla oyun oynadı heee bak hele sıpayaa
Yanii sezaryen gibi bi durum yok dimi
Canım neler okudum ben
Geldi mi yoksa MinişGeriden geliyorm inşallah herşey yolundadır
Kıııız doğdu muuu
Hee siz iyi olun da canımYok doğmadı kızlar hala bekliyoruz sondayı bir ilaç vermeye başdılar onu idrarda takip etmek için taktılar
Bende hapşırırken kaçıyorumOkadar gelmedi neyse ki bir daha olursa yazayım dedim doktoruma umarım altıma kaçırmışımdır:)
Hadi güzel haberlerle gelYok doğmadı kızlar hala bekliyoruz sondayı bir ilaç vermeye başdılar onu idrarda takip etmek için taktılar
Sonda demiş canım sonda sezeryan için takılır doğum oldu veya olacak diye anladm ben
Anladımm kuzu vaktiyle geldii demekkii duramadı daha gelmek istedi anasının kucağınaSezeryanı hazırlamışlar benim için her an alabiliriz dediler
Kız zzz nasıl yani doğum muYok doğmadı kızlar hala bekliyoruz sondayı bir ilaç vermeye başdılar onu idrarda takip etmek için taktılar
Bende hapşırırken kaçıyorum
Hay Allah Beliskusa bak sen, annesine kavuşmak istedi demekki hemenKız kaçırmamışım işte suyum gelmiş. Ayağa kalktığınızda durup dururken ıslanırsa iç çamaşırınız aman dikkat edin
Hay Allah Beliskusa bak sen, annesine kavuşmak istedi demekki hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?