- 5 Mart 2021
- 6.001
- 8.852
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.161
Aaa çok güzel büyük şehirde bu kadar yakınAteş ölçer evde var.Kahve çay ısıtıcı onları koyucam zaten. Gögüs pompası var.Ilk etapta çok az süt geliyor zaten çalışmadığım için de süt saklama poşeti almicam.Hastanede hemşireler gerekli görürse şırınga ile mama veriyorlar. Mama yerse alıcam kaşıklı biberonu.
Kızımda 3 haftalıkken vermiştim biberon.
Meme reddinden korkuyorum ben de.
Terlik iyi hatırlattın çakma crocslardan bir tane alayım.Hastanede duş almicam evime 5 dk uzaklıkta hastane:)
Bende öyle düşünüyorum 1. Aydan sonra vereyim diyeEmzik 1 ay vermeyin diyorlar ya bilemedim bende hemen vercektim
Bende az kaldı diye almıyorum ama zorlanıyorum yatmakta.Bende öyle düşünüyorum 1. Aydan sonra vereyim diye
Bugün dayanamadım hamile yastığı aldık eşimle. Sabahtan beri koltukta bile o yastığın arasına kedi gibi kıvrılıyorum. Şimdilik memnun kaldım
Hamile destek bandı da hoşuma gitti. Göbeğimi yukarı kaldırarak alt bölgede ki baskıyı azaltıyor.
Öylemii depend aldım bendedekuzu onu hiç dert etme sonda sadece sezeryanda takılıyor diye biliyorum ve dependin bezlerinden sanmam sızma felan olaçağını
BitmiiyyyooorrreeeeeAlınacak daha o kadar şey var ki
Sikıntıdann işteee hiçbirşey yapamadım bu zamanlarAynen canm yine uyku tutmuyor oluyor bazen kafamda kendimle konuşuyorum
Ayy haber ver bizede kuzu inşallah gösterirBenimde bugün kontrolüm var çalışabilir raporu alıp 37.haftaya kadar çalışmak için gideceğim. Ama tabii gitmişken kızımı da görürüm inşallah bu sefer yüzünü gösterirse
Ben varım kuzu ben bi kaç tane buldum trendyolda atayım sanaKızlar aranızda tesettürlü olan var mı
Ben bir türlü gecelik bulamadım tesettürlülere göre ya
Sırf bu yüzden bir şey alamadım
Hepsi çok kısa ve açık
Bakayım cnm hemen çok sağolMiss Dünya Lissa Açık Kahve Uzun Kollu Hamile Ve Lohusa Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Açık Kahve Uzun Kollu Hamile Ve Lohusa Gecelik Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Miss Dünya Lissa Somon Renk Kısa Kollu Hamile Ve Lohusa Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLSuwen Glamour Mom Gecelik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Suwen Glamour Mom Gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Miss Dünya Lissa Somon Renk Kısa Kollu Hamile Ve Lohusa Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Somon Renk Kısa Kollu Hamile Ve Lohusa Gecelik Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl sempatik_kiz
Ya buralarda acayip bı gaza getirme olayı var bizim grup için demiyorum ama bir kaç yerde gördüm bir şeyi olmazsa olmaz gibi anlatmak var.Kızlar gecelik aldınızmı hastaneye ya bu pijama takımlarını boşamı aldık gecelik daha iyi diyolar wc için falan
Pijama gecelik giymeden sonda çıkarılmış oluyor ama ayaklanacagimiz zaman giyiniyoruz sezeryandaLCW onlinedan 2-3 tane gecelik 1 pijama aldım.
Evet gecelik daha iyi diyorlar bende öylelikle aldım mantıklı aslında kontrol vs oluyormuş sürekli, WC de öyle.. Sezeryanda sanırım sonda mı ne takıyorlarmış.
Niye o kadar kaldı yoğun bakımda kuzucmYaa ablam da 6 saat falan yoğun bakımda kalmıştı ama çıkarmışlardı. Aslında hiç takmasalar ne var ya
İşte motive edici bir cümleYa buralarda acayip bı gaza getirme olayı var bizim grup için demiyorum ama bir kaç yerde gördüm bir şeyi olmazsa olmaz gibi anlatmak var.
Depend mesela .Ben ilk doğumda aldm hastane bana çok güzel hasta bezi verdi depend onun yanında çok rahatsız edici geldi bı tane denedim rahat etmedm hepsi çöpe gitti.
Gecelik hiç giymedjm hiç bir yakinim da giymedi pijama takımı ile rahat ettik hep bunlar çok göreceli ,illa bu olsin demek yanlış sen be ild rahat edeceğini düşünüyosan onu al
Sezeryan yaptm canım ama normal doğumda da hastane çok güzel hasta bezi veriyor genelde .ben bunda almadm boş yere almış olacağım çünkü .İşte motive edici bir cümleben lohusa pedi almıştım şimdi de depende bakıyorum ama kararsız kaldım hastane de veriyolar diye biliyorum bende sen normal doğummu sezeryanmı yaptın kuzu
Vermeleri lazım zaten ya dependinde maşallahı var 60-70 liraSezeryan yaptm canım ama normal doğumda da hastane çok güzel hasta bezi veriyor genelde .ben bunda almadm boş yere almış olacağım çünkü .
Eve geçince de zaten pedler yetmişti bana
Meşhur oldu ya depend arttıkça artar artıkVermeleri lazım zaten ya dependinde maşallahı var 60-70 lira
Evet fazla biraz onun için beklemedeyim bende bir de şimdi daha erken gibi geliyor bana bakalım
Evet canım ama işte sipariş alınınca da hemn gelmiyo iki üç hafta süre veriyorlarEvet fazla biraz onun için beklemedeyim bende bir de şimdi daha erken gibi geliyor bana bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?