- 9 Ekim 2021
- 6.010
- 12.379
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.001
Evet kuzu ya 1 de 2.5 kilo yazıyo prematüre yani belli1 numara İçin genelde küçük dediklerini duydum, prematüre bebeklere daha uygunmuş sanırım, 2 numarada 3ila 6 kg yazıyor bana ideal geldi.
Sen çok karlı yapmışsın alışverişi maşallah:)
belki bu kilo olayı esnektir ya. Normal kiloda doğan bebekler içinde ilk bir kaç hafta kullanılabilir belki.Evet kuzu ya 1 de 2.5 kilo yazıyo prematüre yani belli
Bugün bende aynı yedikten 10 dk sonra midem kazınıyor
Ben de son günlerde öyleyim,hiç doymuyorm sanki kilo alıyorum ama yemeye devamnapayım valla şekerim düşüyor gibi oluyorum
Kızz hele bende öyleyimmm sık sık ye ama az ye diyo bide uygulamadaama benim hep aklım yemek yemekte
Ben hiç iyi değilim ağrılarım arttı iyice magnezyumu 2 ye mi çıkarsam ki?
Gece sırt üstü yatınca belim ağrır tutulurdu. 2 gündür sağda ve solda yatarken de aynı ağrıyor her yerim
Ben yıkanabilir bez kullanacağım normalde, bu bezi bir paket olaki aksi bir durum olur diye ihtiyaten aldım. normal kilosunda doğan bebekler için 2 numarayla başlanıyor diye okudum. Baby turco kullanan arkadaşlarım var memnunlar, dönüşümlü kullanıyorlar.Ben bez almadım halaa
Bu bez de 2 numaramı almamız gerek hep ben aldığımdan bezi aynısını hep almam lazım daha sonra değişemeyizz bide sleepyde normalde çok pahalı oluyo genelde sıkışırsak nasıl olcak baby turcoda iyimidir
Buarada kızlarrr aldım birşeyler ama 100 lira çek verdi e bebek acaba ne alsam
Ben bez almadım halaa
Bu bez de 2 numaramı almamız gerek hep ben aldığımdan bezi aynısını hep almam lazım daha sonra değişemeyizz bide sleepyde normalde çok pahalı oluyo genelde sıkışırsak nasıl olcak baby turcoda iyimidir
Buarada kızlarrr aldım birşeyler ama 100 lira çek verdi e bebek acaba ne alsam
Ama kilolalarr firarda hahahaha ama totom küçük gibi yaaYalnız olmadığıma sevindim çok
Yaa baktımda oyun halısı nasıl olur sizceEksik mutlaka vardır en lazım olan şuan küçük birşey alabilirsin canım
Müslin annem yaptı kuzuBen yıkanabilir bez kullanacağım normalde, bu bezi bir paket olaki aksi bir durum olur diye ihtiyaten aldım. normal kilosunda doğan bebekler için 2 numarayla başlanıyor diye okudum. Baby turco kullanan arkadaşlarım var memnunlar, dönüşümlü kullanıyorlar.
e bebektende kundak, alez, müslin bakabilirsin.
Zıbını 3-6 aldım. Çünkü karşılaştırdım mağazada 0-3 le ciddi bir fark yoktu.Müslin annem yaptı kuzu
Kundak ne işe yarıyor kız baktım ama anlamadım
Ozaman ben 2 numarayla başlayemm bebek 3kilo doğacaksa tabii
Peki zıbın nekadarlık aldınızz 3-6 mi alsam
Aaaa iyimiş kuzuu 50 lirada birşeyZıbını 3-6 aldım. Çünkü karşılaştırdım mağazada 0-3 le ciddi bir fark yoktu.
kundakta fermuarlı hazır kundak var e bebekte. Bebeğin bacakları ve kolları kundak içinde kalıyor rahat hareket edebiliyor. yani kollar bacaklar serbest ama riskli hareketler yok. Bebeğin sağlıklı gelişimi açısından önerilen şeylerden birisi diyeyim kısaca.
Yaa baktımda oyun halısı nasıl olur sizce
Aha bu senin dediğin başka herhalde kuzuOlur güzel olur canm biz ilerde çocuk odasını yapacağız. Ozaman bende almak istiyorum
Aha bu senin dediğin başka herhalde kuzu
baby toys Safari Bebek Oyun Halısı - ebebek
baby toys Safari Bebek Oyun Halısı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Dimiii bakalımm perşembeye kadar düşünüruhhHe ben bildiğin halı sandım yawevet bu güzel olur
Canim bebegin hareket etmesine cok sevindim, bazen hareketleri az oluyor ve tedirgin oluyoruz. Evinde portakal suyu gibi tatlı meyve suyu bulundur istersen, hareket etmediğini hissettiğinde iç biraz ve soluna yat.Selam kızlar nasılsınız
Bayağıdır yazamıyorum ama okudum hepsini
Ben hiç iyi değilim
Dün bütün günü hastanede geçirdim yine.
Bebeğim cuma akşamı çok sertleşti ve hiç hareket etmedi. Dün de neler neler yedim yine hareket etmeyince soluğu hastanede aldım.
Allaha şükür kalp atışları iyi ama hareket yok.
Nstye bağladılar stabil hiç hareket yok dr beğenmedi, serum taktılar tekrar nstye bağladılar 2 defa hareket olunca gönderdi ama hareket takip çizelgesi verdi.
Ama o kadar korktum o kadar ağladım ki
Rabbim kimseye yaşatmasın o kaybetme korkusunu
Dünden beri de takipteyim işte.
Aman dikkat edin kızlar çok ayakta durmayın, sakın eğilmeyin, kendinizi yormayın ve asla üzmeyin.
Hiç bir şey sizden bizden değerli değil.
Öpüyorum kızlar
Ooo burda akşam oldu beybitoo orası saat kaç
Bizlerdee 47 dk iftar varr herifeee hizmett neolcakkCanim bebegin hareket etmesine cok sevindim, bazen hareketleri az oluyor ve tedirgin oluyoruz. Evinde portakal suyu gibi tatlı meyve suyu bulundur istersen, hareket etmediğini hissettiğinde iç biraz ve soluna yat.
Benim doktorum bunu önermişti bilmiyorum belki denemişsindir ama aklında bulunsun diye söylemek istedim.
Saat şuan öğlen 11kahvaltı yaptım kahvemi içiyorum birazcık
Sizler napıyorsunuz
Ahahahh valla ben pek ara öğün yapmıyorum ondan sanırım çok acıkıyorumŞuan yemek yedim vitamimide içtimm midem sanki bugün bi lokma yememişim gibi bi hallkızım aç doymayy iki mide taşıyozz
Bende hastane çantasına koymak için açtım Allahım bit kadar dedimAy dün yerleştirdim çekmeceyede avuç içim kadar ya ama şu 2 iyimiş bak sleepy nin alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?