- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #47.941
Sancı olup olmadığını hiç anlamıyorum cuma günü doktor kontrolü var bakalım ne diyecek belki nst bağlarBence sancı falan olmadığı sürece devam edilir yavaş yavaş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sancı olup olmadığını hiç anlamıyorum cuma günü doktor kontrolü var bakalım ne diyecek belki nst bağlarBence sancı falan olmadığı sürece devam edilir yavaş yavaş
Amin amin inşallahAy iyi iyi hadi az daha dursun kızçeler
Evet ya ve ben ailemden uzakta yaşıyorum annem son haftalara doğru gelecek ne yapacağım bilmiyorum o aylarda daha çocuğun hiçbir kıyafetini yıkamadım ufak ufak başlamam lazım çok zorlanacağım yoksaTabii kuzumm mayısta gör sen artıkk 8 9 aylar daha fena
Çoook geçmiş olsun, uyuduğu ana denk gelmiştir belki. Benim de kızlardan biri hareket etmedi, hareket edene kadar 2 saate yakın NSTde kaldım, o arada serum , oksijen filan verdiler. Ama doktor 2 saate kadar normal, işimiz rahat etsin diye uzatıyoruz demiştiSelam kızlar nasılsınız
Bayağıdır yazamıyorum ama okudum hepsini
Ben hiç iyi değilim
Dün bütün günü hastanede geçirdim yine.
Bebeğim cuma akşamı çok sertleşti ve hiç hareket etmedi. Dün de neler neler yedim yine hareket etmeyince soluğu hastanede aldım.
Allaha şükür kalp atışları iyi ama hareket yok.
Nstye bağladılar stabil hiç hareket yok dr beğenmedi, serum taktılar tekrar nstye bağladılar 2 defa hareket olunca gönderdi ama hareket takip çizelgesi verdi.
Ama o kadar korktum o kadar ağladım ki
Rabbim kimseye yaşatmasın o kaybetme korkusunu
Dünden beri de takipteyim işte.
Aman dikkat edin kızlar çok ayakta durmayın, sakın eğilmeyin, kendinizi yormayın ve asla üzmeyin.
Hiç bir şey sizden bizden değerli değil.
Öpüyorum kızlar
Anlardın bence sancı olsa o sertleşmeden korkma hepimizin başına geliyorSancı olup olmadığını hiç anlamıyorum cuma günü doktor kontrolü var bakalım ne diyecek belki nst bağlar
Bence baslaa beniim hersey hazirrrEvet ya ve ben ailemden uzakta yaşıyorum annem son haftalara doğru gelecek ne yapacağım bilmiyorum o aylarda daha çocuğun hiçbir kıyafetini yıkamadım ufak ufak başlamam lazım çok zorlanacağım yoksa
Ben memurum ama müdürüm de bana yazı gelmedi ama genelge olduğu için gelmeniz gerekir dedi .Ben de cikali 4 hafta olduÖğretmenim, siz peki? Yerime bakacak bir öğretmen de bulundu sonuçta 5 hafta oluyor izne ayrılalı çağırmasalar çok iyi olacak
Evet mecbur başlayacağım ve bizim oda taşıma durumumuz da var nasıl taşıyacağız bilmiyorum eşim çok yoğun çalışıyor baya stres oldu bendeBence baslaa beniim hersey hazirrr
Bende uzaktayim benim annemde oyle 1 hafta kala gelcek
Evet ben onları sancı sanıyordum korkuyordum içim rahatladı ilk hamilelikte hiçbir şey bilmemek çok zor yaAnlardın bence sancı olsa o sertleşmeden korkma hepimizin başına geliyor
Selam kızlar nasılsınız
Bayağıdır yazamıyorum ama okudum hepsini
Ben hiç iyi değilim
Dün bütün günü hastanede geçirdim yine.
Bebeğim cuma akşamı çok sertleşti ve hiç hareket etmedi. Dün de neler neler yedim yine hareket etmeyince soluğu hastanede aldım.
Allaha şükür kalp atışları iyi ama hareket yok.
Nstye bağladılar stabil hiç hareket yok dr beğenmedi, serum taktılar tekrar nstye bağladılar 2 defa hareket olunca gönderdi ama hareket takip çizelgesi verdi.
Ama o kadar korktum o kadar ağladım ki
Rabbim kimseye yaşatmasın o kaybetme korkusunu
Dünden beri de takipteyim işte.
Aman dikkat edin kızlar çok ayakta durmayın, sakın eğilmeyin, kendinizi yormayın ve asla üzmeyin.
Hiç bir şey sizden bizden değerli değil.
Öpüyorum kızlar
Senin ve bebeğin için hangisi daha iyi olacaksa o olsun kuzu sezeryan ol
Kızlar sizin de karnınızda sertleşme ve ara ara böyle adet sancısına benzer sancılar oluyor mu. Bi kaç zamandır eşimle yürüyüş yapıyoruz yürüyüş esnasında aniden sertleşiyor ve bebek toplanıyor sanki yada ayaktayken falan aklıma takıldı daa. Kontrolümde cuma günü
Ne gibi taşıma kuzuu yavaş yavaş edersin yada eşin pazar gunü falan bizimkide epeyy zor bitti odaEvet mecbur başlayacağım ve bizim oda taşıma durumumuz da var nasıl taşıyacağız bilmiyorum eşim çok yoğun çalışıyor baya stres oldu bende
Yaa dünde aklımdaydın. Çok şükür iyi olmanıza sevindim. Peki neden hareket etmezmiş ki?
Ya bana da ama benim çevrem hep burada benim ailem eşimin ailesi yani tek tek gelmelerindense toplu mevlitte aradan çıksın dedim
Kuzum iyi çok şükür yine kötü bi haber almamışsın bazı bebekler böyle işte napıcaksın bazen benimde oturduğumda bakıyorum hareket yok yarım saat dürtüyorum hemen korkuyorum inşallah sağ salim doğuma gider kucağımıza alırız
Çoook geçmiş olsun, uyuduğu ana denk gelmiştir belki. Benim de kızlardan biri hareket etmedi, hareket edene kadar 2 saate yakın NSTde kaldım, o arada serum , oksijen filan verdiler. Ama doktor 2 saate kadar normal, işimiz rahat etsin diye uzatıyoruz demişti
Canım şimdi nasılsın arada korkutuyor İşte minikler. Sağ salim sıkıntısız kucağımıza alırız inş zamanında
E normal kuzu çok ileride değil yani.. evet ama büyüyünce zayıflamışız hepŞuan kilosu iyi ama dikkat etmezsem artar diye korkuyorum. 29 haftalıkken 1331 gr çıkmıştı şimdilik iyi. Senin de genetikte var demekki kilolu doğurma olasılığı:))
Çok kötü zamana denk geldi genelge, biraz daha bekleselerdiBen memurum ama müdürüm de bana yazı gelmedi ama genelge olduğu için gelmeniz gerekir dedi .Ben de cikali 4 hafta oldu
Biz de yerine bakma da yok .
Canım 11 Nisan itibariyle iş başı yapacak herkes geri dönecek dedi bizim idare.İdari izinde olan kızlar şimdi yarın başlayacak misiniz ?Bir bilgi geldi mi çalıştığınız yerlerden
Canım benim o kadar haklısın kifatma86 kuzum çok geçmiş olsn stresten uzak dur aman,son zamanlar sevmediğin istemedigin birşey olsa bile he he de geç,kendimiz için görmezden gelelim bosver