- 2 Ağustos 2013
- 35.639
- 109.686
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.981
Öyle tabi büyüyünce de kullanırEnazından hep kullanabilirr kuzu ben kullanışlı almayı tercih ettim hep cocuksu almak istemedimm
Sen all kızzzzÖyle tabi büyüyünce de kullanır
GünaydınGunaydinn
Ya ben 1 numara almışım sleepy çok küçük ya kıllanılırmı açıkcası bilemedim kızlarUygulama linki; Sleepy Ecologic Bebek Bezi 2 Numara Mini 68 Adet + Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu Hediyeli Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kızlar sleepy şöyle bir bez çıkarmış. Fiyatı da lansmana özel bu fiyat. Kendi sitesinde 144 tlydi. İlgilenirseniz diye bırakıyorum.
Sleepy Ecologic Bebek Bezi 2 Numara Mini 68 Adet + Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu Hediyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sleepy Ecologic Bebek Bezi 2 Numara Mini 68 Adet + Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Abajur koyacak komidinim yokSen all kızzzzkızlarımız aynı kullanmış olurr
Ben 1 ve 2 den aldım. 1 alınmayabilirmiş herkes öyle dedi. Ama kullanılır yine de dendiYa ben 1 numara almışım sleepy çok küçük ya kıllanılırmı açıkcası bilemedim kızlar
Aldım ben bunlardan hepsiburada da 2.si 1 tl idiUygulama linki; Sleepy Ecologic Bebek Bezi 2 Numara Mini 68 Adet + Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu Hediyeli Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kızlar sleepy şöyle bir bez çıkarmış. Fiyatı da lansmana özel bu fiyat. Kendi sitesinde 144 tlydi. İlgilenirseniz diye bırakıyorum.
Sleepy Ecologic Bebek Bezi 2 Numara Mini 68 Adet + Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu Hediyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sleepy Ecologic Bebek Bezi 2 Numara Mini 68 Adet + Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hahahah oda olur yavvvAbajur koyacak komidinim yok
Şifonyer de yok şu an onu koyabilecek yerim yokHahahah oda olur yavvvbenimki şifonyer üstü kızzz
Bugün bende aynı yedikten 10 dk sonra midem kazınıyorKızlar sabah uyandığımdan beri sürekli açım, sürekli yiyorum ya
Ben de son günlerde öyleyim,hiç doymuyorm sanki kilo alıyorum ama yemeye devamKızlar sabah uyandığımdan beri sürekli açım, sürekli yiyorum ya
Amaann sağlık olsun kuzu vallahaaŞifonyer de yok şu an onu koyabilecek yerim yok
Kızz hele bende öyleyimmm sık sık ye ama az ye diyo bide uygulamadaKızlar sabah uyandığımdan beri sürekli açım, sürekli yiyorum ya
Şuan yemek yedim vitamimide içtimm midem sanki bugün bi lokma yememişim gibi bi hallBugün bende aynı yedikten 10 dk sonra midem kazınıyor
Ay dün yerleştirdim çekmeceyede avuç içim kadar ya ama şu 2 iyimiş bak sleepy nin alayımBen 1 ve 2 den aldım. 1 alınmayabilirmiş herkes öyle dedi. Ama kullanılır yine de dendi
Belki yetmiyor sana kuzu doktoruna yaz benimki öyle pek değil ağrımda sağa donünce sanırım.bizim kızçe kasığıma baskı ediyorBen hiç iyi değilim ağrılarım arttı iyice magnezyumu 2 ye mi çıkarsam ki?
Gece sırt üstü yatınca belim ağrır tutulurdu. 2 gündür sağda ve solda yatarken de aynı ağrıyor her yerim
1 numara İçin genelde küçük dediklerini duydum, prematüre bebeklere daha uygunmuş sanırım, 2 numarada 3ila 6 kg yazıyor bana ideal geldi.Ya ben 1 numara almışım sleepy çok küçük ya kıllanılırmı açıkcası bilemedim kızlar
Sen çok karlı yapmışsın alışverişi maşallah:)Aldım ben bunlardan hepsiburada da 2.si 1 tl idi
Kuzu doktora sorda çıkar yeterli gelmiyosaBen hiç iyi değilim ağrılarım arttı iyice magnezyumu 2 ye mi çıkarsam ki?
Gece sırt üstü yatınca belim ağrır tutulurdu. 2 gündür sağda ve solda yatarken de aynı ağrıyor her yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?