- 25 Ağustos 2019
- 61.103
- 114.014
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.181
All kuzumm vallahaa banada burama kadar geldi arrtıkk vitamin midemde bulanıyorr ama mecbursunn bebeğin sağlığı için bunlarr seni yerim bennay alicam valla soz jou'cum, midem bulanarakta olsa alacağım
yaa ne tatlısınAll kuzumm vallahaa banada burama kadar geldi arrtıkk vitamin midemde bulanıyorr ama mecbursunn bebeğin sağlığı için bunlarr seni yerim benn
Sende çok tatlısın beybitooyaa ne tatlısın
Aynen canım ihmalin sonu hiçte iyi olmayabilir. Ben ilacımı içtiğim halde böyle oldu. Aman ihmal etmesinlerHehh konuş kızzz kızdırıyolarr beni vitamin almıyolarr ne kadar önemli bunlar sonra niye böyle oldu diye hepimiz üzülür dururuzzz doktorlar bosunamı veriyo bunları
Tamam anlaştık bak ihmal etme sakınAy canim gecmis olsun, iğneler yarasın insallah. Bende düzenli kullanacağım valla sozZaten normalde kansizimdir.
Buradamiymis Dr Nowzaradan bilmiyordum. Dogumdan sonra bu kiloları vermek icin ona gideyim de az azar isiteyim
Konuş dostum konuşBoncuk000 @madammor turkish-americano
sweetgirlcandy
Vallaha tam dayaklıksınızzzz siz heeee niye almıyonuz lan vitaminii banada iyice bıkkınlık geldiii günde 4 tane vitamin alıyorumm kolay değil ama çocuğunuz için sabredin yapmayın şöyler şeyler sonra birşey oluyo hepimiz üzülüyoruzz keşke içseydim dersiniz sonra vallaha ağzınıza birtane çarpacamm haaa
Canım doktorun bi şey demiyor mu? Halsizlik, kalp çarpıntısı, nefes darlığı yaşamıyor musun? Doktoruna bi danışsanaBende hiç içemiyorum vitamin vs
Demir aylardır 5 den yukarı çıkmadı
Nerdeeeee
Bizimkinin adı özel hastane hiçbir şey vermiyorlar
Mamayı bile kendin götürüyorsun
Kaldı ki diğerlerini mi verecekler
saat aksam 6.22 öğlen uykumdan uyandım deminSende çok tatlısın beybitoo
Şuan saat kaçtan bildiriyosun bana
Benimkide d3 vitamin icmeme rağmen biraz düşük çıkmış buseferdoktor hergün 2 yumurta ye dedi busefer kırmızı et bol tüket dedi özellikle kuzu et dedi ben zatne yiyodum eti hep ama birazdaha fazla yemem lazımmış mesela yiycemm çünkü sonra diyorum keşke öyle etseydim böyle etseydim böyle olmazdı derim o kesin üzülürum sürekliiAynen canım ihmalin sonu hiçte iyi olmayabilir. Ben ilacımı içtiğim halde böyle oldu. Aman ihmal etmesinler
Tamam anlaştık bak ihmal etme sakın
Konuş dostum konuş
Canım doktorun bi şey demiyor mu? Halsizlik, kalp çarpıntısı, nefes darlığı yaşamıyor musun? Doktoruna bi danışsana
Hahahaha iyimiş bendede oyle oluyo yakizlar sizin sahte kasilmalariniz ne sıklıkta oluyor? benim epey arttı geceleri uyanıyorum. bazen saatte 3-4 kez oluyor. ama hemen geciyor.
