- 5 Mart 2021
- 5.998
- 8.850
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.221
Ahhh kuzum baya bir önce aslında yazmıştım ben görmedin sanırımaz önce kargo geldi bu 1 numara bezler ne kadar küçükmüş böyle yaben 5 sene aradan sonra unutmuşum bu bez işini felan keşke 2 numara ile mi başlasaydım bilemedim
Ben alırım şahsen bayılırım kırmızıyaYalnızzz kırmızı lohusa takımı gördüm trendyolda tükenmiş alanda var mış baya kızzz
Bendee
Hahahha evett 1 tane daha koyaydı neolacaktı yanii depend de öyle içinde 9tane9 mu o ne lan 10 bile değil
Ahhh kuzum baya bir önce aslında yazmıştım ben görmedin sanırım1 numaralar küçük diyor herkes ben o yüzden emin olamadım 2 numara aldım lazım okursa marketten bir tane 1 alır geçeriz. Bende de başka bez yok 2 paket 2 numara (48 adet)
Ben hiç sevmem yaa ama yakışır banaBen alırım şahsen bayılırım kırmızıya
Heh bak bizde de öyledir ama malesef burda öyle değil ya ikramla gelen olmuyo .Evet kuzu veriyolar tabi bencede ya abartıyorız gerçekten ve bunun sonu yok
Kız daha dün burda dedim 1 numara çok küçük diye
Evet gerçekten de öyle olmalı yani zaten lohusa kadın tamam kimse ayağı kaldırmıyo ama genede anlayışlı olmak lazım ne biliyim birde bizde gelen bir çeşit bişey yapıp getiriyo bu güzel bitek
Yok yok minicik olacaklar zaten annesiiiiinşAllah sızdırma felan yapmazneyse sık sık değiştiriz
Evet haksızlık yapmayayım artıkYaptır o zaman bu kuzucuk eksik kalmasın
Ne saçma ayHahahha evett 1 tane daha koyaydı neolacaktı yanii depend de öyle içinde 9tane
Bizde de olmaz ikram beklerler daha bideHeh bak bizde de öyledir ama malesef burda öyle değil ya ikramla gelen olmuyo .
Çok güzel oluyo öyle ya ikramlık düşünme derdi yok birde bebeğe öyle bakmak falan istemiyolar odanın kapısından bakarlar o yönden anlayışlılar sağolsunlarHeh bak bizde de öyledir ama malesef burda öyle değil ya ikramla gelen olmuyo .
Ben de hiç ihtiyaç duymadığım şeyleri neredeyse olmazsa olmaz olarak göreceğimBenimde çevremde gecelik giyen yok hiç o yüzden bende kararsız kaldım burda görünce
Senin buradaki günlük 63 gün kaldı diyo uygulamadan artigun 65
Benim arkadaşımda aynısını söylüyorHastanenin verdiği var dimi niye kimse demiyo anam o eksik bu eksik diyip duruyolar o hastaneye bu hastaneye bazı şeyleri abarttığımızı düsünüyorummgöğüs kremi aldım yengem diyo benim hiç yara olmadı şimdi alman bile erken dedi ben ne alacağımı sasırdım ya
Bende sevmem ya 40’ı çıkamam kadar kimseye gitmemBnde aynı bnm kv ler de gelin Mevlüt’ü istedi yapmadım bebek Mevlüt’ü istemişti yapmadım. Ya ne bileyim bana çok ekstra geliyo.bendensin bacım
Heh bu bebeği görme durumları beni çok rahatsız ediyo . Bn manisalıyım bizim orda 40ı çıkana kadar gelenler hiç bakalım edelim demezler . Ama burda izmirde gelen pat giriyordu ilkinde . Kucağına alıyordu hatta bi kere oda dolusu insan sırayla kucakla kucakla fln . Bana anlamsız geliyo ya bebek işte yani ne beklionuz ki
Valla ister anlayışlı olsunlar ister olmasınlarÇok iyi yapıyorsun canım minişlerimizin korunmaya ihtiyaçları var. Bende istiyorum senin gibi inşallah insanlar anlayışlı olur.
Heh bak bizde de öyledir ama malesef burda öyle değil ya ikramla gelen olmuyo .
Bizdede ikram zorunluBizde de olmaz ikram beklerler daha bide
Öyle tabi herkes yazınca acaba diyorsunBen de hiç ihtiyaç duymadığım şeyleri neredeyse olmazsa olmaz olarak göreceğimo kadar çok görüyoruz ki insan etkileniyor halbuki gerçekten çoğu şeye ihtiyaç olmuyor
Amaaa ben şok. 8 10 çeşit bir deBenim arkadaşımda aynısını söylüyor
Emzirmeyi beceremezsen yara olur
Düzgün emzir bir şey olmaz
Boşuna para veriyorsun bunlara deyip duruyor
Aldım geçtim napayım yani
Bende sevmem ya 40’ı çıkamam kadar kimseye gitmem
Ama burda gidiliyor
Tabi sıkıyorsa biri bir dokunsun
Dediğim gibi kimseyi almayacağım odaya
Valla ister anlayışlı olsunlar ister olmasınlar
Ben hiç anlayışlı bir insan değilim
Aile bile olsa resti çekiyorum anında
Eşimin yengesi doğsada oynasak
Yeni doğmuş bebekle oynamak güzel oluyor
Çok güzel kokuyor şap şup öpeceksin koklayarak dedi
Herkesin içinde söylüyor bunu
Bir şey diyemeyeceğim sandı
Oyuncak bebek mi nesiyle oynayacaksın
Elini bile süremezsin dedim
Kimse kusura bakamasın
Yada bakarsa baksın banane
Bizdede ikram zorunlu
Herkes ikram bekliyor
Öyle 3-5 çeşit de değil 8-10 çeşit olmak zorunda
Bebeği göstermek zorunda değilim
Sayıp sövebilirim
Hiç bir şey demezler
Ama bir ikramsız gönder evden millet kavga bile çıkarır
Buranın halkı öyle
Senin buradaki günlük 63 gün kaldı diyo uygulamadan artigun 65niye farklı acaba
Ben burda eklemedim ama hepsi aynı telefonda,son adet tarihin ne zamandı seninle günlerimiz yakın galiba cunkuBir kaç tane uygulama indirdim hep farklı yazıyor ki :)) sende öyle değil mi yoksa
Bizde de olmaz ikram beklerler daha bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?