- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.801
Benim bazen sıcak çay içerken bile midem yanıyorResmen ayakta uyuyarak maden suyu içiyorumbaharatlıdan asla olmuyor benim. Bulgurdan oldu bu sefer biliyorum çiğ köfte yemiştim yemez olaydım
Çayın demlimi baya kızz öylede yaparBenim bazen sıcak çay içerken bile midem yanıyor
Baharattan değil işte kuzu bulgurdan hep yiyorum baharatlı şeylerÇiğköfte içinde ne baharatlaarrr var
Ay git yaa nedir bu böyle doğumdan sonra geçer inşallahBenim bazen sıcak çay içerken bile midem yanıyor
Hee pardonBaharattan değil işte kuzu bulgurdan hep yiyorum baharatlı şeyler
Yok ya çok demli içmem bazen midem yanıyor amaÇayın demlimi baya kızz öylede yapar
Valla ay çok şükür baharattan bari olmuyorHee pardonbulgurdanda bana olmuyo öyle herkesin mide yanma durumuda farklı anamm
Iste herkesin durumu gerçekten çok farklıı kimi bulanır kimi yanarr yediklerimiz aynı ama yanmalarımız aynı degilYok ya çok demli içmem bazen midem yanıyor ama
Kız doğumdan sonra zaten Bi çok şeyi yiyemeyeceğizAy git yaa nedir bu böyle doğumdan sonra geçer inşallah
Reflü oda yapar çünküValla ay çok şükür baharattan bari olmuyor
Aayyy bide o var dimi yandık yaniiiKız doğumdan sonra zaten Bi çok şeyi yiyemeyeceğiznohut fasulye gaz yapar sıcak bişry içme bebeğin dili pamukçuk olur
Az kaldı şurda ha gayret hepimizeIste herkesin durumu gerçekten çok farklıı kimi bulanır kimi yanarr yediklerimiz aynı ama yanmalarımız aynı degil
Demi yaa bazen neyden olduğunu bile anlamıyorum yani hani belli başlı şeylerden olur ama yok benim cins her an her şeyden olabiliyorIste herkesin durumu gerçekten çok farklıı kimi bulanır kimi yanarr yediklerimiz aynı ama yanmalarımız aynı degil
Daha o var bideKız doğumdan sonra zaten Bi çok şeyi yiyemeyeceğiznohut fasulye gaz yapar sıcak bişry içme bebeğin dili pamukçuk olur
Bitiş çizgisine ite kaka gidiyoruz resmenAz kaldı şurda ha gayret hepimize
Gayret etsekde doğumdan sonrası var onada deriz az kaldıAz kaldı şurda ha gayret hepimize
Çay kahve ılık içirilir lohusa ya canım bizde dişi de nokta nokta olur ya o da olmasın diye. Bir de evde kızartma yapılıyorsa bebeğe kokunun gitmesi engellenir odasının kapısını kapatırlar yağ kokusu sarılığı arttırır diyeDaha o var bideaa sıcak bişey içme pamukçuk oluru ilk kez duydum bak
Evett iştee her vücut bir değil dedikleri hep doğruDemi yaa bazen neyden olduğunu bile anlamıyorum yani hani belli başlı şeylerden olur ama yok benim cins her an her şeyden olabiliyor
Ya en azından onda bebekler gözümüzün önünde olur kafamız rahat olurGayret etsekde doğumdan sonrası var onada deriz az kaldı
Ayyy evvetttt pıırrrttt yapan totosunu ısırırımm benYa en azından onda bebekler gözümüzün önünde olur kafamız rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?