- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.141
Ankarada yaşıyorum canım.Ama orda olsam Turgay Aksu ya giderdim muhtemelen tanıdık olduğu için.Aaaa doktorun kim?
Aaaaaa pazar günü gitcem bakalımmKızlar e bebekte bayrama özel %50 indirim var
Kızz niye içmiyorsunn sonra niye böyle oldu diye üzülüyoruz yapmayın böyleeKızlar bugün hem idrar ben kan tahlili vermiştim . Demir hapını düzenli kullanmıyordum düşük çıkmış DEMİR yine
Bebeğin canını acıtır kız o sabun bezi de aynı işi görüyor.Hatta su ile dahi gidiyor gerek yok almana.Ben böyle bir fırça seti alacağım canım ne kadar gerekli bilmiyorum ama yenidoğanlarda deri dökülmesi olurmuş böyle fırçalar rahatlatırmış diye okudum. Eğer buna benzer bir ürün eklemek istersen listene.
Eki Görüntüle 3048929
Aa belki benimki de vermez, folik asidi almamı söyledi fakat kalsiyum için konuşmamıştık
Sen yinede doktorun ne önerdiyse kullan tabi kiAa belki benimki de vermez, folik asidi almamı söyledi fakat kalsiyum için konuşmamıştık
İğneyi ne zaman kesecek doktorunuz bişey dedimiHadi gözün aydın,maşallah büyümüş prenses❤
Döner daha merak etme. Benim kız doğuma kadar baş gelişti 6 cm acilmam oldu birden bir döndü yukarıya abovv bana dediler sezeryan olcan geri dönmezse diye
E o kadar sancıyı çekmişim istemedim tabi sezeryan olmasını. Son anda döndü de normal oldu
Pıhtılaşma bozukluğu yok ama öncesinde emboli geçirdiğim için kan sulandirici iğne vurunuyorum.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Aaaaaa pazar günü gitcem bakalımm
Kızz niye içmiyorsunn sonra niye böyle oldu diye üzülüyoruz yapmayın böylee
Çek var demiştim yaaa bari varken dedim zıbını ordan alem napemm yada bluz gibi birşey alırımmKıyafet falan mı alacaksın canım
Çek var demiştim yaaa bari varken dedim zıbını ordan alem napemm yada bluz gibi birşey alırımm
Hahahaha girince zaten hepsini alasım geliyo kız yaaaAa evet hem gidip bakarak almak en iyisikaybolma o güzelliğin içinde
Hahahaha girince zaten hepsini alasım geliyo kız yaaa
Benim doğum yapacağım hastanedeki çocuk doktorları burun aspiratörünü önermiyorlarKızlar bu tarz ürünlerde eksiğim var mı? Bugün bu işi bitirmek istiyorum
Pişik Kremi
Deterjan
Emzik Biberon Temizleyici
Biberon
Emzik
Burun Aspiratörü
Tırnak Makası
Bende atıyorumm kalıyo öyleeValla ben netten bakıp her gördüğümü sepete atasım geliyorsa mağazaya gitsem düşünemiyorum :)
Ay aşırı battaniye müslin var annem 3 4 çocuk büyütür diyoSahura özel sabah 9a kadar Müslin battaniye çarşaflardada indirim var ilgini çekerse :)
Bende atıyorumm kalıyo öylee
Bende azönce gördüm bunuBebek ve Gelişim on Instagram: "DEĞERLİ BİLGİLER.. KAYDIRMALI GÖNDERİDİR . 🍭Daha Fazla İçerik İçin Bizi Takip Etmeyi Unutmayın 👉 @bebekvegelisim . #anne #bebek #hamile #hamilelik #gebe #gebelik #çocuk #bebekbattaniyesi #bebekbeslenmesi #bebekhediye
1,561 likes, 1 comments - bebekvegelisim on April 15, 2022: "DEĞERLİ BİLGİLER.. KAYDIRMALI GÖNDERİDİR . 🍭Daha Fazla İçerik İçin Bizi Takip Etmeyi Unutmayın 👉 @bebekvegelisim . #anne #bebek #hamile #hamilelik #gebe #gebelik #çocuk #bebekbattaniyesi #bebekbeslenmesi #bebekhediyelikleri...www.instagram.com
Yaaa ağlamasınlar ama
Niye uzun kol aldın kızzz hava sıcak olcakKızlar bugün pijamayı da hallettim
180 TLye uzun kollu önden düğmeli bir pijama takımı aldım
Geriye gecelik kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?