- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.901
Bu tür şeylerde kişiden kişiye değişiyor demekki kuzumYa bende çok büyük gitgide de pahalanıyor diye almak istemedim. Son zamanlarda arkadan önüme bacak arasına yastık koymaktan imanım gevredi kayıyorlarda. Bakalım nasıl olcak. Kullanamazsamda illaki bizim evde bir fonksiyonda iş görür. Belki sonra bebişe destek yaparım
Oluyo kızzz olmazmıı ben mutfakta yemek yaparken ayakta dururkende sertleşiyorr dün markete gittim yine de aynı durum yaşadımm kuzum dun akşamda baya sertleşti canım acıdı öyle bi toparlaniyoki hele kafası avucuma geliyo sankiKızlar sizin de karnınızda sertleşme ve ara ara böyle adet sancısına benzer sancılar oluyor mu. Bi kaç zamandır eşimle yürüyüş yapıyoruz yürüyüş esnasında aniden sertleşiyor ve bebek toplanıyor sanki yada ayaktayken falan aklıma takıldı daa. Kontrolümde cuma günü
O sol işi benim kulağım ağrıyoo acayipp yaa sağa dönemiyorumm kasığıma fena baskı vuruyo acayipp buzamanda ben de uyuyorum bebekler artık toparlanıyor oyuzden buzamanda rahat uyuyabilirizBende ilk zamanlar desteksiz yaramazken şimdi normal gayet rahat uyuyorum sadece sürekli sola yattığım için solum çürüdü ya
O sol işi benim kulağım ağrıyoo acayipp yaa sağa dönemiyorumm kasığıma fena baskı vuruyo acayipp buzamanda ben de uyuyorum bebekler artık toparlanıyor oyuzden buzamanda rahat uyuyabiliriz
Evett evett kuzuu hele uykumda hıçkıriyla uyanıyorum resmenAynen neyseki canım. Sabah kalktığımda bebiş ayağını karnımın üst tarafına dayamıştıçok bariz artık en ufak hareketini hissediyorsun yaaa
Benim 193 çıkmıştı tokluk şekeri şimdi hiçbişicikler yemiyom herşey yasak şeker ölçüm cihazı aldım bakalım ile yarıyormu diyet:))Hoca bakmadı canım bütün herşeyi yasakladığı içinbende son aylar diye rahatlık geldi sanırım kaçamak yapmaya başladım
Evet benimde kaburgalarıma çok vuruyo baya sağlı sollu girişiyoEvet rahim çok büyüdü artık kaburgalarımda hissediyorum bebeğin ayaklarını falandemekki bu haftalarda olabiliyor artık
Ya bu şekerde açlık mı önemli toklukmu bi anlayamadımBenim 193 çıkmıştı tokluk şekeri şimdi hiçbişicikler yemiyom herşey yasak şeker ölçüm cihazı aldım bakalım ile yarıyormu diyet:))
Evet benimde öyle ara ara sürekli sertleşiyor elimle pıt pıt vuruyorum düzelsin diye bazen düzeliyor bazen de böyle olduğum şekli değiştirince düzeliyor ama canımı acıtıyor benimde. Artık 3. Trimester zorlukları başlıyor sanırım yaOluyo kızzz olmazmıı ben mutfakta yemek yaparken ayakta dururkende sertleşiyorr dün markete gittim yine de aynı durum yaşadımm kuzum dun akşamda baya sertleşti canım acıdı öyle bi toparlaniyoki hele kafası avucuma geliyo sanki
Yaa minnak minnak ayaklarıyla neler yapıyorlarEvet benimde kaburgalarıma çok vuruyo baya sağlı sollu girişiyo
Son ay dahada büyüycekler bakalım nolucakYaa minnak minnak ayaklarıyla neler yapıyorlar
Benim 193 çıkmıştı tokluk şekeri şimdi hiçbişicikler yemiyom herşey yasak şeker ölçüm cihazı aldım bakalım ile yarıyormu diyet:))
Evet onu bende merak ediyorum benim bebiş şimdiden karnımı delip çıkmaya çalışıyor son ayları düşünemiyorumSon ay dahada büyüycekler bakalım nolucak
Yatmaya devam ediyoruz canım, kasılmalar düzensiz hala çok şükür ki
İkisi de önemli cnm açlık 80 çıkmıştı benim bi sorun yoktu. Şimdi yine ölçtüm 88. 100 ün altı iyi. birazdan tokluk bakçam bakalım ne çıkçak. Toklukta sıkıntı var benimYa bu şekerde açlık mı önemli toklukmu bi anlayamadım
Ya bn çikolata yaptırıcam zaten bi de hediyelik düşünüyorum ama fiyatlar da ne bileyim az değil araştırıom halaBen düşünüyorum instagramda kolonya şişeleri, çikolatalar çıkıyor önüme bende kaydediyorum. Sonlara doğru karar verip yaptırırım sanırım
Hımm Mevlüt olayı bana çok zor geliyo yaBen hastaneye düşünmüyorum kuzu mevlid okutucağım için o zaman anahtarlık yaptırmayı düşünüyorum
Normal kuzu bebekler artık belli bi kilo aldı banada arada anlık adet ağrısı gibi gelip gidiyor rahime baya genişlediği için bence
Evet fazla biraz onun için beklemedeyim bende bir de şimdi daha erken gibi geliyor bana bakalımYa bn çikolata yaptırıcam zaten bi de hediyelik düşünüyorum ama fiyatlar da ne bileyim az değil araştırıom hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?