- 9 Ekim 2021
- 6.009
- 12.378
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.281
Gülmee başına gelmesin hahahahOlabilir belki de yarın gideyim bari. Bi kağıt varmış hiç bir şey istemiyorum diye onu imzalayım da kurtulayım aramasınlar
Ay senin aşı aklıma geldikçe gülüyorum şak diye yaptı ya
Salata cidden bana da iyi geliyo zor anlarımda ilk aklıma gelenBenimde özellikle yemekten sonra oluyor. Ama tuzlanmış salatalık yediğim zaman rahatlatıyor bi deneyin isterseniz
Şeker de olabilir ama emin değilim belki tansiyon, susuzluk, uykusuzluk tetikliyor birde polen mevsimi kuzum oda etki edebilir.Kızlar ben tatlı yeyince başım ağrıyor şekerim mi yükseliyor acaba bilgisi olan var mı?
Çarşamba doktora rapor almaya gidince sorcam ama merak ettim
Bende depend aldım illa kullanılır diye düşünüyorum. Birde lohusa pedi aldım bu hafta sonuanladım canım o zaman bi paket depend de ne olur ne olmaz diye alıp atıyoruz hastane cantasına
Merak etme bende hazırlamadım daha bişi yıkamadım da çünkü daha eksiklerim varKız ne konuştunuz öyle oku oku bitiremedim. Yaa siz herşeyi hazırlamışsınız ben daha yıkamadım bile aldıklarımı yıkasam dolapta toz olur mu diye endişem var. Erken değil mi daha ? Bayramdan sonra başlarım diye düşündüm. Geç mi olur ?
Bende yeni yıkadım kuzu aslında banada erken geldide şu sıralar ağırlaştım kolumu kaldırasım yok sonraki ay daha da zor olur diye zar zor yıkadım ütüleyip yerleştirdimKız ne konuştunuz öyle oku oku bitiremedim. Yaa siz herşeyi hazırlamışsınız ben daha yıkamadım bile aldıklarımı yıkasam dolapta toz olur mu diye endişem var. Erken değil mi daha ? Bayramdan sonra başlarım diye düşündüm. Geç mi olur ?
olmadı ebebekten tek kullanımlık lohusa külodu ve lohusa pedi var depende alternatif olarak amann bi şekilde kulanırız elimizde kalacak değiller yaBende depend aldım illa kullanılır diye düşünüyorum. Birde lohusa pedi aldım bu hafta sonu
Amin cnm sağolYa ne güzel çok heyecanlıağız tadıyla yemeyi nasip etsin kuzum
Zirvede yaşıyor şuan herşeyiMaşallah canım ne güzel Allah göstersin o günleri. İşk torun olunca tabi heyecanı sevinci çok daha başkadır .
Ben az içincede bulanıyorBende de su öyle olmaya başladı çok içince bulanıyorum
Banada erken gibi gelmiştiKız ne konuştunuz öyle oku oku bitiremedim. Yaa siz herşeyi hazırlamışsınız ben daha yıkamadım bile aldıklarımı yıkasam dolapta toz olur mu diye endişem var. Erken değil mi daha ? Bayramdan sonra başlarım diye düşündüm. Geç mi olur ?
Ya aslında geç olmaz ama herşey yolunda bile olsa 36 37den sonra doğum çok olağan canım yengem 36 yı bitirdiği hafta nst ye girdi bebekok oynamadı pat sezeryan oldu bebek küvezde bile kalmadı 3500 kilo doğdu daha beşiği gelmemişti hastaneden çıkana kadar beşiğini aldı getirdi babası ikinci bebeği de 40. Haftada doğdu yani demem o ki bu işler belli olmuyorKız ne konuştunuz öyle oku oku bitiremedim. Yaa siz herşeyi hazırlamışsınız ben daha yıkamadım bile aldıklarımı yıkasam dolapta toz olur mu diye endişem var. Erken değil mi daha ? Bayramdan sonra başlarım diye düşündüm. Geç mi olur ?
