- 5 Mart 2021
- 5.998
- 8.850
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.301
Tatlının içindekilerden biri sinir sistemini kötü etkiliyor demekki kesinlikle sor kuzum unutma heyecandan..Tatlıyı yer yemez oluyor canım
Evet çarşamba gitcem 32+0 tam yazarım tabi
Ay bende yatamam o zaman benim de küçük bi yastığım var sarılmadan uyuyamamYastıktan ilk gece hiç memnun kalmadım ben canım, çünkü kafam başka yastıkta rahat ettiği için hamile yastığında rahat edemedim. Kolumun altına da normalde ben yatık koyarım sarılır gibi yatarım fakat kolumda çok rahat etmedi hamile yastığında. Kendim için söylüyorum bana çok gerek yokmuş hala rahatsız yatacaksam..
Bence en doğrusunu yapıyorsun, özellikle bebekleri ilk iki ay bağışıklık sistemleri çok gelişmediği için doktorlar dikkat edin diyorlar. Bende bir süre evime ya kimseyi davet etmeyeceğim yada bebeği çok yaklaştırmayacağım.
Bu arada şu gecelikler çok hoşuma gitti bakmak istersen
Eki Görüntüle 3045929 Eki Görüntüle 3045930
Yeni oldu 1 2 haftadır falan. Bir kaç gün öncede dikkatimi çekti tatlıdan olduğu.Tatlının içindekilerden biri sinir sistemini kötü etkiliyor demekki kesinlikle sor kuzum unutma heyecandan..
BurdayımKimseee yoohhhmmuuuuuuu nerdessiiiniiizzzzz
Oooo pampaaa nasıl gidiyorr yaaavvvBurdayım
Valla iftardan sonra anneme geldim oturuyorum aynı ağrılar oluyor otur kalk yat sürekli bu şekildeOooo pampaaa nasıl gidiyorr yaaavvv
Aynenn yaa otur otur totom ağrıdıValla iftardan sonra anneme geldim oturuyorum aynı ağrılar oluyor otur kalk yat sürekli bu şekildesen napiyon
Canım bende tesettürlüyüm de özelde yapacaksan tesettür geceliğine ihtiyaç var mı ki?Kızlar aranızda tesettürlü olan var mı
Ben bir türlü gecelik bulamadım tesettürlülere göre ya
Sırf bu yüzden bir şey alamadım
Hepsi çok kısa ve açık
Gösterdi gösterdi teyzesiiiiAyy haber ver bizede kuzu inşallah gösterir
Evet canım 32+ olması lazım. Mümkünse 32+0 yada 32+1 i geçirmeŞeker de olabilir ama emin değilim belki tansiyon, susuzluk, uykusuzluk tetikliyor birde polen mevsimi kuzum oda etki edebilir.
Kuzum 32+0 da alıyordun dimi, raporda tam ne yazıyor yarın alınca buraya yazar mısın çok kafamı kurcalıyor şu 32 hafta mevzusu..
Evet bende çok beğendim, sempatik_kız a fikir olsun diye buldum.Çok zarif gözüküyor gecelikler
Ay evet, aynı rahatsızca yatmacaya devamkeAy bende yatamam o zaman benim de küçük bi yastığım var sarılmadan uyuyamamyastıkta aynı şekilde
Benimki de baya sarsıntılı bugünAynenn yaa otur otur totom ağrıdı
Bende napem evde tek başıma almira dövüyo benii kocim diyo döv kızım anneni diyor terbiyesizzz dünden razı
Bakkk işteee görüyonmuuBenimki de baya sarsıntılı bugün
Eşimde aynı vur anana dio
Yaa görmüşsünüz yüzünü Azra hanımınCanım bende tesettürlüyüm de özelde yapacaksan tesettür geceliğine ihtiyaç var mı ki?
Gösterdi gösterdi teyzesiiii
Ayyy aynı babası
Ama bebeğin kilosu fazla suyu fazla
Yediğime içtiğime çok dikkat etmem lazım artık
2175 gr. Olmuş fazla hızlı ilerliyorböyle giderse normal doğum riske girer dedi doktor
Ayrıca ferritin depoları boşalmış diye bi de rapor çıkartıp ilaç yazdı iğne. Yarın onu da yaptırayım bakalım inşallah iyi gelir
Evet canım 32+ olması lazım. Mümkünse 32+0 yada 32+1 i geçirme
Raporda da doğum öncesi analık çalışabilir durum raporu yazıyor
He valla aynı titretiyorBakkk işteee görüyonmuu
Benimkide bugün hiç durmadıı bi titriyo falan değişik değişik hareketler
Ama uyudu galiba daha ses seda yok
En son Derya Baykal gibi evde bebek arabası ve puset yapmaya başlıcam kendi imkanlarımlaAhhhhh kaderdaşım bende de araba ve puseti yok en büyük parça olarakgitgide zamlanıyorlar nasıl yapıcaz
Kız sen keseyi görür görmez ıslak medil istiflemeye başladın zaten sana yetişmem mümkün değilBen çok oldu yıkayalı bence yıkamaya başla ütüyü de yavaş yavaş halledersin
Ahahah valla öyle olduEn son Derya Baykal gibi evde bebek arabası ve puset yapmaya başlıcam kendi imkanlarımla
Kız sen keseyi görür görmez ıslak medil istiflemeye başladın zaten sana yetişmem mümkün değilşaka bi yana en iyisini yaptın benimki tembellik ay sonu başlıyorum
Tittrettin beni kızımmmHe valla aynı titretiyor
Aynen canım çok datlu amaaaYaa görmüşsünüz yüzünü Azra hanımın
Hafta olarak sadece 32 hafta mı yazıyor raporda yoksa 32+1 vs tarzında ibare oluyor mu acaba..Canım bende tesettürlüyüm de özelde yapacaksan tesettür geceliğine ihtiyaç var mı ki?
Gösterdi gösterdi teyzesiiii
Ayyy aynı babası
Ama bebeğin kilosu fazla suyu fazla
Yediğime içtiğime çok dikkat etmem lazım artık
2175 gr. Olmuş fazla hızlı ilerliyorböyle giderse normal doğum riske girer dedi doktor
Ayrıca ferritin depoları boşalmış diye bi de rapor çıkartıp ilaç yazdı iğne. Yarın onu da yaptırayım bakalım inşallah iyi gelir
Evet canım 32+ olması lazım. Mümkünse 32+0 yada 32+1 i geçirme
Raporda da doğum öncesi analık çalışabilir durum raporu yazıyor
Bende Allah’a emanet alışveriş yapıyorum şans eseri acemilik ne yapalımEvet bende çok beğendim, sempatik_kız a fikir olsun diye buldum.
Ben bi tane almıştım annem getirecek onu ama o da karnımdan dolayı olur mu emin değilim
Bende çok çözmüş sayılmam gecelik işini.
Ay evet, aynı rahatsızca yatmacaya devamke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?