- 2 Ağustos 2013
- 35.594
- 109.362
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.821
Aaa bak ilk kez duydum bunlarıÇay kahve ılık içirilir lohusa ya canım bizde dişi de nokta nokta olur ya o da olmasın diye. Bir de evde kızartma yapılıyorsa bebeğe kokunun gitmesi engellenir odasının kapısını kapatırlar yağ kokusu sarılığı arttırır diye
Öyle vallaEvett iştee her vücut bir değil dedikleri hep doğru
Yıllardır bizde her lohusa ya böyle yapılırAaa bak ilk kez duydum bunları
Amaaannn uyu vallahaa bugünleri bile ararızzz bende birazdan yavaştan hazırlanıcammÖyle valla
Biraz rahatlattı beni maden suyu sanırım yatmayı deniycem akşama kadar kalkmam heralde bugün
Hadi güzel haberlerle gelAmaaannn uyu vallahaa bugünleri bile ararızzz bende birazdan yavaştan hazırlanıcamm
Inşaallah inşaallahhHadi güzel haberlerle gel
Kızlar 4 saattir adet sancısı gibi sancılanıyorum az önce tuvalete gittim 2-3 damla kan gelmiş bu ne ki şimdi
. Yok canım sondan başa gidiyorum 2 kişi anında denk geldi şansımaKonunun basindan sonuna mi diyorsun canim?eger onu soruyorsan hayir sadece son bir iki sayfaya baktim, dogum nasil gerceklesmis diye
Onlarin sayfasi cok hareketli bu gunlerde gunleri yaklastigi icin
Amin canım benim inşallah, Allah razı olsunİnşallah sıkıntısız atlatırsın süreci.Kuzenimin iki çocuğu da 7 aylık doğdu biraz kuvözde kaldılar, bir sıkıntı yaşamadılar canım.Biz artık 8 aylık olduk içini ferah tut.
Aayyyy kızlaarr ben evham yapmışım hicbirsey yok herşey normal dedi doktorr 1750 olmuş kilosu amaa tek sorun kafası yukarda aşşagıda değilmiş sıpaa
Aayyyy kızlaarr ben evham yapmışım hicbirsey yok herşey normal dedi doktorr 1750 olmuş kilosu amaa tek sorun kafası yukarda aşşagıda değilmiş sıpaabenim kızım yaramaz çıkmış şimdilik olsa sezaryen dedi ama döner dedi zamanla ama olmasada sezaryen vallaha
Hahahaha kontrol işi demeyi unuttum benim doktorum pek rahattt 1aya attı geneOy maşallah minik büyümüşbak boşuna evham yaptın herşey normal neyseki peki ne zaman kontrole çağırdı
Hahahaha kontrol işi demeyi unuttum benim doktorum pek rahattt 1aya attı gene
14 mayısta 34 haftalık olmus oluyorum tam tamına ondan sonra demekki sıklaşıcakkDirek doğuma mı gidicen kız:)
14 mayısta 34 haftalık olmus oluyorum tam tamına ondan sonra demekki sıklaşıcakk
O kesin bak ben dedim amaaa 1aya atarValla çok rahat he doktorun ondan sonra haftalık çağırır zaten seni
Ayy büyümüş Almira hanım maşallah çok sevindim kuzum bak için rahat döndünAayyyy kızlaarr ben evham yapmışım hicbirsey yok herşey normal dedi doktorr 1750 olmuş kilosu amaa tek sorun kafası yukarda aşşagıda değilmiş sıpaabenim kızım yaramaz çıkmış şimdilik olsa sezaryen dedi ama döner dedi zamanla ama olmasada sezaryen vallaha
Sağolll kuzumm vallahaa korka korka gittimAyy büyümüş Almira hanım maşallah çok sevindim kuzum bak için rahat döndün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?