saat aksam 6.22 öğlen uykumdan uyandım demin
geceleri 4.30da cis yüzünden uyanıp bidaha uyuyamiyorum
İçim ılık ılık ediyor sahte kasılma oluncaHahahaha iyimiş bendede oyle oluyo ya
Yalnız kasılma banada oluyo o bebeğin hareketinden kaynaklı kuzu bebek uyanınca kasılıyor uyuyunca karnım yumoş gibi oluyo belli zaten bugün 3 4 defa etti
Hahahaha ama canda acıtıyorr yanii kafası hele elimin avucuna gelecek hale geliyoİçim ılık ılık ediyor sahte kasılma olunca
Bakalım gerçeği gelince nasıl hissedeceğiz
Aynen aynen hem ağrılarımız da azalır Allahın izniyleBenimkide d3 vitamin icmeme rağmen biraz düşük çıkmış buseferdoktor hergün 2 yumurta ye dedi busefer kırmızı et bol tüket dedi özellikle kuzu et dedi ben zatne yiyodum eti hep ama birazdaha fazla yemem lazımmış mesela yiycemm çünkü sonra diyorum keşke öyle etseydim böyle etseydim böyle olmazdı derim o kesin üzülürum süreklii
Yaa sanki kabızlık yapmıştı bnde biraz ihmal ettim. Ama kullancam artıkNeden düzenli kullanmıyordun canım :) bu aralar daha ihtiyaç duyuluyormuş demir ve kalsiyuma ondan yetmemiş olabilir
Bende aynı düzenli kullanmıyordum. Tam alt sınırda çıktı şimdi içiyorum
Bende kalsiyumumu düzgün kullanmıyordum bak korktum şimdi
Sıkıldım ilaç kullanmaktan
Aaaaaa pazar günü gitcem bakalımm
Kızz niye içmiyorsunn sonra niye böyle oldu diye üzülüyoruz yapmayın böylee
yesinler onların minik kafalarınıHahahaha ama canda acıtıyorr yanii kafası hele elimin avucuna gelecek hale geliyo
Bide yukarda kafası döndü ya dahada çok hissediyorum
iyi geceler, tatlı ruyalar canimKızlarr uyuyorummm ben iyi gecelerrrr umarımmm akıllı adam gibi vitamin içmeye devam edersinizzzzzzzvallaha görmiyimm yok içemiyom edemiyom duymak istemiyorummmm allaha emanet olun
ben iki gündür kocama kalsiyum veriyorum bak tadi çok kotu diye, o da guya beni ikna etmek icin çok güzel diyoroyy ya aynen canım alarm kuruyorum bn unutmayayım Diye ha bire alarm çalıyo ya imom du d vit coraspindi derken
Gözün aydın kuzum heeeep güzel haberler alalım hep beraber amin
Kızlar size tavsiyem vitaminlerinizi almayı ihmal etmeyin. Benim demir ilaç kullanmama rağmen 1 aydır 4te kalmış. Doktor bu şekilde ne normal ne de sezeryan hiç bir şekilde doğuma girmezsin dedi ve bana ferinject kan iğnesi yazdı. Raporla verilen ağır bi ilaç. Doktor ve eczacı tanıdıklarıma sordum mutlaka al dediler. Dün ilk dozu aldım şükür alerji yapmadı ama bu duruma düşmeden kullanın hapları düzenli de başınıza gelmesin canlar...
Hem rapor çıkartılıyor hem de her bir iğneye 70₺ veriyosun ayrıca. Şimdilik 5 iğne aldım 350₺ tuttu. 200 lirada hastaneye veriyorum serumla yapıyorlar damardan ve sonra takip ediliyor alerji/yan etki yapıyor mu diye...
Böyle işte.. umarım fayda eder de kendime getirir beni
Güle güle kullan canım. Yavaş yavaş eksikler tamamlanıyor
Austin deyince aklıma hep dr. Nowzaradan geliyor
Boncuk000 @madammor turkish-americano
sweetgirlcandy
Vallaha tam dayaklıksınızzzz siz heeee niye almıyonuz lan vitaminii banada iyice bıkkınlık geldiii günde 4 tane vitamin alıyorumm kolay değil ama çocuğunuz için sabredin yapmayın şöyler şeyler sonra birşey oluyo hepimiz üzülüyoruzz keşke içseydim dersiniz sonra vallaha ağzınıza birtane çarpacamm haaa
yesinler onların minik kafalarını
iyi geceler, tatlı ruyalar canim
ben iki gündür kocama kalsiyum veriyorum bak tadi çok kotu diye, o da guya beni ikna etmek icin çok güzel diyor
Yaaa niye artmamış sabit kalmış acaba. Bak korktum şimdi içeyim düzenliGözün aydın kuzum heeeep güzel haberler alalım hep beraber amin
Kızlar size tavsiyem vitaminlerinizi almayı ihmal etmeyin. Benim demir ilaç kullanmama rağmen 1 aydır 4te kalmış. Doktor bu şekilde ne normal ne de sezeryan hiç bir şekilde doğuma girmezsin dedi ve bana ferinject kan iğnesi yazdı. Raporla verilen ağır bi ilaç. Doktor ve eczacı tanıdıklarıma sordum mutlaka al dediler. Dün ilk dozu aldım şükür alerji yapmadı ama bu duruma düşmeden kullanın hapları düzenli de başınıza gelmesin canlar...
Hem rapor çıkartılıyor hem de her bir iğneye 70₺ veriyosun ayrıca. Şimdilik 5 iğne aldım 350₺ tuttu. 200 lirada hastaneye veriyorum serumla yapıyorlar damardan ve sonra takip ediliyor alerji/yan etki yapıyor mu diye...
Böyle işte.. umarım fayda eder de kendime getirir beni
Güle güle kullan canım. Yavaş yavaş eksikler tamamlanıyor
Austin deyince aklıma hep dr. Nowzaradan geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?