- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.451
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.121
Hadi gözün aydın,ayy böyle güzel haberler aldıkça nasıl mutlu oluyorum var yaa inşallah hepimiz sağ saglim alırız kucağımızaŞükürler olsun Allahımherşey yolunda dedi doktorum hatta geçen haftaya göre daha iyi olduğumu söyledi minikim 1800 gr olmuş nst ye girdim oda iyi çıktı çok sevindirik oldum yaa
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız,gözünüz aydınSelam kızlar merhaba, sürece beraber başlayıp 9. Haftada veda etmiştim sizlere. Ben bugün tekrar çift çizgiyi gördüm benim için süreç yeniden başlıyor, umarım bu sefer sağlıkla devam eder, dualarınızı eksik etmeyin
Bir eksik yok gibi canım. Burun aspiratöründe otri bebeyi önerebilirim çok memnun kaldım.Kızlar bu tarz ürünlerde eksiğim var mı? Bugün bu işi bitirmek istiyorum
Pişik Kremi
Deterjan
Emzik Biberon Temizleyici
Biberon
Emzik
Burun Aspiratörü
Tırnak Makası
Hayırlı olsun canım çok sevindim inan.Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.Bu arada ben de maraşlıyım:)Selam kızlar merhaba, sürece beraber başlayıp 9. Haftada veda etmiştim sizlere. Ben bugün tekrar çift çizgiyi gördüm benim için süreç yeniden başlıyor, umarım bu sefer sağlıkla devam eder, dualarınızı eksik etmeyin
Aaaa doktorun kim?Hayırlı olsun canım çok sevindim inan.Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.Bu arada ben de maraşlıyım:)
Ben böyle bir fırça seti alacağım canım ne kadar gerekli bilmiyorum ama yenidoğanlarda deri dökülmesi olurmuş böyle fırçalar rahatlatırmış diye okudum. Eğer buna benzer bir ürün eklemek istersen listene.Kızlar bu tarz ürünlerde eksiğim var mı? Bugün bu işi bitirmek istiyorum
Pişik Kremi
Deterjan
Emzik Biberon Temizleyici
Biberon
Emzik
Burun Aspiratörü
Tırnak Makası
Hayırlı olsun Selizay, ben gruba sonradan geldim bilmiyordum ama çok sevindim adına. Allah sagliklica kucağına almayı nasip etsin :)Aaaa doktorun kim?
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun Selizay, ben gruba sonradan geldim bilmiyordum ama çok sevindim adına. Allah sagliklica kucağına almayı nasip etsin :)
Her şeyde mi
Hadi gözün aydın,ayy böyle güzel haberler aldıkça nasıl mutlu oluyorum var yaa inşallah hepimiz sağ saglim alırız kucağımıza
Maşallah bebişe büyümüş bayağı ❤
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız,gözünüz aydın
Bir eksik yok gibi canım. Burun aspiratöründe otri bebeyi önerebilirim çok memnun kaldım.
Kızlar bugün hem idrar ben kan tahlili vermiştim . Demir hapını düzenli kullanmıyordum düşük çıkmış DEMİR yine
Bunu ilk kez gördüm bi bakayımBen böyle bir fırça seti alacağım canım ne kadar gerekli bilmiyorum ama yenidoğanlarda deri dökülmesi olurmuş böyle fırçalar rahatlatırmış diye okudum. Eğer buna benzer bir ürün eklemek istersen listene.
Eki Görüntüle 3048929
Bende aynı düzenli kullanmıyordum. Tam alt sınırda çıktı şimdi içiyorumKızlar bugün hem idrar ben kan tahlili vermiştim . Demir hapını düzenli kullanmıyordum düşük çıkmış DEMİR yine
Bende e bebeğin baby plus markasını alacaktım aklımda olsun o daHadi gözün aydın,ayy böyle güzel haberler aldıkça nasıl mutlu oluyorum var yaa inşallah hepimiz sağ saglim alırız kucağımıza
Maşallah bebişe büyümüş bayağı ❤
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız,gözünüz aydın
Bir eksik yok gibi canım. Burun aspiratöründe otri bebeyi önerebilirim çok memnun kaldım.
Bende kalsiyumumu düzgün kullanmıyordum bak korktum şimdiKızlar bugün hem idrar ben kan tahlili vermiştim . Demir hapını düzenli kullanmıyordum düşük çıkmış DEMİR yine
Benim 1gün alip 3 5 gün almadıgim oluyor sevmiyorum demir hapini pek. sürekli bıkkınlık veriyorBende kalsiyumumu düzgün kullanmıyordum bak korktum şimdi
Sıkıldım ilaç kullanmaktan
Emzirirken de içeceğiz değil miBenim 1gün alip 3 5 gün almadıgim oluyor sevmiyorum demir hapini pek. sürekli bıkkınlık veriyor
Ben kullanmamistim emzirme sürecinde doktorda vermedi zaten gerekli görse yazardi diye düsünüyorumEmzirirken de içeceğiz değil mi
Aa belki benimki de vermez, folik asidi almamı söyledi fakat kalsiyum için konuşmamıştıkBen kullanmamistim emzirme sürecinde doktorda vermedi zaten gerekli görse yazardi diye düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?