- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.381
Hee haberleri de var yanisizinkiler gamsız demek ki
Öyleymiş ya sıkıliyolarmis ama elimi koyuyorum duruyo meselaSıkıntıdan napacaklarını şaşırdılar:)
Beni de dün 2.doz tetanoz için aradılarHahahah aranıyosun bi gitde rahatlasınlar artıko hemşire gitti bakalım yenisi vurucakmı aşı yok dedi vurulmuşsun falan dedi işte ama bakalım hiçte gidesim yok evde çok iş var
Öyleymiş ya sıkıliyolarmis ama elimi koyuyorum duruyo mesela
Bizim bu işler neden bitmiyor ya huHahahah aranıyosun bi gitde rahatlasınlar artıko hemşire gitti bakalım yenisi vurucakmı aşı yok dedi vurulmuşsun falan dedi işte ama bakalım hiçte gidesim yok evde çok iş var
Hahaha sendemi niye kuzuEvdeyim öğleden sonra sağlık ocağına gitcem
Valla yeter dediler artıkHahahah aranıyosun bi gitde rahatlasınlar artıko hemşire gitti bakalım yenisi vurucakmı aşı yok dedi vurulmuşsun falan dedi işte ama bakalım hiçte gidesim yok evde çok iş var
Eve polis gonderceklermis nerdeyse bu nasıl bir iş aşkı yaValla yeter dediler artıkenişteme kadar aramışlar dün sağlık ocağına gelsin diye o zaman yoktur kalp atışı içindir sen git önden sonra ben gidecem bakalım
Buldular sonunda beni daha gitmedim ya hiçHahaha sendemi niye kuzu
Ay sorma dedim anneme her soyadı aynı olanı arıyorlarsa ne saçma yani belki küsüm ben düşmanım o aradığıEve polis gonderceklermis nerdeyse bu nasıl bir iş aşkı ya
Valla ya herkes aranır mi öyleAy sorma dedim anneme her soyadı aynı olanı arıyorlarsa ne saçma yani belki küsüm ben düşmanım o aradığı
Sanırım ceza yiyorlarmış takip edilmediğinde ondan bence
Evetttt avucuma hissetmek istiyorum da işte duruyoEvet ya neden öyle yapıyorlar biraz seveyim diyorum hemen duruyorlar :)
Inat ettinnBuldular sonunda beni daha gitmedim ya hiç
Bence bahane değil canım.Annenin sağlığı tehlikeye giriyor bebeğin de öyle.Kardeşim kilolu doğmuş annem günlerce tedavi görmüş kardeşimi de vakumla vs çekmek zorunda kalmışlar o zamanlar.Keza eşimin teyzesi de 5 kg ya yakın bebek doğurmuş.Kadın kanamadan gidiyormuş. Allah korusun yani.Yok canım öyle bi şart yok. Üstelik sezeryan sonrası normal doğumdu onunki de.
Yani sezeryan yapmak isteyen doktorlar için bi bahane bebeğin kilolu olması
Ya elbette sağlıkla doğsun da normal sezeryan fark etmez ama normal varken neden sezeryan olalım. Sonrası gerçekten zor sezeryanın. Mecburen olursak başımızla ama şahsen ihmap edip de bebek 5 kilo olur da sezaryana girersem kendime cok kızarım
Ay kesin bana da vurucaklar içime doğdu şuanBeni de dün 2.doz tetanoz için aradılar
Ya hiç sorma ya yapsan bi dert yapmasan bi dert bunaldım yemek yapmaktanda sıkıldım sadece yatmak istiyorumBizim bu işler neden bitmiyor ya hu
Hahaha bana bişey olmazsa sen mi gidicen vay beeValla yeter dediler artıkenişteme kadar aramışlar dün sağlık ocağına gelsin diye o zaman yoktur kalp atışı içindir sen git önden sonra ben gidecem bakalım
Normal rapor gibi bir düzeneğe sahip 32 hafta +sız yazılmış ben bir yazayım Cuma’ya doğru doktoruma.. saoalsın Tatlım
Emzirmeyle ilgili şunu söylemek isterim: bu kadar pozitif, doğal ve içgüdüsel bir süreci 'acaba emmezse' gibi bi düşünceyle negatife dönüştürmeyin. Bebekler ve anneleri doğum anından itibaren bu süreci çok güzel yönetip, yaşayabilirler.Emzirme konusunda bilgisi olan var mı? Danışmanlık almayı düşünüyor musunuz? Bebek emmezse diye ben çok endişeleniyorum
Ben vururdum geldim şimdiAy kesin bana da vurucaklar içime doğdu şuan
Ya hiç sorma ya yapsan bi dert yapmasan bi dert bunaldım yemek yapmaktanda sıkıldım sadece yatmak istiyorum
Hahaha bana bişey olmazsa sen mi gidicen vay bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?