Senin de hazır dimi herşeyYa aslında geç olmaz ama herşey yolunda bile olsa 36 37den sonra doğum çok olağan canım yengem 36 yı bitirdiği hafta nst ye girdi bebekok oynamadı pat sezeryan oldu bebek küvezde bile kalmadı 3500 kilo doğdu daha beşiği gelmemişti hastaneden çıkana kadar beşiğini aldı getirdi babası ikinci bebeği de 40. Haftada doğdu yani demem o ki bu işler belli olmuyor
Kullanılır tabisiolmadı ebebekten tek kullanımlık lohusa külodu ve lohusa pedi var depende alternatif olarak amann bi şekilde kulanırız elimizde kalacak değiller ya
Ramazandan önce herşey hallettik ufak tefek eksikler var tabi o da artık yavaş yavaşSenin de hazır dimi herşey
Güzel güzel anlatmissn çünkü
Çok iyi etmissn canım ben de azıcık iş yapsam yoruluyorum ama kendime pek iyi davranmıyorumRamazandan önce herşey hallettik ufak tefek eksikler var tabi o da artık yavaş yavaşbende ağırlaştım sanki biraz yürüsem yoruluyorum
Benim de eksiklerim var bebek arabası ve puset yok mesalaMerak etme bende hazırlamadım daha bişi yıkamadım da çünkü daha eksiklerim var
İyi yapmışsın kafanı kurcalamaz artık sağlıkla giysin minnoşBende yeni yıkadım kuzu aslında banada erken geldide şu sıralar ağırlaştım kolumu kaldırasım yok sonraki ay daha da zor olur diye zar zor yıkadım ütüleyip yerleştirdim
Ay sonuna doğru başlayayım bari bi bildiği var heralde insanlarınAmin cnm sağol
Zirvede yaşıyor şuan herşeyi
Ben az içincede bulanıyor
Banada erken gibi gelmişti
Ama kimi görsem ne olur ne olmaz 32 de hazır olsun dedi
O yüzden yıkayıp ütüledim
Tabi benimde hala çok eksiğim var
Ya işte ben de 34-35. Haftalar gibi başlıyım diyorum hem önden gidiyorum hem bebek baş aşağı dönmüş ne olur ne olmaz diyorum. Gerçi bunların erken doğumla alakası yok ama olsun ay sonuna doğru başlıcam hazırlıklaraYa aslında geç olmaz ama herşey yolunda bile olsa 36 37den sonra doğum çok olağan canım yengem 36 yı bitirdiği hafta nst ye girdi bebekok oynamadı pat sezeryan oldu bebek küvezde bile kalmadı 3500 kilo doğdu daha beşiği gelmemişti hastaneden çıkana kadar beşiğini aldı getirdi babası ikinci bebeği de 40. Haftada doğdu yani demem o ki bu işler belli olmuyor
Ahhhhh kaderdaşım bende de araba ve puseti yok en büyük parça olarakBenim de eksiklerim var bebek arabası ve puset yok mesala
İyi yapmışsın kafanı kurcalamaz artık sağlıkla giysin minnoş
Ay sonuna doğru başlayayım bari bi bildiği var heralde insanların
Ya işte ben de 34-35. Haftalar gibi başlıyım diyorum hem önden gidiyorum hem bebek baş aşağı dönmüş ne olur ne olmaz diyorum. Gerçi bunların erken doğumla alakası yok ama olsun ay sonuna doğru başlıcam hazırlıklara
Ben çok oldu yıkayalı bence yıkamaya başla ütüyü de yavaş yavaş halledersinKız ne konuştunuz öyle oku oku bitiremedim. Yaa siz herşeyi hazırlamışsınız ben daha yıkamadım bile aldıklarımı yıkasam dolapta toz olur mu diye endişem var. Erken değil mi daha ? Bayramdan sonra başlarım diye düşündüm. Geç mi olur ?
Yastıktan ilk gece hiç memnun kalmadım ben canım, çünkü kafam başka yastıkta rahat ettiği için hamile yastığında rahat edemedim. Kolumun altına da normalde ben yatık koyarım sarılır gibi yatarım fakat kolumda çok rahat etmedi hamile yastığında. Kendim için söylüyorum bana çok gerek yokmuş hala rahatsız yatacaksam..Bende az kaldı diye almıyorum ama zorlanıyorum yatmakta.
Destek bandı alabilirim bende bel ağrım oluyor artık göbek büyüdüğü için
Kızlar aranızda tesettürlü olan var mı
Ben bir türlü gecelik bulamadım tesettürlülere göre ya
Sırf bu yüzden bir şey alamadım
Hepsi çok kısa ve açık
Bence en doğrusunu yapıyorsun, özellikle bebekleri ilk iki ay bağışıklık sistemleri çok gelişmediği için doktorlar dikkat edin diyorlar. Bende bir süre evime ya kimseyi davet etmeyeceğim yada bebeği çok yaklaştırmayacağım.Yok cnm yapmayacağım
Kayınvalide tarafı istiyor bebek mevlidi
Ama bebeği sokmayacağım o kalabalığa
Kendi aramızda bir Yasin okuruz dedim anneme.
Kayınvalidemde gelir yeter artar işte
Bebeği görmeye gelen olur
Ama aynı odaya bile getirmeyi düşünmüyorum bebeği uzaktan kapıdan bakar giderler
Herkesede söyledim zaten şimdiden
Görmemişin çocuğu olmuş durumları hakim evde
Yarın gidecem öyle yapıyorlarmış bideGülmee başına gelmesin hahahah
Tatlıyı yer yemez oluyor canımŞeker de olabilir ama emin değilim belki tansiyon, susuzluk, uykusuzluk tetikliyor birde polen mevsimi kuzum oda etki edebilir.
Kuzum 32+0 da alıyordun dimi, raporda tam ne yazıyor yarın alınca buraya yazar mısın çok kafamı kurcalıyor şu 32 hafta mevzusu..
Çok zarif gözüküyor geceliklerYastıktan ilk gece hiç memnun kalmadım ben canım, çünkü kafam başka yastıkta rahat ettiği için hamile yastığında rahat edemedim. Kolumun altına da normalde ben yatık koyarım sarılır gibi yatarım fakat kolumda çok rahat etmedi hamile yastığında. Kendim için söylüyorum bana çok gerek yokmuş hala rahatsız yatacaksam..
Bence en doğrusunu yapıyorsun, özellikle bebekleri ilk iki ay bağışıklık sistemleri çok gelişmediği için doktorlar dikkat edin diyorlar. Bende bir süre evime ya kimseyi davet etmeyeceğim yada bebeği çok yaklaştırmayacağım.
Bu arada şu gecelikler çok hoşuma gitti bakmak istersen
Eki Görüntüle 3045929 Eki Görüntüle 3045930
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?