- 9 Ekim 2021
- 6.007
- 12.376
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.741
Yaptır kafan rahat olsun ben doktora mesaj attım geçen yeşil akıntım oldu diye 1 litre suya bir fincan sirke koy taharetini onla al dedi yaptım bir daha gelmedi aklında bulunsun sirke çok iyi hele ev yapımıda varsaEnfeksiyon içinde bi idrar ister asko
Aaaaaa hemen not aldımm kuzuuYaptır kafan rahat olsun ben doktora mesaj attım geçen yeşil akıntım oldu diye 1 litre suya bir fincan sirke koy taharetini onla al dedi yaptım bir daha gelmedi aklında bulunsun sirke çok iyi hele ev yapımıda varsa
Ben işte sağlık ocağına gittim geldim evde öyle vakit geçirdim depresyonda gibiyim ya hiç bişey yapasım yokAynenn sen naptın bugün
Hımm ozaman ondan olmayabilir.Gunde 1 tane
Nerden ne çıkacağı belli değill ya vallahaa herşeye şeker katıyolarrHımm ozaman ondan olmayabilir.
Benimde bugün mesela kahvaltıda hiç kaçamak yapmamama rağmen tokluk şekerim 157 çıktı.Normal çıkıyodu kaç gündür. Diyetisyen de yediğin ekmekten olabilir dedi tam tahıllı aslında ama içine beyaz un yada şeker v.b karıştaraniliyolar fırınlar. Farklı bi fırından almıştım ekmeği. Belki senin de böyle bileyden olmuştur.
Benimde öyle afedersin ev pohh götürüyorrrBen işte sağlık ocağına gittim geldim evde öyle vakit geçirdim depresyonda gibiyim ya hiç bişey yapasım yok
Amaan yaparsın boşverBenimde öyle afedersin ev pohh götürüyorrr
Evett bende öyle etcektim buhafta birsey çıktı yok sağlıkocağı yok market yok doktor bi başlasam çokgüzel başlayacam totom kalkmayyAmaan yaparsın boşverbende 2 günde bir yapmaya çalışıyorum bi salınca ipin ucu kaçıyo çünkü
Valla bi bırakınca her şeye aman yaparım diyorum ortalık ondan sonraAmaan yaparsın boşverbende 2 günde bir yapmaya çalışıyorum bi salınca ipin ucu kaçıyo çünkü
Aferim bebişe:) Rahat bırak beni artık demiş hemşireyeBelki de dediğin gibi olabilir bu kadar ısrar.
Ama bi gör 10 dakikadan fazla aradı korktum bende. En son tekmeyi sallayınca benim kız bıraktı
Ay ben de çok git gelliyim iki ileri bi geri ruh halim. Hatta bazen iki geri bi ileriBen işte sağlık ocağına gittim geldim evde öyle vakit geçirdim depresyonda gibiyim ya hiç bişey yapasım yok
Ya cidden bişey çıkıyo ağırlaştık bide normal aslında full enerjik olamıyoruzEvett bende öyle etcektim buhafta birsey çıktı yok sağlıkocağı yok market yok doktor bi başlasam çokgüzel başlayacam totom kalkmayy
Ayy sorma bi girince akşama zor çıkıyorum ama yapsak iyi olur yineValla bi bırakınca her şeye aman yaparım diyorum ortalık ondan sonra
Cuma girecek inşallah canım sağ ol biraz daha iyiyiz çok şükürAmazing family canım eşin ameliyat oldu mu nasıl oldunuz?
Bizim burda park var sokaktaki komşularla çıkıyoruz annem falan bi güzel d vitamini alıyoruz önemli çünkü çıkmaya çalış kuzu evede kapanmak olmazAferim bebişe:) Rahat bırak beni artık demiş hemşireye
Ay ben de çok git gelliyim iki ileri bi geri ruh halim. Hatta bazen iki geri bi ileridışarıda olmak iyi geliyo güneş almak falan zorla da olsa dışarı çıkmak lazım. Çıkana kadar kendimle savaş veriyom çıkınca iyi ki çıkmışım diyom.
Bende kalk kalk diyorum kendimi zorla kaldırıyorumYa cidden bişey çıkıyo ağırlaştık bide normal aslında full enerjik olamıyoruz
Ayy sorma bi girince akşama zor çıkıyorum ama yapsak iyi olur yine
İyi olmanıza sevindimCuma girecek inşallah canım sağ ol biraz daha iyiyiz çok şükür
Sizler nasılsınız?
Sabah erken kalkıp yaptım yaptım sonra kalıyo benimBende kalk kalk diyorum kendimi zorla kaldırıyorum
Evett kuzuu bide o var enerjik olamıyorum hepte uyku isteğim var geceleri pek uyuyamıyorim işemekten gündüz desen yemek falamYa cidden bişey çıkıyo ağırlaştık bide normal aslında full enerjik olamıyoruz
Ayy sorma bi girince akşama zor çıkıyorum ama yapsak iyi olur yine
Ay evet canım benim de mide yanmalarım var ağırlaştık iyice ağrılar da oluyor. Hayırlısıyla bir doğursaydıkİyi olmanıza sevindim
Aynı reflü, ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?