- 5 Eylül 2020
- 384
- 746
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.721
Bence bu kalp atışını duymaya çalışmalarının nedeni hamileliği ispat etmek. Usulsüz evlat edinme olmasın diye yapılıyo gibi geliyor bana bu ısrarlı kontrol etme çabalarıBendeekiloma tansiyonuma baktı. Aşıları sordu istemiyorum dedim. Bebek doğunca dedi. Onlar olcak dedim bide kalp atışına baktı ödümü kopardı suratı ciddileşti duyamadı falan. Ben duydum halbuki. Sonra benim kız baya bi sert tekme attı gördü derinden geliyor kalp atışı ondan uğraştım demek ki uğraşmayın diyor falan dedi. Bugünde son günmüş izlem için. Sonra bide mayısın başında bi daha var 1 aylık izlem günü çok şey değil dedi. Konuşuruz yine doktora gittiğin zamana denk gelir gelmene gerek kalmaz dedi
Ben daha 2 sene olmadı kız unutmuşum:))) Ek gıdaya geçtiğinde ne yiyordu diye onu düşündüm dün hatırlayamadım daha 1 yıl olmuş5 yıl gecti ama unutmuşum coğu şeyi sözde tecrübeli anneyim
Hurma yapmış olabilir cnm şekeri çıkanlar içi in yasaklı gıdalardan. Ama ne kadar yiyorsun ki gündeEnfeksiyonla şekeri yükseltirmiki acaba dedim ayvamı yaptı yada hurma
3 tane 20 li hastane çıkışı ne kız.1 ay giyebiliyorlar onları 1 tanesi yeterdi.Patiksiz alt 3-6 ay, çıtçıtlı body, penye 2 tane yelek şimdilik alabilirsin.0-3 alma sen artık.3-6 ay alabilirsin yazlıklardan. Kalanı da kilosuna göre alırsın ben de öyle yapıcam.kızlarrr bebiş kiyafetlerini alırken beden olarak hangi beden daha cok aldınızbayrama kadar eksik zıbın ve tulumlar vs. alim diyorum ama kararsızlıktan eksikleri tamamlayamıyorum
Bende 3 adet 20 lu hastane çıkışı
4 adet de 3’ lü hasta çıkışı
Onun dışında da 4-5 tane 1-3 zıbın var
Başka da bir şey almadım
Hoş bunları da ben almadım
Hepsi hediye geldi
Bebek doğduktan sonra kilosuna göre almayı planlıyorum
Ya kuzu sürekli değişiyo bu sonuçlar üzülme lütfen dikkat ediyosun sen zatenKızlar ya moralim çok bozuldu okadar dikkat ettimm açlık şekerim 90 dı 113 olmuş
Ne yedimde bukadar dokundu yüseldi ya
Enfeksiyonumda çıkmış mide bulantım vardı belliydi zaten yarın bakalım neler olcak gidicez sabahtan enfeksiyon neyden çıktığını bilmiyoruz dedi yarın sanırim idrar tahlilide ister kendi doktorum
Ayva dengeler canım hurmadır o.Enfeksiyonla şekeri yükseltirmiki acaba dedim ayvamı yaptı yada hurma
Ama beni çağırmadılar bi tane vurdular kız bana 2 dozu birden mi vurdu yoksa
Hurma olabilir kuzu ben hurma diyeti yaptığımda insülin direncimi yükseltmiştiEnfeksiyonla şekeri yükseltirmiki acaba dedim ayvamı yaptı yada hurma
Alla alla her yer kafasına göre bir sistem mi oluşturdu acabaAma beni çağırmadılar bi tane vurdular kız bana 2 dozu birden mi vurdu yoksa
Yok olmadım genelde kaçarımAlla alla her yer kafasına göre bir sistem mi oluşturdu acabadaha önce olmuş muydun tetanoz hamilelik öncesi
Gunde 1 taneHurma yapmış olabilir cnm şekeri çıkanlar içi in yasaklı gıdalardan. Ama ne kadar yiyorsun ki günde
Bakalımm kuzum beklemiyordum herhalde bi şok geçirdim allahın izniyle bakalım doktor nedicekYa kuzu sürekli değişiyo bu sonuçlar üzülme lütfen dikkat ediyosun sen zaten
Belki de dediğin gibi olabilir bu kadar ısrar.Bence bu kalp atışını duymaya çalışmalarının nedeni hamileliği ispat etmek. Usulsüz evlat edinme olmasın diye yapılıyo gibi geliyor bana bu ısrarlı kontrol etme çabaları
Aynenn ayva aslında dengeler yanii bende bitek hurmadan şüphe ettim bıraktım bugün hiç yemediimmAyva dengeler canım hurmadır o.
Yaaa dimii belkide o etti bugün hiç yemedimHurma olabilir kuzu ben hurma diyeti yaptığımda insülin direncimi yükseltmişti
Aynen ben stres oluyorumZekta1 tamam ben yanlış biliyormuşum herkes 2 doz dio hamilelikte :)
Ya bende bakmıyordum sweet bugün nedense bakasım geldi en güzeli bakmamakmış
Bencede büyükten zarar gelmeztmm canım ilk ay zaten hem hızlı kilo alıyorlar ve uzuyorlar büyükten zarar gelmez
Baksın bakalım kuzu bi sıkıntı çıkmaz Allahın izniyleBakalımm kuzum beklemiyordum herhalde bi şok geçirdim allahın izniyle bakalım doktor nedicek
Enfeksiyon içinde bi idrar ister askoBaksın bakalım kuzu bi sıkıntı çıkmaz Allahın izniyle
Tabi yapar kuzu hiç belli olmaz sen yinede doktora sorYaaa dimii belkide o etti bugün hiç yemedim
Aynenn sen naptın bugünTabi yapar kuzu hiç belli olmaz sen yinede doktora sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?